Перейти до змісту

шукаю перехідник vga-dvi-d

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Колись такий брав в Компютерному всесвіті, можливо зараз є і в інших магазинах

Але скажу по правді, шансів, що він буде працювати дуже мало.

DVI-D та VGA фізично не сумісні, якщо відеокарта не забезпечує конвертацію (а таких небагато), то простий перехідник нічого не дасть

Опубліковано
42 минуты назад, FunTom сказал:

Але скажу по правді, шансів, що він буде працювати дуже мало.

100% працювати не буде. Якщо вихід в відекарті тільки DVI-D, то єдиний працюючий варіант конвертер DVI-D > VGA.

Прості перехідники працюють, якщо вихід в відекарті DVI-I.

Опубліковано
11 минут назад, Boss сказал:

100% працювати не буде. Якщо вихід в відекарті тільки DVI-D, то єдиний працюючий варіант конвертер DVI-D > VGA.

Навіть 200% що не буде працювати. DVI-D фізично не має виходів із аналоговим сигналом з яким працює VGA.

Опубліковано
13 minutes ago, Boss said:

Just now, Litovets said:

Навіть 200% що не буде працювати. DVI-D фізично не має виходів із аналоговим сигналом з яким працює VGA.

Не так все категорично. Але шансів дуже мало.

Фізично вони не сумісні, але якби 100% не працювали, то і перехідників не випускали б

Деякі відеокарти, оснащені лише DVI-D роз'ємом, мають вбудований конвертер, який дозволяє їх підключати через такий перехідник. Їх одиниці, але вони є. Нажаль конкретно моделі сказати не можу

Але дійсно, більш реальніше купити конвертер, збережете собі час і нерви, бо всеодно закінчиться все цим 

Опубліковано
59 минут назад, FunTom сказал:

Не так все категорично. Але шансів дуже мало.

Фізично вони не сумісні, але якби 100% не працювали, то і перехідників не випускали б

Деякі відеокарти, оснащені лише DVI-D роз'ємом, мають вбудований конвертер, який дозволяє їх підключати через такий перехідник. Їх одиниці, але вони є. Нажаль конкретно моделі сказати не можу

Але дійсно, більш реальніше купити конвертер, збережете собі час і нерви, бо всеодно закінчиться все цим 

саме конвертер і більш нічого. сам мучився з перехідником поки не купив конвертер

Опубліковано
54 минуты назад, FunTom сказал:

Відгуки на Розетці підтверджують це.

Опубліковано

Продам такий перехідник, тільки активний, тобто той що конвертує сигнал з цифри DVI-D (dual link) в VGA.

Перевірено у звязці RX460 та Philips 190V. Оскільки монітор змінив - перехідник став непотрібний.

Ціна 250 грн.

Опубліковано
1 час назад, Otaman сказал:

Є такий

в мене такий теж є він не підходить зубчикі не такі)

ви мене озадачили тепер не знаю що робити...

Опубліковано
9 minutes ago, referee said:

в мене такий теж є він не підходить зубчикі не такі)

ви мене озадачили тепер не знаю що робити...

Все дуже просто - купити конвертер. Отакий, наприклад https://skylots.org/6540434564/DVI---VGA-adapter-dlya-podklyucheniya-VGA-k-DVI-D-241-do-1080p

Опубліковано

є незначні артифакти на моніторі,

не раз це виправлялося перехідником з vga-dvi а тепер попала в руки відяха з dvi-d 

я не впевнений що він допоможе то плати за конвертер 200 і більше грн не хочеться  

можливо хтось має такий конвертер або навіть vga-hdmi?

для тесту

буду вдячний за допомогу!!!

Опубліковано

ну можу дати для тесту, не допоможе - повернете назад, віддам кошти.

Але це перехідник DVI-I Dual Link - VGA

image.png.03b49dddd4f0e24f8f38439d18a692ff.png

Опубліковано
7 минут назад, Sandro сказал:

Але це перехідник DVI-I Dual Link - VGA

мене цікавить суто dvi-d

фото входу 

0-02-05-3cb78e05731e8650271a30c94abb8c34e91658459274e1446d1cc59fa5bcc0d2_full.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...