Перейти до змісту

Де можна перебрати коробку

relaxgood45

Рекомендовані повідомлення

Коробка до опель аскони, гуде 4а передача. Де можнв зробити таке діло? Щоб зняли подивились і поміняли? І ще заодно щоб прокладки на моторі поміняли...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, relaxgood45 сказано:

Коробка до опель аскони, гуде 4а передача. Де можнв зробити таке діло? Щоб зняли подивились і поміняли? І ще заодно щоб прокладки на моторі поміняли...

СТО Максимус. Андрій спеціалізується по КПП

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там напевно ціна космос буде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ремонт завжди гроші коштує. Спробуй присадки типу Хадо. В свій час також на Опель 4-та гула. То мені допомогло. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже телефонував. Сказав що в основному закінчуется тим що коробку викидають..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви гляньте ціну на шестерні. Дешевше найти нормальну б/у коробку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так і зробив. купив б.у.

Ще питання, хто підскаже де можна поміняти прокладки на моторі ? ГБЦ, піддона і так ще по мелочі щоб глянули ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо міняти прокладку ГБЦ, міняти болти ГБЦ, якщо вже туди полізли, притерти клапана, поміняти сальники клапанів, перевірити поршня та кільця,  а також  колінвал, вкладиши, якщо вкладиши - нові болти шатунів. Після зборки заміна масла, фільтра. Сума не мала виходить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 13.03.2018 в 09:52, Koly4ui сказал:

Ремонт завжди гроші коштує. Спробуй присадки типу Хадо. В свій час також на Опель 4-та гула. То мені допомогло. 

Якщо можна поясніть: як? в масло, скільки? яка саме? де брали? в мене 5 і6 гуде при їзді накатом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...