Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

13 минут назад, rl72 сказал:

Ні. Тільки ту частину, де Петя виступав.

І не дивно. Боти завжди отримують лише необхідну для розповсюдження інфу: ключові цитати, гострі висловлювання, якщо передача, то лише та частина де патрон виступав. 

13 минут назад, rl72 сказал:

То священників у студію Петя з собою привіз?)

Формат передачі, як і гостей перекроїли під Петю. Так зрозуміло? Бо задаючи тупі питання, ти не з мене дурника робиш, а з себе. Приходиться перепитувати чи ти це навмисно тупиш чи по життю тупий.

Вибори на носі, скоро Петя буде на всіх ток-шоу країни, можливо навіть на "Україна має таланти" присунеться. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
56 хвилин тому, nickel сказано:

І не дивно. Боти завжди отримують лише необхідну для розповсюдження інфу: ключові цитати, гострі висловлювання, якщо передача, то лише та частина де патрон виступав. 

Формат передачі, як і гостей перекроїли під Петю. Так зрозуміло? Бо задаючи тупі питання, ти не з мене дурника робиш, а з себе. Приходиться перепитувати чи ти це навмисно тупиш чи по життю тупий.

Вибори на носі, скоро Петя буде на всіх ток-шоу країни, можливо навіть на "Україна має таланти" присунеться. 

Ага, то всетаки темою була автокефалія. А я то вже подумав, що АКС, просто Петя говорив не в тему)

П.с. частину перцікав, а точніше виступ Порошенка, я якраз дивився у ФБ Петі, бо ток-шоу нашого тб мені абсолютно не цікаві

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про ботів це звичайно смішно, але скажи не бот, яка різниця між Держдепом і МВФ?

І де виступи антикорупціонерів за вільний ринок землі, де зараз корупціі бери не хочу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 минут назад, rl72 сказал:

Ага, то всетаки темою була автокефалія. 

Не була.

15 минут назад, rl72 сказал:

П.с. частину перцікав, а точніше виступ Порошенка, я якраз дивився у ФБ Петі, бо ток-шоу нашого тб мені абсолютно не цікаві

Не цікаві, але дивлюсь. :)

Не на ТВ, а на ФБ, бо ж по ТВ ця сама передача - для тупих українців, а на ФБ - для інтелектуалів. :)

Сказав би що мусив, бо лінк був в методичці. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

41 минуту назад, rl72 сказал:

Про ботів це звичайно смішно, але скажи не бот, яка різниця між Держдепом і МВФ?

Чому питаєш про різницю?

41 минуту назад, rl72 сказал:

І де виступи антикорупціонерів за вільний ринок землі, де зараз корупціі бери не хочу

Можливо краще у них самих запитати, вони на ФБ значно активніші за Петю. А які там корупції? Дійсно цікавлюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, nickel сказано:

Чому питаєш про різницю?

Можливо краще у них самих запитати, вони на ФБ значно активніші за Петю. А які там корупції? Дійсно цікавлюсь.

Хоча б тому, що я писав про вимоги Держдепу щодо АКС і ціни газу, а ти до чогось приплів мвф і транш)

Та зовсім ніякоі, крім тіньовоі за різними схемами скупівлі цієі землі за неринковими цінами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За це готовий голосувати, але то на парламентських виборах на жаль

FB_IMG_1524572743901.thumb.jpg.ffbae3b35dc336b8f230fa4cd2b1c5c2.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 минуты назад, rl72 сказал:

Хоча б тому, що я писав про вимоги Держдепу щодо АКС і ціни газу, а ти до чогось приплів мвф і транш)

Приплів? Точно? У Держдепа немає вимог, у МВФ є.

"Виконуючий обов'язки держсекретаря Сполучених Штатів Салліван закликав Україну подвоїти зусилля з реформ і дотримуватися програм МВФ шляхом прийняття законодавства для створення дійсно незалежного Антикорупційного суду, а також підвищити тарифи на газ до паритетного рівня по відношенню до імпорту"

Цитата

Та зовсім ніякоі, крім тіньовоі за різними схемами скупівлі цієі землі за неринковими цінами

Я без іронії питав. Ну да ладно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 хвилин тому, nickel сказано:

Приплів? Точно? У Держдепа немає вимог, у МВФ є.

"Виконуючий обов'язки держсекретаря Сполучених Штатів Салліван закликав Україну подвоїти зусилля з реформ і дотримуватися програм МВФ шляхом прийняття законодавства для створення дійсно незалежного Антикорупційного суду, а також підвищити тарифи на газ до паритетного рівня по відношенню до імпорту"

Я без іронії питав. Ну да ладно.

Тю то Держдеп нам транш надає)

Я теж без іроніі. Інфи по неринку землі вагон і маленький возик. З телефона гуглити не зручно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, nickel сказал:

А які там корупції? Дійсно цікавлюсь.

1. Є так звані невитребувані землі. Тобто землі, власник яких не знайшовся. Ними опікуються місцеві громади, і це теж джерело корупції.
2. Немає прозорого ринку купівлі-продажу землі,відсутні аукціони,оцінка і т.д.(все через рішал)

3. Я не можу продати землю в одному регіоні і купити в іншому.(рєшали)

Хоча тут є і інша сторона медалі. Корупція в країні не дає зробити ринок землі відкритим. Тобто не подолавши корупцію,не варто відкривати ринок землі.

Цитата

Відкриття ринку землі має низку переваг, вважає він.

«Перше — зменшення корупції. Друге — зайдуть інвестиції. І це будуть величезні кошти, $10-12 млрд за перші 2-3 роки.  Ці гроші підуть в економіку. Якщо їх інвестувати в інфраструктуру тих же сільських доріг, то буде економічний вибух, одразу зростання на 2-3%», — сказав Ліссітса.

Ще один плюс, на його думку, — створення доданої вартості. Ніхто не готовий вкладати кошти в тваринництво без земельних гарантій, адже такі проекти окуповуються за 10-15 років.

«Відкриття ринку землі також сприятиме підвищенню врожайності. У багатьох областях треба впроваджувати системи зрошення, проте зараз ніхто цього не робить, не маючи гарантій щодо землі», — сказав Ліссітса.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 минут назад, zaHARE сказал:

1. Є так звані невитребувані землі. Тобто землі, власник яких не знайшовся. Ними опікуються місцеві громади, і це теж джерело корупції.
2. Немає прозорого ринку купівлі-продажу землі,відсутні аукціони,оцінка і т.д.(все через рішал)

3. Я не можу продати землю в одному регіоні і купити в іншому.(рєшали)

Хоча тут є і інша сторона медалі. Корупція в країні не дає зробити ринок землі відкритим. Тобто не подолавши корупцію,не варто відкривати ринок землі.

Що з цього не може зробити чи побороти діюча влада? Що заважає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

49 минут назад, nickel сказал:

Що з цього не може зробити чи побороти діюча влада? Що заважає?

Майже вся влада,я маю на увазі ВР, на цих схемах сидить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, zaHARE сказал:

Майже вся влада,я маю на увазі ВР, на цих схемах сидить.

А чо їх не садять? Такі гарні записи Мусійчука в Юги є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, nickel сказал:

А чо їх не садять? Такі гарні записи Мусійчука в Юги є.

я ж написав,бо вони розробили схеми,у них все законно. Тому й не хочуть приймати закон,який зробить ринок землі прозорим.Бо тоді у них з'являться конкуренти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, zaHARE сказал:

я ж написав,бо вони розробили схеми,у них все законно. Тому й не хочуть приймати закон,який зробить ринок землі прозорим.Бо тоді у них з'являться конкуренти.

Уважно слідкуй за моїми руками. З Конституції: Земля - власність народу, Президент - гарант додержання Конституції. Якщо в народу крадуть землю, то Президент фіговий гарант чи фіговий Президент?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, nickel сказал:

Уважно слідкуй за моїми руками. З Конституції: Земля - власність народу, Президент - гарант додержання Конституції. Якщо в народу крадуть землю, то Президент фіговий гарант чи фіговий Президент?

роспиши механізм конкретно по даній проблемі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, zaHARE сказал:

роспиши механізм конкретно по даній проблемі.

Я маю щось розписувати? о_О

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Країна в якій переміг Єскобар.

Сразу хочу написать, что это не про Президента. И не про какого-то конкретного криминального авторитета, пришедшего к власти в Украине. Но это про Украину. Про ту ситуацию, которая сложилась в нашем обществе к 2017 году. Это про то критическое состояние нашего социального организма, в котором он находится сейчас. И это про нас всех, которые составляют этот социальный организм.

Чтобы поставить точный диагноз, врач обычно опрашивает пациента про симптомы. Потом смотрит результаты анализов. И уже потом, исходя из своего опыта, из своей квалификации, ставит диагноз и прописывает лекарства. Причем план лечения может со временем корректироваться в зависимости от изменения состояния больного. 

Симптомы: Премьер заявляет о том, что силовики кошмарят бизнес. Генпрокурор требует от своих подчинённых снизить коррупционное давление на бизнес. СБУ засекречивает декларации своих сотрудников, имеющих мультимиллионные состояния. Военный прокурор требует от Парламента засекретить и декларации мультимиллионеров-прокуроровИнфографика о состоянии людей, вершащих правосудие в Украине, вводит в шок иностранных наблюдателей. Интернет пестрит съёмками домов и имущества "защитников экономики". Онлайн идёт эпопея о снятия депутатской неприкосновенности с некоторых депутатов. Судьи, получившие негативные заключения от Общественного Совета Доброчестности, прорываются в Верховный Суд.

Анализы: Рейтинг Украины по экономической свободе - 166 место из 174стран. Рейтинг восприятия коррупции - 131 место из 176. По уровню ВВП на душу населения мы отстали от всех стран социалистического лагеря, не говоря уже о странах Варшавского договора. Украина в этом году останется в десятке самых бедных стран по версии американского делового издания Bloomberg.

Т.е. все показатели, описывающие жизнь большинства граждан в стране, сигнализируют о плачевном состоянии. Однако госаппарат, и особенно верхушка правоохранительной системы, процветают. Здоровые трудоспособные клетки общества стремятся покинуть родной организм и встроиться в здоровые западные организмы. А наша власть, наши правоохранительные органы наделяют себя всё большими полномочиями, повышают себе зарплаты, разрастаются. От такого положения вещей убегают не только люди, но и капиталы.

Те силы в организме, которые отвечают за его здоровье, за его иммунитет, убивают здоровые производительные силы организма. Невольно напрашивается цитата из медицины: Аутоиммунные заболевания –это заболевания, связанные с нарушением функционирования иммунной системы человека, которая начинает воспринимать собственные ткани, как чужеродные, и повреждать их. Подобные заболевания еще называют системными, ведь, как правило, поражается целая система или даже весь организм.

В Колумбии, в 80-х годах прошлого века, элита общества нашла в себе силы не допустить во власть криминального авторитета и богатейшего наркобарона Пабло Эскобара. Несмотря на все его попытки пробраться во власть, находились прокуроры, судьи, полицейские, которые преследовали его. Несмотря на убийства и теракты, на подкупы и угрозы, во власти всегда были люди, противостоявшие криминалу. В силовых структурах всегда находились люди, преследовавшие Эскобара, и в конце концов уничтожившие и самого барона и его наркобизнес. Так работает иммунная система здорового организма. В мафиозной стране Италии нашёлся коллективный "комиссар Каттани", боровшийся с мафией, и этот коллективный комиссар в конце концов за одну ночь арестовал более 1500 человек, среди которых были и судьи, и прокуроры. 

Но что произошло в Украине? Почему, когда не сработала система, и к власти прорвался коллективный Эскобар? С какого момента работа и во власти, и в правоохранительных органах стала магнитом для криминала, нечистоплотных предпринимателей и бывшей партийной номенклатуры? 

Вооружённый до зубов силовой аппарат, не выполняющий своих прямых функций, стал основной угрозой существования независимой Украины и основным барьером для экономического роста. Мы становимся лёгкой добычей для северного соседа и теряем остатки авторитета и сочувствия у западных партнёров именно из-за отвратительной работы правоохранительной системы. Для подъёма экономики необходимо срочно осуществить “разоружение”, сокращение и демилитаризацию правоохранительных структур, контролирующих бизнес. Их деятельность должна быть направлена на борьбу с терроризмом, с бандитизмом, с разворовыванием бюджетных средств - со всем, что нарушает работу целого организма, что тормозит его рост и развитие. 

Но когда руководители силовых ведомств для личного обогащения грабят своих граждан, да ещё и во время войны, это уже называется мародёрство. Мне лично стыдно, когда даже иностранные послы призывают нашу власть ликвидировать в стране опричнину. Возникает вопрос - а кто-то контролирует силовиков в нашей стране? Президент и Премьер - это жертвы силовых структур или выгодополучатели от такого состояния дел? Почему до сих пор не ликвидирована налоговая милиция? Почему не создана Служба Финансовых Расследованием с одновременной ликвидацией "экономических" подразделений в СБУ, МВД и ГПУ? 

Коллективный Эскобар прокрался не только в правоохранительные органы. Любой главврач, любой директор школы, руководители отдела земельных ресурсов, местных социальных фондов, любая административная должность, от которой зависит движение денег из бюджета или где есть возможность собирать деньги с населения - все такие должности к 2017 году оказались заняты представителями криминальной бюрократической системы. От административных должностей до большинства депутатов советов всех уровней заполнили люди особого склада - люди, для который всегда вопрос личного обогащения стоит на первом месте. В любой стране мира это называется коррупцией, и с ней борется иммунная система - правоохранительные органы. Но в нашем организме поражена сама иммунная система.

Запад всеми силами пытается восстановить нашу иммунную системы. Через кредиты и транши МВФ с условием проведения реформ, через создание антикоррупционных органов западные врачи пытаются вывести нашу страну из критического состояния. Но и НАБУ, и АКП, несмотря на громкие цели и заявления, созданы из того же пораженного коррупцией материала - из клеток той же правоохранительной системы.

И пока мы не восстановим иммунную систему, наш организм обречён на жалкое нищенское существование на задворках цивилизации. Пока первые лица государства не "сядут на диету" - наш организм в опасности.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо президента, який бере хабарі та привласнює національні ресурси, не вдасться віддати під правосуддя в Україні, – цю особу може переслідувати Міжнародний антикорупційний суд», – каже федеральний суддя США Марк Вулф, який переймається проблемами недієвої системи правосуддя в таких корумпованих країнах, як Україна, і просуває ідею заснування Міжнародного антикорупційного суду.

«У багатьох країнах, зокрема в Україні (так історично склалось) закони не працюють проти найвищого керівництва держави. Це так звана високопосадова корупція, що процвітала протягом багатьох років в Україні та інших країнах – і це має наслідки для всього світу.
Це не внутрішньополітичне питання. Міжнародний антикорупційний суд мав би розширену юрисдикцію, що поширювалася б на високопосадовців, у тому числі – на екс-президента Януковича».

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, nickel сказал:

Я маю щось розписувати? о_О

Я так поняв,ти експерт права.Шариш в Конституції. Я тобі написав.шо чувакі дерибанять землю по конституції,формально вони закони не порушують.Але так можна тільки їм.А тобі і мені тільки через рєшал. Вот і скажи мені,як цю жопу розрулити.Бо я не зрозумів,що ти мені пред'являєш ?)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

49 минут назад, zaHARE сказал:

Я так поняв,ти експерт права.Шариш в Конституції. Я тобі написав.шо чувакі дерибанять землю по конституції,формально вони закони не порушують.Але так можна тільки їм.А тобі і мені тільки через рєшал. Вот і скажи мені,як цю жопу розрулити.Бо я не зрозумів,що ти мені пред'являєш ?)))

Я не експерт і не юрист, але, вважаю, що Конституцію має знати кожен свідомий громадянин. До тебе чи rl72, як рядових громадян, в мене претензій немає, бо ні ви ні я не можемо вплинути на ситуацію. В мене є претензії до гаранта, який зосередив владу в одних руках, і не бореться з цими схемами, а очолює їх і сам бере хабарі. А в бордовських срачиках висловлюю ці претензії тобі чи rl72, бо ви виступаєте в ролі адвокатів чи представників гаранта на Борді.

Мусійчука зловили не на законній схемі, є відео, зняли недоторканність, генпрокурор кум президента, всі карти на руках, а Мусійчук і досі на волі. Ось і виходить, що гарант Конституції або беззубий або продажний. Особисто я схильний думати, що він продажний. Як ти чи я можемо зламати схему, якщо в схемі сам Президент? Я вірю що запис Онищенка - не фейк. Я вірю, що Порошенко, нічим не кращий за Януковича. Убивший дракона сам становится драконом. Тільки в нашому випадку убивший дракона, вже був драконом.

Заразз rl72 скаже, що Петя і в під'їзді насцяв і окурків накидав, але якби я помилився і продажним був не президент, а прокурор, то прокурор, в кращому випадку вже мав бути без роботи, в гіршому - в сізо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

43 хвилин тому, romaxa11 сказано:

Країна в якій переміг Єскобар.

Но и НАБУ, и АКП, несмотря на громкие цели и заявления, созданы из того же пораженного коррупцией материала - из клеток той же правоохранительной системы.

а ось тут нікуя не зрозуміло? А хто обирав НАБУ і АКП? То ті, що обирали, теж  вражені корупцією?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, nickel сказано:

Я не експерт і не юрист, але, вважаю, що Конституцію має знати кожен свідомий громадянин. До тебе чи rl72, як рядових громадян, в мене претензій немає, бо ні ви ні я не можемо вплинути на ситуацію. В мене є претензії до гаранта, який зосередив владу в одних руках, і не бореться з цими схемами, а очолює їх і сам бере хабарі. А в бордовських срачиках висловлюю ці претензії тобі чи rl72, бо ви виступаєте в ролі адвокатів чи представників гаранта на Борді.

Мусійчука зловили не на законній схемі, є відео, зняли недоторканність, генпрокурор кум президента, всі карти на руках, а Мусійчук і досі на волі. Ось і виходить, що гарант Конституції або беззубий або продажний. Особисто я схильний думати, що він продажний. Як ти чи я можемо зламати схему, якщо в схемі сам Президент? Я вірю що запис Онищенка - не фейк. Я вірю, що Порошенко, нічим не кращий за Януковича. Убивший дракона сам становится драконом. Тільки в нашому випадку убивший дракона, вже був драконом.

Заразз rl72 скаже, що Петя і в під'їзді насцяв і окурків накидав, але якби я помилився і продажним був не президент, а прокурор, то прокурор, в кращому випадку вже мав бути без роботи, в гіршому - в сізо.

і де я захищав Юру чи Петю у справі Мусійчука?

Є претензії до гаранта - гоу на вибори і обираєм іншого, до якого претензій нема )

а я наприклад вірю, що запис Онищенка фейк, як виявились фейками і розписка про співпрацю з ФСБ, і розповід пєскова про нібито якісь таємні переговори з уйлом, і розслідування всіляких схем про відкати на закупівлі військової техніки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, rl72 сказал:

і де я захищав Юру чи Петю у справі Мусійчука?

А де я сказав, що ти захищав Юру чи Петю у справі Мусійчука? о_О

Є претензії до гаранта - гоу на вибори і обираєм іншого, до якого претензій нема )

Вибори гаранта - ілюзія вибору. В нас не виборчий бюлетень, а фрік-шоу. Нормальних кандидатів в цій країні на вибори не пускають, в них на дорозі зерновози розвертаються.

а я наприклад вірю, що запис Онищенка фейк, як виявились фейками і розписка про співпрацю з ФСБ, і розповід пєскова про нібито якісь таємні переговори з уйлом, і розслідування всіляких схем про відкати на закупівлі військової техніки.

"Історія Онищенка": повний переклад розгромної статті Die Welt про корупцію Порошенка
Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/politics/10093136-istoriya-onishchenka-povniy-pereklad-rozgromnoji-statti-die-welt-pro-korupciyu-poroshenka.html

Сам ще не читав, з тобою свіжаком ділюся :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...