Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
6 часов назад, AgentSmith13 сказал:

Не знаю, було то тут, чи ні. Відео про "патріотку Юлю"... Незнання того, що Гугл дуже довго пам'ятає все - може вилізти боком. Цікаво, який то рік? Після 2004 явно...

Показать контент

дуже цікава точка зору

за Юлю сказати не можу,скажу за себе

протягом життя моі погляди,думки змінюються 

навіть в 2014 році Янукович був найбільшим злом,а в 2019 році я так не вважаю

пройшло 5 років

а про Юлю ви знайшли відео якогось 2004 року,вже 100 разів з того часу змінилася і ситуація ,і погляди

або чоловіки... в 2008 мені подобалися одні,а в 2018 зовсім інші 

то добре,що про це гугл не знає -а то б закидали мене нинішню поглядами минулого

Або ще 3 роки тому я не любила готувати -а зараз роблю це з задоволенням

І виходить дуже смачно -і знаєте ,ніхто мені не нагадує щодня як я не любила готувати ,про якісь страви що були не придатні до столу 

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
8 часов назад, AgentSmith13 сказал:

Відсіяли його з влади, правда, не дуже вчасно.

Де відсіяли? Чувак поновився на роботі через суд.

Опубліковано
8 часов назад, AgentSmith13 сказал:

P.S. Там ще в тих Paradise Papers і про Трампа троха є, теж, як не дивно, ніхто не сидить...

А ну якщо Трампу можна, то Петі і подавно.

Опубліковано

Черговий потік фейків від Укропу:

Не дивно, що знов "підприцілом"...

1) На врученні Томосу біля Порошенка знепритомнів священик.

http://p-p.com.ua/news/na-vruchenni-tomosu-bilya-poroshenka-zneprytomniv-svyashchenyk/

Теж мені сенсація, та от тільки є та новина на ОДНОМУ вищезгаданому ресурсі і парі взагалі незрозумілих сайтів, на яких докладено відео з "РОССИЯ 1", в т.ч. "яндекс.уа", взагалі заблокований... Ну, в себе "підприцільчики" не ризикнули відео те викласти - там все-таки ніхто без свідомості не падає, зате чітко пропагандонський кацапський текст іде  про "раскольніків"...

Обережно, блювотина:

Спойлер

1828991775_brehlouprop1.thumb.png.33723b80bd55c12b67c5619af87e0862.png

Не подумали, перед тим, як постити це, про те, що в людей Гугл є?

2) Волинська ОДА займається приїздом Порошенка, замість очистки доріг (відео)

http://p-p.com.ua/news/volynska-oda-zaimaetsya-pryizdom-poroshenka-zamist-ochystky-dorig-video/

Далі - текст - "Волинський облавтодор не займається очисткою доріг від снігу, чим наражає людей на небезпеку."

І, курва, відео - в підлогу і з матюччям, якщо то правда - покажи так, щоб видно було ЗНАКИ і МІСЦЕВІСТЬ!

ФБ голови ОДА ще 6 числа, для відчуття різниці...

279200493_brehlouprop2.png.428fec772807569a1a0140ea2879f458.png

Не соромно брехати? А де ж на такому чесному і кльовому ресурсі тоді півметрові кучугури снігу на зупинках міста, коли до маршрутки доступитися було неможниво недавно, коли сніг сильний був? І відмовки міськради - "спецкомунтранс техніки не має, а то не компетенція ЖЕКів" Своїх "мочити" ніззя?

Ну  і на кого працюють такі "ЗМІ" (підкажу - НЕ в інтересах України) - ясно відразу. І, коли за таке називають їх пі...сами (є в них і така там статейка, за гранню досить - "Сексуальні фантазії з чоловіками: голова Волинської ОДА осоромився на запитання журналіста (відео)" - http://p-p.com.ua/news/seksualni-fantazii-z-cholovikamy-golova-volynskoi-oda-osoromyvsya-na-zapysannya-gurnalista-video/), притому дипломатично так і м'яко, а не напряму - даруйте, ображатися - зайве.

Про брехню одного з "кандидатів в мери", ну, премійованого такого по саме неможу - промовчу - ремонт двору пообіцяти "стопудово в травні 2018" то ж легко, і забути про це легко... Ну нічого, на виборах люди, які збивають взуття по колдой*бинам в центрі міста, і засипають ями, щоб машиною проїхати, будівельним сміттям - ЗГАДАЮТЬ! Але ж немає виборів - не треба і лохам добро робити...

Опубліковано

їхав 06.01 до Ковеля. Виїхав в 16.00 - траса була завалена снігом, до Ковеля не зустрів ЖОДНОЇ техніки, яка б чистила чи посипала дорогу.

Опубліковано
31 минуту назад, AgentSmith13 сказал:

І, курва, відео - в підлогу і з матюччям, якщо то правда - покажи так, щоб видно було ЗНАКИ і МІСЦЕВІСТЬ!

Я більше 10 років не був у Львові, але відразу впізнав місцевість. Тобі певно дим з пукана очі застилає.

2069499890_.thumb.png.6e6561b910f100274c33315ba1ed6d64.png

https://www.google.com.ua/maps/@50.399633,24.6736032,3a,41.1y,61.32h,88.17t/data=!3m6!1e1!3m4!1s4MWxoYbAtz-aJ_FJN7-hgg!2e0!7i13312!8i6656?hl=uk

Опубліковано
12 минут назад, Saddy сказал:

@AgentSmith13 не зрозумів з попереднього посту (в частині чищення доріг) - то ти за красівих, чи за розумних?

Йому на дороги начхати, йому Петю обідили. Тема ж не про дороги.

Опубліковано
Только что, nickel сказал:

Я більше 10 років не був у Львові, але відразу впізнав місцевість. Тобі певно дим з пукана очі застилає.

2069499890_.thumb.png.6e6561b910f100274c33315ba1ed6d64.png

https://www.google.com.ua/maps/@50.399633,24.6736032,3a,41.1y,61.32h,88.17t/data=!3m6!1e1!3m4!1s4MWxoYbAtz-aJ_FJN7-hgg!2e0!7i13312!8i6656?hl=uk

А тепер УВАЖНО подивися, як виглядає те відео на самому сайті. Обрізаний верх і місцевості не видно... То на фб ЩОСЬ ТАКИ ВИДНО...

1198765582_brehlouprop3.png.f97649553073af7bd1ceb68eeadba57a.png

І питання - а де там, звиняйте, такий прямо страшний ПІЗДЄЦ? От в Луцьку після того недавнього грандіозного снігопаду - він був у всій красі, от тільки писати про нього було незручно....

Опубліковано
1 минуту назад, AgentSmith13 сказал:

А тепер УВАЖНО подивися, як виглядає те відео на самому сайті. Обрізаний верх і місцевості не видно... То на фб ЩОСЬ ТАКИ ВИДНО...

Я то уважно подивився, на відміну від тебе.

І питання - а де там, звиняйте, такий прямо страшний ПІЗДЄЦ? От в Луцьку після того недавнього грандіозного снігопаду - він був у всій красі, от тільки писати про нього було незручно....

А де на відео говориться про "такий прямо страшний ПІЗДЄЦ"? На якій секунді?

Опубліковано
57 минут назад, AgentSmith13 сказал:

1) На врученні Томосу біля Порошенка знепритомнів священик.

http://p-p.com.ua/news/na-vruchenni-tomosu-bilya-poroshenka-zneprytomniv-svyashchenyk/

Теж мені сенсація, та от тільки є та новина на ОДНОМУ вищезгаданому ресурсі і парі взагалі незрозумілих сайтів, на яких докладено відео з "РОССИЯ 1", в т.ч. "яндекс.уа", взагалі заблокований... Ну, в себе "підприцільчики" не ризикнули відео те викласти - там все-таки ніхто без свідомості не падає, зате чітко пропагандонський кацапський текст іде  про "раскольніків"...

Тримай відео, розвінчувач міфів.

То фейк чи не фейк?

Опубліковано
Только что, nickel сказал:

Я то уважно подивився, на відміну від тебе.

А де на відео говориться про "такий прямо страшний ПІЗДЄЦ"? На якій секунді?

Там по одному заголовку можна уявити собі кучугури в людський ріст, лежачі по обочинам і в кюветах перевернуті машини і колапс на дорогах. Але ж такого немає?

Там у них є ще одна статейка -"Савченко, йди у відставку", – волиняни скаржаться на бездіяльність нинішнього губернатора (http://p-p.com.ua/news/savchenko-idy-u-vidstavku-volynyany-skargatsya-na-bezdiyalnist-nynishnogo-gubernatora/)

Цитата: " Дорога міжнародного значення Устилуг-Рівне, на відрізку у 70 км один автомобіль снігоприбиральний, який стояв обабіч. Снігова каша місцями досягала висоти 10-15 см. Їхати неможливо!!!"

По перше - не було стільки снігу, в принципі...

По друге - то і на фото видно.

image.png.c736bb6694825f785bcd95a3e4476325.png

image.png.2bd07d625a2262ccfd295a533531256e.png

Ну нема там ні 10, ні 15 см. Я доречі в самий снігопад їздив у вихідні на рибалку - і нічого страшного не побачив...

Опубліковано

Там по одному заголовку можна уявити собі кучугури в людський ріст, лежачі по обочинам і в кюветах перевернуті машини і колапс на дорогах. Але ж такого немає?

Ти свою уяву прикрути, а не на людей кидайся.

Опубліковано
11 минут назад, nickel сказал:

Тримай відео, розвінчувач міфів.

То фейк чи не фейк?

От здається мені, що він там або послизнувся чи спіткнувся об щось, або, що вірогідніше, банально випустив щось з рук, і встиг зловити, з'їхавши з крісла при тому, а сусіди його підтримали - на відео чітко видно, як він одразу щось до своїх колег говорить - не може людина після СПРАВЖНЬОЇ непритомності так швидко говорити, повір мені, освіта у мене така, що знаю... Та все простіше - досить спитати будь-кого, хто реально втрачав свідомість, чи простто лікаря - невропатолога, він точно розповість.

Ну і назва відео говорить дуже красномовно про автора (тихенько чути шепіт: ка-ца-пи)...Томос. Священник упал возле Порошенко. Обморок возле Порошенко. Мистика.

Опубліковано
14 минут назад, nickel сказал:

Ти свою уяву прикрути, а не на людей кидайся.

Наведи--но мені приклад, де я на людей кидаюся... (Поціновувачів брехні і жовтизни - не рахуємо)...

Доречі, коменти під тим відео з "обмороком" читав? Ворог на ворогу і ворогом поганяє... І всім ввижаються "раскольнікі", "сатана" і "хахли". No comments...

Там уже Волинські новини про "Томос - недійсний" писати починають...

У них просто є 2 майданчики - ВН - "відносно калітурний" і "Під Прицілом" - для мочилова всього, що не їхня партія). Зате хвалять Шевченка, який Укроп, і, увага, Зеленського (чия партія "Укроп", а?).

Опубліковано

100500 разів твої ж власні описи про бійки, ножі, балончики, кулаки до безхатченків, маршрутчиків в твоїх же темах.

шукати не буду, всі їх тут читали.

в цій темі -

В 06.01.2019 в 17:27, AgentSmith13 сказал:

Ти, с*ка, за словами слідкуєш* ПНХ, ідіот!

Опубліковано

"Ти, с*ка, за словами слідкуєш* ПНХ, ідіот! ....

Ну, якби, за безпідставне означення особисто незнайомої людини наркоманом і неробою - прийнято в пику давати, чи не так?

Опубліковано
Только что, AgentSmith13 сказал:

"Ти, с*ка, за словами слідкуєш* ПНХ, ідіот! ....

Ну, якби, за безпідставне означення особисто незнайомої людини наркоманом і неробою - прийнято в пику давати, чи не так?

Де прийнято?

Опубліковано
3 минуты назад, nickel сказал:

Де прийнято?

ТАМ. Задоволений? Чи треба щоку підставити, чи мо', ср*ку лизнути?"

Рекомендую провести "соціальний експеримент" - підійти на вулиці, бажано, до чимпристойніше вдягненої компанії ТВЕРЕЗИХ людей (щоб не волати потім про бухих гопників, які побили) на зупинці десь, і, дивлячись в очі, чітко і голосно сказати - "ви - наркомани і нероби". Як перепитають, бо не зрозуміють посилу - повторити, можна - тикаючи в обличчя пальцем кожному, для підсилення експресії. Після виходу з травматології - написати ззвіт про враження...

image.png

Опубліковано

ну і останній мій оффтоп в цій темі:

В 06.01.2019 в 17:30, AgentSmith13 сказал:

Поадмінь 10+ серваків, іноді без вихідних

після вихідних цілий ранок сидіти тут на форумі і досить швидко відписувати - мо" не така вже й пильна та напряжна твоя робота?

Опубліковано

Походу волинськими дорогами має займатися пан Швейцариця.

Хіба не йде четверта податків облраді?

Опубліковано
9 минут назад, Saddy сказал:

ну і останній мій оффтоп в цій темі:

після вихідних цілий ранок сидіти тут на форумі і досить швидко відписувати - мо" не така вже й пильна та напряжна твоя робота?

Сам же написав...

Адмін, який ПОСТІЙНО в милі - фіговий адмін... Значить не працює нормально нічого.

Опубліковано
Только что, Nokian сказал:

Походу волинськими дорогами має займатися пан Швейцариця.

Хіба не йде четверта податків облраді?

Йому по барабану - з Швейцарії Волині не видно.

А те, як по його інструкціям приймали бюджет, знімаючи кошти з захищених статей, в т..ч. з перинатального центру - без матів тяжко обговорювати.

Опубліковано
11 минут назад, AgentSmith13 сказал:

ТАМ. Задоволений? Чи треба щоку підставити, чи мо', ср*ку лизнути?"

Рекомендую провести "соціальний експеримент" - підійти на вулиці, бажано, до чимпристойніше вдягненої компанії ТВЕРЕЗИХ людей (щоб не волати потім про бухих гопників, які побили) на зупинці десь, і, дивлячись в очі, чітко і голосно сказати - "ви - наркомани і нероби". Як перепитають, бо не зрозуміють посилу - повторити, можна - тикаючи в обличчя пальцем кожному, для підсилення експресії. Після виходу з травматології - написати ззвіт про враження...

Я, на відміну від тебе, не ходжу з ножами, шокерами, балончиками і не маю проблем з оточуючими мене людьми. А в тебе постійно якісь нерви і по кожному поводу окрема тема на Борді. Тому скоріше від тебе звіт буде ніж від мене. 

Опубліковано

Зараз хтось напише, що я і про Луцьк і чищення снігу збрехав - нате, дивіться:

Такою має бути ситуація? "Я не я, і сорочка не моя", а ви, як хочете, так ходіть?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...