Перейти до змісту

PC vs PS3&Xbox360

Jimi Hendrix

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

gallery_7_30_2223.gif

Ridiska ти отстав від життя на пару років мінімум

Вже давно тормозні глючні ігри не є ексклюзивом ПК а представлены на всіх платформах

З останього що памятається "Булі" на Боксі "Асасін крід" на ПС3.

ЗІ Згадав на ПС3 з раніх партій глючило ГТА4 (обіцяють скоро виправити прошивкою консолі)

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Щяс прохожу асасинс крид на ПС3 и не заметил не одного глюка ..мой друг уже прощол и не одной жалобы я не слышал ....а глюки ето чисто недаработки игр которые бывают крайне редко и латаются они быстрей чем ты успиваеш купить игру в магазине

я не видел не одной игры на консоли с фпс ниже 30

Опубліковано

В асасіні глюкі були місцями а не постійно і не знаю чи на всіх приставках чи на певних партіях. + скоріш за все ти дістав гру далеко не в перші тиждні після реліза і того дійсно випустили патчі

На ПК патчі так само швидко виходять ;)

Доречі нащот патчів згадав курйоз. Вже не помню на яку гру і на якій приставці але був недавно патч який замість того щоб забрати старі глюкі добавив нових :_16:

А ти говориш тестують все чудово ;)

На ПК при глюках і тормозах ти можеш сам полізти в настройкі і при прямих руках зробити гру сносною, на консолі ти при глюках мусиш сидіти і ждати патч плачучи над коробкою

Опубліковано

Н вот зачем рассуждать если сам нефига не видел ,а только читал отзывы таких же как сам зависников

я не только асасинс играл и неодного плохого слова сказать в адрес ПС3 сказать не могу потому что реально сказать нечиво ...один пазатив

даже патчи ставятся елементарно ...включил кабель инета в приставку запустил игру оно сразу спрашует патчить или нет

Опубліковано

gallery_7_30_2223.gif

Повір тут завістю і не пахне. Зараз 600 доларів на приставку зовсім не тяжко найти і тут нема чому завідувать

Хоча ні, мені б хотілось пограть в моторшторм а він тільки на ПС3 і тут я трохи заздрю її власникам ;)

Але тут діло в тому що сумарних плюсів консолі значно менше ніж кретична сума після якої хочеться її придбать. ПК на нашому ринку оптимальний вибір за цим показником.

Сама наявність патчів в описанні яких є пункти "Усуненя проблем з проізводітєльностю" досить червономовно за себе говорить.

ЗІ

Представители компании Ubisoft опубликовали на своем форуме список из четырех десятков часто задаваемых вопросов об эксклюзивном для PS3 шутере Haze с ответами. Как выяснилось, Haze относится к тем играм, перед первым запуском которых владельцам PS3 необходимо производить установку.

Вопрос №32: «Необходимо ли производить установку Haze на винчестер PS3?».

Ubi_Wuzzi, менеджер по связям с общественностью: «Да, вам нужно будет осуществить небольшую инсталляцию в случае с Haze. Игра требует наличия около 4 ГБ свободного места на винчестере».

По времени установка выльется примерно в 20 минут ожидания. Напомним, новый шутер от студии Free Radical поступит в продажу уже на этой неделе.

Консолі все біше схожі на ПК стають є глюкі є інстал гри на хард, слідуюче покоління ще не знаю але через одне консолей в нашому розумінні не буде вже точно. Це буде мультимедійний ПК

Опубліковано

Вот выйдет ГТА посмотриш за сколько можно будит купить комп на котором можно комфортно играть ...

да и вообше то что на ПК будит безбожно тормозить на средней конфигурацыии компа за 1000 уе на приставке всегда будит литать ибо понятие тормоза и низкий фпс там как такавое отсуцтвует вообше

На то они и патчи чтобы "Усуненя проблем з проізводітєльностю"

шяс на ПК нету достойных проектов которые стоит реально ждать и апгрейдить для етого комп

лучше куплю за ети деньги кучу игр на ПС и не буду парится со всякими стимами , стар форсами ,а потом еше если и запускаются то играиш как будто смотриш слайд шоу ибо видео карта у меня не за 400 уе

а так включил сибе игру завалился на кровати замотался в одияло и играй пока глаза не повылазят джойстик без шнура на блутузе который тянет метров на 30 точно

Опубліковано

Установки на винт требуют оч много игр уже у меня из таких правда есть только ДМК 4

но ето только + ибо игра запускается в таком случае наааамного быстрей чем другие и возможностей у разработчиков открываются огромные потому что считывается инфа сразу и с диска и с винта тоесть в 2 раза быстрей чем на компе

Опубліковано
Вот выйдет ГТА посмотриш за сколько можно будит купить комп на котором можно комфортно играть ...

да и вообше то что на ПК будит безбожно тормозить на средней конфигурацыии компа за 1000 уе на приставке всегда будит литать ибо понятие тормоза и низкий фпс там как такавое отсуцтвует вообше

На то они и патчи чтобы "Усуненя проблем з проізводітєльностю"

шяс на ПК нету достойных проектов которые стоит реально ждать и апгрейдить для етого комп

лучше куплю за ети деньги кучу игр на ПС и не буду парится со всякими стимами , стар форсами ,а потом еше если и запускаются то играиш как будто смотриш слайд шоу ибо видео карта у меня не за 400 уе

а так включил сибе игру завалился на кровати замотался в одияло и играй пока глаза не повылазят джойстик без шнура на блутузе который тянет метров на 30 точно

Я про це і казав... Але БОКС якщо нема грошей на диски, а так були б ігри для ПС3 по 50 грн, то інши булиб не конкурентами :)

Опубліковано

Та, ну в задніцу ваші Плейстейшени, ХВОХИ, вонючі ПСП, краще буду на компі San Andreas лабать, а то й вааааще перший :)

Опубліковано
Установки на винт требуют оч много игр уже у меня из таких правда есть только ДМК 4

блаблабал

йой, дєніска!? )

на рахунок відсутності гальмів в пс3 асасіні на 720p (розширення шииирше в грі не доступно) — факт.

та і у інших, котрі я встиг погратися, все путьом.

також не можу зрозуміти нарікання декого з вас щодо 1-разової установки гри.

а ще мене вражає ваша феєрія переживань щодо некстген примочок турбо діректікса, караул (!), прєвосходство софтварного зв'язку з залізом інстед оф зв'язку напряму.

Опубліковано

Бокс це просто кастрірований комп ( повністю архітектура 86 на всіх деталях)

В плейстейшені відяшка 7800 256мб і више голови вона не пригне.

Це вам не ПС2 де був графічний і центральний проц в одном і не було з чим порівнювать на пк.

Так от компютерне залізо пішло вже набагато дальше ніж було на момент створення приставок. Раніше їх(приставкі цього покоління) оправдовало те що вони продавались дешевше собівартості і їх було вигідно куплять. На даний же момент нормальний повноціний а не кастрірований (так як консолі) видає значно гарнішу картинку при цьому додатково ще кучу функцій. Єдине що нема блю рей програвача але з сьогоднішнім поширеням і ціною на ці діски в нашому місті це не сутєво

І мова не йде про ПК за 1к+ зелені тут досить буде за доларів 600-700

Да і про що можна говорить якщо ліцензійна гра на ПК коштує 10-20 баксів а на приставці 55-100+

ЗІ Мова про установку йде того що колись це було одним з основних плюсів приставок (простота і відсутність інсталяції)

Опубліковано

тарара, Сіля, це все відносно (щодо цих нових відєо-гіпер-адаптерів та інший хлам)

доки 8-ми ядерні кпу і вся інша шняга набуде популярності — на ринку консолей неодмінно вже будуть красуватися

приставки на порядок вищі

та й про яку якісну картинку може йти річ, коли ти втикаєш в монітор, ииии, ну максимум 24"? нууу так, я не заперечую, це гарно-кльово-блабла

але ж всерівно я отримуватиму куди більше задоволення туплячи в 40" з гаком та ще й розкинувшись на дивані

ну і конектити пк в тіво — це ж гейство, нє?

Опубліковано

PC-шникі, згадайте дитинство і балдьож від 8-бітних приставок...комп не сравнітцо...к чему спори ? Консоль для гри, комп комбайн.

Опубліковано

Ніколи ніяка приставка для мене не зрівняється з хорошим компом, підключеним до Full HD телевізора. Ніякі геймпеди в шутерах не замінять для мене хорошу клаву і мишку. Я вже не кажу про стратегії.

Опубліковано

Зараз різниця між ПК і консолю стерається. Бокс і Сонька це мультимедіа комбайни (бокс в меншій степені) які вже не є орієнтовані лише на геймерів. Зявилися харди і тепер на приставку йде установка гри що колись подавалось як недолік ПК, проекти не тистують настільки чітко як колись бо мона доробить потім і тепер потрібні патчі іграм що також раніше було недопустимо на консолі. Відяхи беруться на пряму з ПК ринку (ну трохі модифікують але не настільки сутєво) Що ж лишається ? Процесор ? Да модно звичайно що на сонці модняче таке звірятко як Целл. Але наскільки понятно з відгуків розработчіків це їм пока не помагає а лише заважає, да потім дета колита його освоять і зможуть задіяти на повну але ж відяшка не витяне картінку на той же рівень що може дать целл і це грозить максимум модною фізикою в іграх але ніяк не покращенням графіки.

Он для прикладу

Как утверждает технический эксперт Quaz51, который недавно определил, что бета-версия Metal Gear Online работает в разрешении ниже 720р (1024х768), PS3-версия GTA IV идет в разрешении 630p (1120х630), в то время, как версия для Xbox 360 может похвастать честным 720р.

А это значит, что версия игры для Xbox 360 обладает почти на 25% большим физическим разрешением - несколько неожиданно, не правда ли? Тем не менее, Quaz51 считает, что PS3-издание все равно выглядит лучше своего конкурента - все благодаря отличным эффектам постобработки, а также, возможно, другой системе освещения (HDR в PS3 против MDR в Xbox 360). Однако он делает акцент на том, что для окончательной оценки необходимо сравнить скриншоты в высоком разрешении с обеих версий.

Данная информация также объясняет тот факт, почему Rockstar всегда публиковала скриншоты игры, снятия только с комплекта разработчика Xbox 360.

А ви тут розказуєте про 1900х1600 :) Приставки вже зараз не можуть витянути свої зарашні проекти в розширенях які заявлялись при старті платформ

Береться геймпад в рукі, комп через ТВ аут до плазми (любої діагоналі) і вам готова супер мега консоль яка йде з текстурами бішої чіткості і кучою додаткових функцій ніж ПС3 і Гробік причом іноді разом взяті

Опубліковано

Я грався на кампі підключеному до ЛСД тєліка здорової діагоналі (шкода не запамятав чи 32 чи 40) це реально внушає.

У вас схожа ейфорія бо це виглядає прикольно, ви навіть не пробуєте замислитись що взагаліто картинка видаваєма ПК на тому ж тєліку буде в рази краща бо можна виставити нормальне розширення таке ж як і в телевізора а не сидіти на тому яке може видавити з себе консоль :)

Кажу чесно візьміть і попробуйте одне і друге.

Якби ж ви зовсім не мали ПК і не стикались то да консоль прикольна цяцька ібо можна не напрягаясь (тупо нажав одну кнопку і можна приступать) робити те що в ПК потрібно трохі настроїти (найти відповідні прогі для програння відєо чи дрова до відяшкі нової версії) але якщо від ПК не відмовлюватись зовсім то нема сенсу в куплять недороблений компютер (консоль)

На ПК ти сам собі господар. Нема в тебе підтримкі якогось формату відєо і ти це діло можеш вирішити зкачуванням кодеків ітд ітп а на консолі ти мусиш ждати докі супер мєга корпорація соізволить рішити що тобі це відєо можна показувать. ітд ітп

Опубліковано

Все равно ты не поиграиш в MGS4, FF13 и гранд туризмо а я поиграю во все ето и + все что выйдет на ПК _)))))

на ПК уже давно забили крупные разработчики игр, щяс даже сделали кауюто организацию в поддержку пк как игровой платформы

Опубліковано

Тоді скажіть.. чому характеристики приставок набагато уступають РС, але результат "на ліцо" ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...