Перейти до змісту

Перелік автомобілів, які є на розборці

fedot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В бампер одну з водійської сторони і ту на якій емблема. Треба саму пласмаску, залізко є.

В бампер немає - нова тайванська на ринку коштуватиме орієнтовно 50 гривень, а радіаторна продається лише комплектна. Ціна 250 гривень

На базарі дивився в бампер 35 грн але страшна і як на мене не дуже розміри збігаються, а радіаторна 90. Але там трохи пластик недуже.

• Відповідей 400
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
На базарі дивився в бампер 35 грн але страшна і як на мене не дуже розміри збігаються, а радіаторна 90. Але там трохи пластик недуже.

От тому оригінальні запчастини дорожче, хоч і б/в))

Опубліковано
Потрібні фари на 124-й мерседес 1989р., самі фари, без поворотів.

В Понеділок ввечері дам знати.

Опубліковано

Надо 2 передних суппорта с шлангами в нормальном состоянии от Opel Astra 1994 г., они совместимые с Opel Kadett 1988 г. Именно от Astra.

Если что-то будет, маякни.

Опубліковано
Надо 2 передних суппорта с шлангами в нормальном состоянии от Opel Astra 1994 г., они совместимые с Opel Kadett 1988 г. Именно от Astra.

Если что-то будет, маякни.

050 903 22 72 - розбиралась Астра 95 р.в. 1,7 дизель.

Потрібні фари на 124-й мерседес 1989р., самі фари, без поворотів.

Нема фар в мене....

Опубліковано

по слухам ручка на Рено мастер 2000р. на бокові двері коштує 300 грн...

назвіть хоч приблизну ціну, чи можливо хтось знає де її можна замовити? :(

Опубліковано
по слухам ручка на Рено мастер 2000р. на бокові двері коштує 300 грн...

назвіть хоч приблизну ціну, чи можливо хтось знає де її можна замовити? :(

Не стикався з Рено, але ручка на бокові двері 300 гривень - цілком реальна ціна. Де замовити -я не знаю((

Опубліковано
є електрокорректор на праву фару VW Vento?

Якщо не помиляюсь, то вони такі ж, як і в Гольфа 3. Мають бути - в Понеділок ввечері дам знати точно. Ціна питання, при наявності - 150 гривень.

Опубліковано

Якщо не помиляюсь, то вони такі ж, як і в Гольфа 3. Мають бути - в Понеділок ввечері дам знати точно. Ціна питання, при наявності - 150 гривень.

ок буду чекати

Опубліковано

ок буду чекати

Прошу вибачити за запізнення з відповіддю - були певні обставини. Корректора, на жаль, вже немає.

• 4 тижня потому...
Опубліковано
fedot нужны гайки на литые диски Ford -с боьшим конусом где притобресть?0503783664

У мене три Форди було - завтра поколупаюся, пошукаю. Але б зразочок великого конуса мені...Коротше - завтра наберу)

Опубліковано
fedot нужны гайки на литые диски Ford -с боьшим конусом где притобресть?0503783664

Таких гайок в мене нема - продав з комплектом титанів. Можеш поцікавитися на Володимирській 050 515 38 03

Опубліковано

Цікавлять каталізатори зі всіх іномарок,якшо є ,будьласка відповідь в лічку,які є і їх ціна.

• 1 місяць потому...
Опубліковано
Поступила А-6, 2.5 турбодизель, чорного кольору.

Передні сидіння є? на 44 кузов стануть?

Опубліковано

Интересует генератор, в нормальном рабочем состоянии. Что то из диапазона 80-120а/ч. Что есть? С какого авто? Цена?

Опубліковано
Передні сидіння є? на 44 кузов стануть?

Салон продано - було замовлено ще до приїзду машини. На 44-ий кузов такі сидіння ставили, ніби як всьо в порядку.

Опубліковано
Интересует генератор, в нормальном рабочем состоянии. Что то из диапазона 80-120а/ч. Что есть? С какого авто? Цена?

Таких генераторів - до кольору, до вибору....Багато що залежить, який шків потрібно - під клиновий ремінь, чи під поліклиновий. Генератори від VW, BMW, Opel, Daewoo, Audi...Бензин\дизель. Ціни - від 350 до 1500 гривень.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...