Shkoder Опубліковано 30 Травня, 2008 в 22:55 #76 Опубліковано 30 Травня, 2008 в 22:55 у себя в палатке смотрел? а вообще был на сцене, ты все пропустил, да? очень динамично и, опять же, халява. длилось минут 10-15 почти перед самым закрытием.
Forever Autumn Опубліковано 1 Червня, 2008 в 12:25 Автор #77 Опубліковано 1 Червня, 2008 в 12:25 стриптиз був нікакущій.
Shkoder Опубліковано 1 Червня, 2008 в 14:38 #78 Опубліковано 1 Червня, 2008 в 14:38 Forever Autumn, не согласен. девчонки отработали отлично, особенно учитывая погодные условия и публику. подогрев был что надо но, если ты можешь продемонстрировать что-то получше, то собрать пару десятков байкеров из присутствовавших на слете в качестве авторитетного жюри как бы не проблема
Psevdorocker Опубліковано 1 Червня, 2008 в 15:04 #79 Опубліковано 1 Червня, 2008 в 15:04 Складывается такое дикое впечатление, шо основной целью для народа былопиво-пиво-пиво-водку-домшню настойку на чорт значому (воняло самогоном)-водку-пиво-вино-шмурдяк-водку-пиво!Какой смысл байк шоу? ИМХО, после таких возлияний уже пофиг - хоть куклачева с кошками мона смотреть.Смисл був! Ми цілу ніч пісні кричали, спати людям не давали - і це все під гітару! Весь смисл байкрського зводився до того, щоб потусувати байкерам: їм було насрать на нас і нам було насрать на них - ми просто тусили.Я даже на моцики не ходив дивитись! Отже, смисл просто потусуватись...
mix_forever Опубліковано 1 Червня, 2008 в 19:57 #80 Опубліковано 1 Червня, 2008 в 19:57 Смисл був! Ми цілу ніч пісні кричали, спати людям не давали - і це все під гітару!Где именно тут смысл? В пьяных воплях, которые вы называете песнями? Или в том, чтоб людям спать не давать?їм було насрать на нас і нам було насрать на них С таким же успехом можете собратся в любой другой день, набухатся до чертиков и поорать песен под гитару...ИМХО, конечно, но слет байкеров это шоу и люди, по идее, должны идти смотреть шоу, а вы дажеЯ даже на моцики не ходив дивитись!
Forever Autumn Опубліковано 1 Червня, 2008 в 20:11 Автор #81 Опубліковано 1 Червня, 2008 в 20:11 Forever Autumn, не согласен. девчонки отработали отлично, особенно учитывая погодные условия и публику. подогрев был что надо но, если ты можешь продемонстрировать что-то получше, то собрать пару десятков байкеров из присутствовавших на слете в качестве авторитетного жюри как бы не проблема спробую після проходження "курсів стриптизу", профінансовані шановним товариством Смисл був! Ми цілу ніч пісні кричали, спати людям не давали - і це все під гітару! якраз спати тоді ніхто в оточуючих нас палатках не хотів (інакше би культурно попросили). а от хто дійсно не давав спати людям, так це горец, спустившийся с гор Шотландии, який під ранок (якраз коли весь табір перестав гудіти) снізашоль на равніну зі своїм прекрасним дудінням в саморобну волинку.
ascha Опубліковано 1 Червня, 2008 в 20:30 #82 Опубліковано 1 Червня, 2008 в 20:30 спробую після проходження "курсів стриптизу", профінансовані шановним товариством для цього, як мінімум, треба обзавестись ФІгурою, щоб було на що дивитись
mix_forever Опубліковано 1 Червня, 2008 в 20:33 #83 Опубліковано 1 Червня, 2008 в 20:33 Деффачки, не ссортесь
FOX Опубліковано 1 Червня, 2008 в 20:34 #84 Опубліковано 1 Червня, 2008 в 20:34 Какой смысл байк шоу? ИМХО, после таких возлияний уже пофиг - хоть куклачева с кошками мона смотреть.Для самих байкерів смисл був в тому щоб зустрітися з своїми друзями, однодумцями, товаришами по духу з різних країн. І дійсно їм було всерівно до тих хто невходив до їхнього кола. Вони першим ділом роблять це дійство для себе.А для людей з борди(не байкерів) просто повід набухатися і накричатися в лісі (судячи з їхніх постів)
Shkoder Опубліковано 1 Червня, 2008 в 21:35 #85 Опубліковано 1 Червня, 2008 в 21:35 уважаемые, как модератор, прошу вести себя культурно и отношения выяснять в ПМ или лично.
Forever Autumn Опубліковано 1 Червня, 2008 в 22:07 Автор #86 Опубліковано 1 Червня, 2008 в 22:07 уважаемые, как модератор, прошу вести себя культурно и отношения выяснять в ПМ или лично. не бачу жодних причин для такого завуваження .... Для самих байкерів смисл був в тому щоб зустрітися з своїми друзями, однодумцями, товаришами по духу з різних країн. І дійсно їм було всерівно до тих хто невходив до їхнього кола. Вони першим ділом роблять це дійство для себе.А для людей з борди(не байкерів) просто повід набухатися і накричатися в лісі (судячи з їхніх постів) з іншого боку, їм було б неприємно, якби на зльоти ніхто не приїжджав з небайкерів
Shkoder Опубліковано 1 Червня, 2008 в 23:44 #87 Опубліковано 1 Червня, 2008 в 23:44 Forever Autumn, замечание относилось в основном к Psevdorocker, чье оскорбительное сообщение было стерто. но и остальных тоже касается, на будущее
Forever Autumn Опубліковано 2 Червня, 2008 в 05:48 Автор #88 Опубліковано 2 Червня, 2008 в 05:48 зрештою, субкультура байкерів, якщо мені не зраджує пам*ять, завжди асоціювалась з пивом , тому 1. кількість ніпьющіхх була менша , ніж кількість пьющіхх 2. вважаю нерозумним сперечатися щодо того, погано чи добре було напиватися на зльоті.
Expert Опубліковано 2 Червня, 2008 в 19:38 #89 Опубліковано 2 Червня, 2008 в 19:38 Где именно тут смысл? В пьяных воплях, которые вы называете песнями?Оо... Ну не надо. Тебя там не было, так что нефиг. Песни, люди, атмосфера - отличные. Очень понравилось.
Psevdorocker Опубліковано 4 Червня, 2008 в 08:24 #90 Опубліковано 4 Червня, 2008 в 08:24 Ага, МІкс! Розкажи п"яним байкерам, які сиділи з нами і співали))
Forever Autumn Опубліковано 4 Червня, 2008 в 08:29 Автор #91 Опубліковано 4 Червня, 2008 в 08:29 ага. і вгощали шоколадками ))) а Мерек обідєлсо! що ми його не слухали
Psevdorocker Опубліковано 4 Червня, 2008 в 11:05 #92 Опубліковано 4 Червня, 2008 в 11:05 Чьо, ми то йоо слухали, то там пару трандусь без перестану шось говорили так. шо чути нічьо не було))
Forever Autumn Опубліковано 4 Червня, 2008 в 11:29 Автор #93 Опубліковано 4 Червня, 2008 в 11:29 небось я?) до речі, а фотки скинь мені на мило ))
Psevdorocker Опубліковано 4 Червня, 2008 в 11:32 #94 Опубліковано 4 Червня, 2008 в 11:32 Та не! Не ти! Там якийсь чувак і чювіха шось бубніли!А фотки я ще і сам не бачив, треба сьоня глянути в малої на компі! Мож шось цікаве будя!Кароч скину!
mix_forever Опубліковано 4 Червня, 2008 в 11:43 #95 Опубліковано 4 Червня, 2008 в 11:43 Ага, МІкс! Розкажи п"яним байкерам, які сиділи з нами і співали))Та, власне, я нікому і нічого не збираюсь розповідати. Як я уже писав раніше, я лише висловив свою думку. І, як можна було помітити, думка ця не стосувалась власне Байкерського зльоту. Вона стосувалась "непомерных возлияний" гостей, деякі з яких, судячи з постів вище, прийшли туди з єдиною ціллю - "пабухать на природе". От власне і все.
Forever Autumn Опубліковано 4 Червня, 2008 в 11:48 Автор #96 Опубліковано 4 Червня, 2008 в 11:48 Та, власне, я нікому і нічого не збираюсь розповідати. Як я уже писав раніше, я лише висловив свою думку. І, як можна було помітити, думка ця не стосувалась власне Байкерського зльоту. Вона стосувалась "непомерных возлияний" гостей, деякі з яких, судячи з постів вище, прийшли туди з єдиною ціллю - "пабухать на природе". От власне і все.взагалі-то, людина, якої стосувався даний пост... не вживає. тільки по праздікам-с.
difoto Опубліковано 4 Червня, 2008 в 12:44 #97 Опубліковано 4 Червня, 2008 в 12:44 Празнег - кажный день!
Plum Опубліковано 4 Червня, 2008 в 12:50 #98 Опубліковано 4 Червня, 2008 в 12:50 ІМХО той, хто не бачив сенсу в відвідуванні даного міроприємства (наприклад я) -- просто не відвідав його. І сперечатись треба воно комусь чи ні, і яку мету перслідував кожен хто все-таки там був -- немає сенсу, бо як колись казав Zevs_Isver -- "на вкус и цвет фломастеры разные". В кожного свій світогляд, свої переконання, свої бажання і свої методи відпочинку чи використання вільного часу. Хтось любить напитись, а хтось сходити в театр чи художню галерею, хтось поїхати на рибалку, а хтось посидіти вдома з дітьми.
Forever Autumn Опубліковано 4 Червня, 2008 в 13:18 Автор #99 Опубліковано 4 Червня, 2008 в 13:18 правильноТот, кто в пятнадцать лет убежал из дома, Вряд ли поймет того, кто учился в спецшколе. Тот, у кого есть хороший жизненный план, Вряд ли будет думать о чем-то другом. (С) Кино. і нема чого сперечатисяв когось є ще фотографії?
Psevdorocker Опубліковано 12 Червня, 2008 в 13:31 #100 Опубліковано 12 Червня, 2008 в 13:31 Всьо прально гаваріте, таваріщі!Я просто попрошу мене більше не провокувати!Просто дійсно, байкери пили не менше, ніж ми! Значиь їм теж не було понту туди їхати, і Вестернам теж не було понту їхати, бо серед них теж були людя на підпитку!П"ють усі, але не всі досрачки!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.