Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Я так розумію,що Данилюк-саме потужне "нове обличчя" в команді голобородька. Журбинка.
А хто ж з команди прийде на дебати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 годин тому, MANJAK11 сказано:

дивлюся я ото різні відео, читаю різні дописи. Висновок напрошуєтся лише один, жопа нас очікує при любому розкладі :( Ситація ще гірша ніж при виборі Кучма-Симоненко. Тоді хоч одне гімно чуть меньше смерділо, а зараз просто нема чим дихати, ще й дріжджі періодично підкидають, то в одну кучу, то в іншу :( 

Ну яка жопа, порошенко зробив все що міг, навіть савченко випустив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, zaHARE сказано:

Я так розумію,що Данилюк-саме потужне "нове обличчя" в команді голобородька. Журбинка.
А хто ж з команди прийде на дебати?

"...штаб Володимира Зеленського має твердий намір продати виборцю кота в мішку. Причому Зеленський – це мішок."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Завдання штабу Володимира Зеленського не в тому, щоб провести дебати за своїми правилами. Завдання – уникнути їх за всяку ціну".

Це 100 % правда, він боїться прямого спілкування не тільки з журналістами і опонентом, а навіть  зі своїми Зеприхильниками....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

spacer.png

45 минут назад, Selbeor сказал:

"Завдання штабу Володимира Зеленського не в тому, щоб провести дебати за своїми правилами. Завдання – уникнути їх за всяку ціну".

Це 100 % правда, він боїться прямого спілкування не тільки з журналістами і опонентом, а навіть  зі своїми Зеприхильниками....

Він принаймні тримає своє слово

А не як дехто "Стадіон - так стадіон",а бігає з каналу на канал

Але хай розслабиться,у нього було 5 років

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, paksivatova сказал:

Хоча б один приклад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А от мені ще одне цікаво. У вимогах до кандидата у президенти України одна з них - володіння державною (тобто українською) мовою. Чому тоді президентами змогли стати Кучма, Янукович (+ Зеленський туди ж) - люди, які на момент їх обрання на найвищу посаду не могли і двох слів зв'язати мовою країни, яку вони очолювали? Ви уявляєте, наприклад, президента Франції, який ні в зуб ногою французькою? Я - ні. Але в Україні це можливо, і сприймається як норма. На жаль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Serpent сказал:

А от мені ще одне цікаво. У вимогах до кандидата у президенти України є одна з вимог - володіння державною (тобто українською) мовою. Чому тоді президентами змогли стати Кучма, Янукович (+ Зеленський туди ж) - люди, які на момент їх обрання на найвищу посаду не могли і двох слів зв'язати мовою країни, яку вони очолювали? Ви уявляєте, наприклад, президента Франції, який ні в зуб ногою французькою? Я - ні. Але в Україні це можливо, і сприймається як норма. На жаль.

а у Франції,наприклад,половина французів розмовляє на французькій,а половина ще на якійсь мові?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, paksivatova сказано:

а у Франції,наприклад,половина французів розмовляє на французькій,а половина ще на якійсь мові?

А це тут до чого? Нагадайте но, яка мова згідно Конституції є державною в Україні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, Serpent сказал:

А це тут до чого? Нагадайте но, яка мова згідно Конституції є державною в Україні?

До того,що ви можете не признавати цей факт,спиратися на закони -проте реальності це не змінить-в Україні велика кількість розмовляє російською

Зеленський володіє украінською мовою,а на якому рівні - ну екзамен на мову у нас не прописаний,так що вибачайте

от Порошенко розмовляє-як соловей співає-і толку? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

49 минут назад, paksivatova сказал:

Наведіть приклади

1-

2-

3-

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

29 минут назад, paksivatova сказал:

До того,що ви можете не признавати цей факт,спиратися на закони -проте реальності це не змінить-в Україні велика кількість розмовляє російською

Зеленський володіє украінською мовою,а на якому рівні - ну екзамен на мову у нас не прописаний,так що вибачайте

Ну так,мову на хліб не намажеш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, zaHARE сказал:

Ну так,мову на хліб не намажеш.

і дуже часто так звані "патріоти" розказують нам,що мова та любов до чиновників - це святе ,а от матеріальні блага - то зле , заробив на поїсти -та радій

а я не погоджуся

на мою думку,США досить патріотична країна - та дбає про добробут своїх громадян

тому ,матеріальні цінності = духовні цінності

і треба розвивати і одне,і друге

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:0021:

5 минут назад, Selbeor сказал:

Наведіть приклади

1-

2-

3-

Наведу приклади після того,як Нокіан відповість на моє питання щодо назначення Голови Одеськоі ОДА

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли нажруться?

СвÑÑлина вÑд Vasyl Skorobohach.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 минут назад, paksivatova сказал:

і дуже часто так звані "патріоти" розказують нам,що мова та любов до чиновників - це святе. 

Мова - це святе. А покажіть хоч одного дибіла, який казав, що любов до чиновників - це святе?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, zaHARE сказал:

Коли нажруться?

СвÑÑлина вÑд Vasyl Skorobohach.

не війно. єдиною живемо

а ще й життям

до речі,мені дуже сподобався допис одного чоловіка ,цитую

"Зараз я бачу,що в президента найважливіша державна справа - це викликати Зе на дебати. Значить в державі більше ніяких проблем немає,ні війни,ні корупці.Головнокомандуваня закинув десь подальше.Є тільки одна проблема - то дебати з Зе. До речі,а чому всі мовчать що головнокомандуючий займається інтенсивно виборами,а не головнокомандуванням.А ще так переживають прихильники ПО,як Зе буде головнокомандувати. На мою думку воно само головнокомандується без всяких проблем"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, volks сказал:

Мова - це святе. А покажіть хоч одного дибіла, який казав, що любов до чиновників - це святе?

Наприклад,всі ті хто підтримують Порошенка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, paksivatova сказано:

не війно. єдиною живемо

а ще й життям

А що влада має у Вашому житті покращити? Я без підйо запитую - цікаво чого ви очікуєте від влади, яких дій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

49 минут назад, paksivatova сказал:

..

Он на камеру на украинском, а в обиходе и управлении-на русском.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Что Главнокомандующий сделал для возврата наших МОРЯКОВ, которых он послал в плен оркам? У нас есть военнопленные моцкали, почему не меняет? Он же великий дипломат. Или выражает обеспокоенность с партнерами?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 минут назад, paksivatova сказал:

До речі,а чому всі мовчать що головнокомандуючий займається інтенсивно виборами,а не головнокомандуванням.

Перша карта- стан до головнокомандування Порошенка. Друга карта - через 2 місяці після початку головнокомандування Порошенка. Ще б тиждень і АТО закінчилось,як він і обіцяв,але в Україну ввійшли російські регулярні війська і були котли і були втрати. Але головнокомандувач тримає оборону і потроху просувається до кордонів. А ми маємо змогу не думати про війну і ходити в кіно і бари.

D4NcXd4XsAImwml.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

https://focus.ua/ukraine/426562-rodstvenniki-nebesnoj-sotni-vydvinuli-poroshenko-ryad-trebovanij.html

Родственники Небесной сотни и адвокаты выдвинули требования к президенту Украины Петру Порошенко, после того как он на телевидении заявил о том, что не доволен состоянием расследования дел Майдана.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Дехто з моїх друзів скаржиться на те, що ці вибори розвели по різні боки барикад друзів, які разом стояли на Майдані і волонтерили.
Я хочу всіх заспокоїти: буквально за півроку ненависть до президента Зеленського (якщо його оберуть) об’єднає всіх: і тих, хто голосував проти нього, і тих, хто покладав на нього великі безпідставні сподівання. Запам’ятайте ці слова.
Шкода, що зазвичай нас об’єднує ненависть, а не щось краще." ©
/Цитата одного з блогерів/
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...