Перейти до змісту

Новий голова ОДА! (?)

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 26.03.2018 в 08:47, Basil сказав:
Показати  

Повиганяє влада майданівців з посад. А з таким підходом то й попідтягує своїх холуїв - так як і француз свого часу рівненських понасовував.

• Відповідей 242
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Цікаво, що місцевий волиньпост трохи інакше пише про Мирку і краватки.

•   Показати контент

Опубліковано
  В 26.03.2018 в 10:47, IronSun сказав:

Цікаво, що місцевий волиньпост трохи інакше пише про Мирку і краватки.

Показати  

Савченко пригрозив звільненням головному дорожнику Волині

Опубліковано
  В 26.03.2018 в 13:20, nickel сказав:
Показати  

Читати спочатку пробував? Наприклад, попередню сторінку...

Опубліковано
  В 26.03.2018 в 13:26, Basil сказав:

Читати спочатку пробував? Наприклад, попередню сторінку...

Показати  

Чоловік зауважив, що місцеві новинні сайти по іншому висвітлюють цю подію, тому дав ссилку на місцевий сайт. Таке пояснення влаштовує?

Опубліковано
  В 26.03.2018 в 13:30, nickel сказав:

Чоловік зауважив, що місцеві новинні сайти по іншому висвітлюють цю подію, тому дав ссилку на місцевий сайт.

Показати  

Тут треба дивитись, кому належать так звані "місцеві новинні сайти". Ось ще одна версія мочилова, ще одного "місцевого новинного сайту":

Голова департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА осоромився і може втратити посаду

Опубліковано

Як на мене то Савченко цей, м"яко кажучи, трохи заганяється:

«Він в АТО?» - Савченко про водія маршрутки, який порвав посвідчення воїна

Цитувати

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко поцікавився, чи покарали водія маршрутки №3, який порвав посвідчення атовця.
Про це йшлося у понеділок, 26 березня, під час оперативної наради в ОДА.
«Я знаю, що на Волині був кричущий випадок. Водій маршрутки порвав посвідчення учасника бойових дій. Чи він в АТО? Чи працює взагалі?» - запитав Савченко.
Начальник управління «Укртрансбезпеки» Віталій Конончук повідомив, що лише 12 березня призначений на цю посаду.
«Ну і що? А я в п’ятницю призначений! Я вас питаю чи хтось покараний», - наголосив голова ОДА.
Віталій Конончук повідомив, що при попередньому керівнику була перевірка, ніяких порушень у діях водія не виявили. Олександр Савченко поцікавився, де нині екс-начальник управління. Виявилось, що він працює заступником у Конончука.
«Оба підуть служити. Це маразм», - обурився Савченко.

Показати  

Маразм те, що говорить Савченко в даному випадку... імхо

Яким чином він збирається відправити тих обох служити в АТО? Я не розумію...

Можливо, хто пояснить...

Опубліковано
  В 26.03.2018 в 13:45, Basil сказав:

Як на мене то Савченко цей, м"яко кажучи, трохи заганяється:

«Він в АТО?» - Савченко про водія маршрутки, який порвав посвідчення воїна

Маразм те, що говорить Савченко в даному випадку... імхо

Яким чином він збирається відправити тих обох служити в АТО? Я не розумію...

Можливо, хто пояснить...

Показати  

Нікого і нікуди він не відправить. Його сюди назначили як колишнього "силовика", як людину з твердим характером, з стержнем, як людину, яка має зламати монополію Палиці. От  він і старається, метає громи і блискавки, а по нашому пукає в повітря.

Опубліковано
  В 26.03.2018 в 14:04, nickel сказав:

яка має зламати монополію Палиці. От  він і старається, метає громи і блискавки, а по нашому пукає в повітря.

Показати  

так ніби перший за Савченко іще в грудні-січні заговорив Гузь (який походу прогнувся під Палицю), і всякі палиця-ньюз дуже пищать який Савченко молодець... Не сходиться..

Опубліковано
  В 26.03.2018 в 14:15, vampirich сказав:

так ніби перший за Савченко іще в грудні-січні заговорив Гузь (який походу прогнувся під Палицю), і всякі палиця-ньюз дуже пищать який Савченко молодець... Не сходиться..

Показати  

Гузь всього навсього озвучив, під кого він при цьому прогнувся немає значення. В новинах від палиця-ньюз, особисто я, ніякого прогинання не помітив, хоча й не шукав і не ставив собі за мету знайти прогиб, признаюся чесно. І в любому випадку час покаже чи я правий. Зараз немає змісту сперечатися.

Опубліковано

Кстаті, невідомо навіщо Гузь так рано спалив Савченка. Цілком можливо, що Палиця взнав інсайд і через Гузя злив його масам, з надією на те, що маси встануть протии призначення Савченка і нам назначать не такого міцного (для Палиці) горішка.

Маси не встали, Савченка призначили. Все тільки починається.

Опубліковано
  В 26.03.2018 в 14:04, nickel сказав:

Його сюди назначили як колишнього "силовика", як людину з твердим характером, з стержнем, як людину, яка має зламати монополію Палиці.

Показати  

Типу як Саакашвілі призначили у свій час.

Опубліковано

Не знаю куди писати, сюди чи в тему поліції... Сьогодні поки доїхав з Луцька до Ст.Вижівки бачив 3 екіпажа поліції які "паслися" в кущах і зупиняли авто.

Саупадєніє?

Опубліковано
  В 26.03.2018 в 14:40, nickel сказав:

Просто цікаво: думаєш може не витримати і звільниться?

Показати  

ні, просто думаю, що з часом його пил "поубавітца"...

бо щось за круто він взяв з перших днів... імхо

на депутатів наїхав та їх керівництво ;)

Опубліковано
  В 26.03.2018 в 14:45, Ha3aP сказав:

Не знаю куди писати, сюди чи в тему поліції... Сьогодні поки доїхав з Луцька до Ст.Вижівки бачив 3 екіпажа поліції які "паслися" в кущах і зупиняли авто.

Саупадєніє?

Показати  

А який зв"язок? Не бачу ніякого зв"язку... імхо

Опубліковано
  В 26.03.2018 в 14:26, nickel сказав:

В новинах від палиця-ньюз, особисто я, ніякого прогинання не помітив, хоча й не шукав і не ставив собі за мету знайти прогиб,

Показати  

Я під новиною про Савченка написав коментар "Почався розгон. Але це може бути тільки гра на публіку"

Лишили модери тільки "почався розгон"

Якби Савченко був "нейтральний" чи "неугодний" Палиці - то так би не підправляли коменти

ну це тільки моє спостереження.

Опубліковано

ну і класика жанру:

Заступники Гунчика подали у відставку

Показати контент

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...