Перейти до змісту

Який купити пінопласт на фасад

viktor02

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт! Починаю готуватися до утеплення фасаду пінопластом.Але на ринку багато пропозицій і кожен продавець вихваляє лише світ товар і ганьбить інших.Тому важко вибрати щось пристойне.Хтось  з майстрів підкажіть з власного досвіду якого бренду купити ,буду вдячний.І не тільки я.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоже интересно, все. Контакты и примеры работ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Останній час працювали євробудом.

Зараз його весь треба на місці щупати - вага, структура, геометрія.

0996429828 можете набрати, здам точки :) підскажу що знаю. 

П.С. клавіатура здихає, важко друкувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Брав теж на Євробуді хоча і живу в Г.Полонці. там кращий ( рівніший і плотніший ). За ціни не пам'ятаю ( літом те все діло було ) але Євробуд трохи дорожчий. На стіни 10-ку на фундамент 5-ку екструдованого. Розхідні матеріали брав там же. Прийшлось міняти пачку дюбелів то замінили без проблем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Реклама,чи щось по реальним характеристикам скажете?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яку б фірму виробника не виблали то беріть не менше 10 ки товщиною.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Запрошую на склад! Можна буде переконатись в якості,та при необхідності можу надати сертифікати. Даним ПСБ ГОСТ 100мм. утеплюється ЖК Липинський.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та так і буде.А з приводу фірми з вами не погоджуюсь.В кожній фірмі своя якість.Хто халявить (відсутня геометрія,невідповідність заявленій вазі на куб...) а хто нормальну якість дає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, cklutsk сказал:

Запрошую на склад! Можна буде переконатись в якості,та при необхідності можу надати сертифікати. Даним ПСБ ГОСТ 100мм. утеплюється ЖК Липинський.

ПСБ-С-35 є у Вас? Озвучте ціну, будь ласка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПСБ-с-35  300грн./пач. (ціна буде змінюватись) В наявності!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яка вага ПСБ-С-35 ? Заявлена і реальна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на даний момент є ПСБ 35/100мм.Євробуд (14кг./м3) Він був привезений під конкретного замовника.Маємо залишки 150пачок.Якщо потрібно ПСБ35 ГОСТ ціна буде значно дорожчою!(товар під замовлення) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі Ми підходимо до утеплення в комплексі.Починаючи з виїздом на об'єкт (заміри та підбір матеріалів),розрахунок кількості та цінава пропозиція на даний матеріал,доставка,виконання робіт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...