Перейти до змісту

[Архів] - Придбаю Ігровий ПК

ladm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

вибачаюсь що не по темі, але з теперішніми цінами на відеокарти, краще за ці гроші приставку взяти ... однозначно буде дешевше і рівень графіки кращий .... 

Опубліковано
14 минут назад, dj_design сказал:

вибачаюсь що не по темі, але з теперішніми цінами на відеокарти, краще за ці гроші приставку взяти ... однозначно буде дешевше і рівень графіки кращий .... 

ну чого я думаю що можна назбирати таке:

і5 2500/фх 6300

мать саму дешеву

вінт б/у 

8 опори

ну і з польщі взяти 1050

можливо перебільшую з відео якщо так то замінити на 750ті, от і все більше нічого не видумати

Опубліковано
2 минуты назад, nemec сказал:

ну чого я думаю що можна назбирати таке:

і5 2500/фх 6300

мать саму дешеву

вінт б/у 

8 опори

ну і з польщі взяти 1050

можливо перебільшую з відео якщо так то замінити на 750ті, от і все більше нічого не видумати

не думаю що така конфігурація видасть кращу картинку чим PS4 (наприклад) .. але .. тут все залежить від того, "де дивитись цю картинку" ... якщо монітор 17-19, то да .. комп краще ... в FullHD якість вже буде відчутна ... а якщо є норм телевізор, то однозначно приставка краще ;)

Опубліковано
13 часов назад, dj_design сказал:

не думаю що така конфігурація видасть кращу картинку чим PS4 (наприклад) .. але .. тут все залежить від того, "де дивитись цю картинку" ... якщо монітор 17-19, то да .. комп краще ... в FullHD якість вже буде відчутна ... а якщо є норм телевізор, то однозначно приставка краще ;)

однозначно, але ще треба дивитись в що грати, якщо там всякі кс го доту і тд всяке ммо то комп, а якщо на графіку фапати то соньку

Опубліковано

помоєму як не крути , а все одно в 10 тисяч ігрового компа, тим більше з монітором ніяк не впишеш, ну не враховуючи варіанти що "ігровий" комп можливо вважався ігровим років 4-5 тому, тоді так :) 

Опубліковано

Тут системник  7777грн Lenovo 300s i3-4130 8gb 1Tb GTX745 4Gb

https://www.olx.ua/obyavlenie/groviy-kompaktniy-sistemnik-lenovo-300s-i3-4130-8gb-1tb-gtx745-4gb-IDx2URi.html

+  монітор 2777грн такий  Lenovo L2264A 21.5" FHD IPS     
https://www.bestbuy.com/site/lenovo-li2264d-21-5-ips-led-fhd-monitor-black/5203101.p?skuId=5203101

Опубліковано
8 минут назад, BVova сказал:

Тут системник  7777грн Lenovo 300s i3-4130 8gb 1Tb GTX745 4Gb

https://www.olx.ua/obyavlenie/groviy-kompaktniy-sistemnik-lenovo-300s-i3-4130-8gb-1tb-gtx745-4gb-IDx2URi.html

Це не ігровий системник ніразу, доречі перший раз почув що виявляється є і GTX745, поліз в гугл за оглядом,  висновки порадували:

Цитата

Сколько стоит

На рынке отдельно её не встретить, но например, готовый блок с ней стоит 70 тыс. рублей. Цена для видеоадаптера такого уровня слишком высока, стоит хорошо подумать перед покупкой.

Заключение

Если вам попалась эта карта, то у вас есть возможность продать её. Смотря сколько у неё видеопамяти, примерная стоимость будет составлять 70-85 долларов.

Опубліковано
9 хвилин тому, Fagot сказано:

Це не ігровий системник ніразу, доречі перший раз почув що виявляється є і GTX745, поліз в гугл за оглядом,  висновки порадували:

Можу продати і без відео -1500грн. І як варіант докупити GTX 750Ti або GT 1030 +-80$

Опубліковано
20 часов назад, dj_design сказал:

видасть

Опубліковано
21 час назад, dj_design сказал:

краще за ці гроші приставку взяти ... однозначно буде дешевше і рівень графіки кращий .... 

не думаю що така конфігурація видасть кращу картинку чим PS4 (наприклад) .. але .. тут все залежить від того, "де дивитись цю картинку" ... якщо монітор 17-19, то да .. комп краще ... в FullHD якість вже буде відчутна ... а якщо є норм телевізор, то однозначно приставка краще ;)

Шановний, майте совість - досить пропагувати цю консольну єресь. Пора вже затямити - консолі (приставки) це збочинство в чистому вигляді і з великої букви. 

Якби не дійсно круті цяці, які розроблені спеціально для приставок, приставки би даром нікому не були б потрібні. Хіба що адептам "сєкти".

Опубліковано
16 минут назад, Litovets сказал:

Шановний, майте совість - досить пропагувати цю консольну єресь. Пора вже затямити - консолі (приставки) це збочинство в чистому вигляді і з великої букви. 

Якби не дійсно круті цяці, які розроблені спеціально для приставок, приставки би даром нікому не були б потрібні. Хіба що адептам "сєкти".

де я пропагую приставки ? згадав один раз і то в контексті того, що за ці гроші доцільніше взяти приставку а не комп ... тому що в мому розумінні ігровий комп, для сучасних ігр це завжди в межах 1к у.е. .... 

Опубліковано
8 годин тому, Fagot сказано:

помоєму як не крути , а все одно в 10 тисяч ігрового компа, тим більше з монітором ніяк не впишеш, ну не враховуючи варіанти що "ігровий" комп можливо вважався ігровим років 4-5 тому, тоді так :) 

Ігрова карта 1070 - від 20к

Опубліковано
23 хвилин тому, Litovets сказано:

Приставки це не єресь, а реальність. Комп - для майнингу і роботи, приставка для ігр. Скільки коштує комп для 4к? А PS4 pro 10-13к

Опубліковано
12 минут назад, case_l сказал:

Приставки це не єресь, а реальність.

Звісно що реальність, їх же продають (консолі) і купляють. А от грати на них (консолях) в ігри  - це особливе "задоволення" в порівнянні із грою на ПК. Але способи отримання задоволення бувають різні, як то кажуть, на колір  і смак.

з.і. Єресь теж буває реальністю, якщо не відаєте що то таке - гугль вам в поміч.

Опубліковано
8 минут назад, Sergeionline сказал:

Я посчитал чтоб мне поиграть в пару тройку игр нужно выкинуть от 100-до 200 у.е и это за пару игр которые на компе можно скачать бесплатно с торента.

Відкрию страшну таємницю - для ПК ігри тож непогано так коштують, якщо їх не красти  качати з торентів.

Хоча в цілому ігри для ПК таки дешевші ніж для консолей, мабуть через більший ринок і жорсткішу конкуренцію.

А для консолей що зваяють разраби те і  консольні "геймери" схавають. Хіба що розробники консолей некисло вдонять якомусь розробнику ігор щоб той випустив дійсно достойний продукт (типу Ласт оф АС, Херайзен зіро Дон) для хоч якоїсь популяризації платформи.

Опубліковано
12 хвилин тому, Sergeionline сказано:

Скажу чесно игры к приставке очень дорогие нормальная игра стоит от 700 грн. и выше даже есть новые игры по 100 у.е

Ігровими дисками можна обмінюватись, продавати, а з пк як?

Опубліковано

20 минут назад, Sergeionline сказал:

Я посчитал чтоб мне поиграть в пару тройку игр нужно выкинуть от 100-до 200 у.е и это за пару игр которые на компе можно скачать бесплатно с торента

можливо відкрию таємницю, але для приставок теж є ломані ігри з торента ... ПС4 зламали .. навіть тут продають консолі з набором ігр, і кожна "нова-ломана" коштує не так вже і дорого .... і ще .. ломані ігри на ПК теж не пограєш в мережі ... на рахунок зручності - спорити не буду, але це діло звички і жанру ігр які подобаються ... 

Опубліковано

Поки тему не закрили. Теж раніше купупав в стімі, року з 12того. Ну є зараз бібліотека біля 100 з чимось і толку з того? Вибивати глючні досягнення - нецікаво. Єдине це мультиплеєр якщо не взломаний. І кооператив. Все. Хіба на лівих торгових сайтах за 90-80% від собівартості. А бесіди на тему ,вкрав не вкрав, я щось сумніваюсь що там стоїть вся ліцензія від вінди до програм та музики. не можна бути чучуть піратом, ти або купуєш все або не купуєш. Буває коли хочеться підтриматит розробників як то з Відьмаком. Імхо.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...