Перейти до змісту

PC vs PS3&Xbox360

Jimi Hendrix

Рекомендовані повідомлення

От наприклад Devil May Cry 4 вийде на Рс вже скоро із найкращим портом в історії всіх портів! От тоді вже побачете що таке якісна цяцька! :P Навть обіцяють з покращеною графікою ;)

На рахуно гейпада купіть нормальний за 100 у.є і проблеми пропадуть ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

От наприклад Devil May Cry 4 вийде на Рс вже скоро із найкращим портом в історії всіх портів! От тоді вже побачете що таке якісна цяцька! :P Навть обіцяють з покращеною графікою ;)

На рахуно гейпада купіть нормальний за 100 у.є і проблеми пропадуть ;)

Наприклад вот такий

Logitech Cordless Wireless Precision Controller for PS3

Безпровідний та ще й існує недокументована можливість роботи з ПК

940-000018__1.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Andrey --- +1 за наводку на класний гейпад! А де такий в Луцьку можна купити?????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Andrey --- +1 за наводку на класний гейпад! А де такий в Луцьку можна купити?????

В Луцьку незнаю, якщо чесно

Шукай на hotline.ua

http://www.hotline.ua/tx/logitech_precisio..._for_ps3/?tab=2

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Луцьку незнаю, якщо чесно

Шукай на hotline.ua

http://www.hotline.ua/tx/logitech_precisio..._for_ps3/?tab=2

Дякую! ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взяли для 2 сонькі безпроводний такій http://pristavka.kiev.ua/index.php?productID=504.То підглючює чі не розробився,сильніше нажимати треба.З шнуром надійніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Силя ты случайно не состоиш в роцтвеных связах с Антоном Уральским ?? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вощето в сапорті працюю і часто доводиться розказувать, таким як ти, те чого вони не помічають ;)

ЗІ За продовженя офтопа буду наказувать ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На этой неделе Capcom, наконец, сообщила о том, что файтинг Street Fighter IV переберется с аркадных автоматов на PS3, Xbox 360 и даже на РС. Многие хотят узнать, когда же это произойдет. Пока что точной информации у нас нет, зато мы точно знаем, что Capcom планирует выпустить не просто порт, а специальную версию с дополнительным контентом.

На ПК навіть файтінгі повертаються а ви тут про смерть заявляєте :ohmy:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На этой неделе Capcom, наконец, сообщила о том, что файтинг Street Fighter IV переберется с аркадных автоматов на PS3, Xbox 360 и даже на РС. Многие хотят узнать, когда же это произойдет. Пока что точной информации у нас нет, зато мы точно знаем, что Capcom планирует выпустить не просто порт, а специальную версию с дополнительным контентом.

На ПК навіть файтінгі повертаються а ви тут про смерть заявляєте :ohmy:

2 silia ------- Його на РС пускають від того що весь прокатний збір вони зняли і володарям консолей він не цікавий. Реліз на РС це більш прагнення творців показати весь графічний ресурс цяці, так як з Devil May Cry 4. А тож Crytek корону графічного лідера занадто довго тримає. ;)

Без геймпада раджу торент не мучити. :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мде ужос на крыльях ночи ....я проходил DMC 3 на ПК не мог сделать и 10% всех возможных комбо ...

я прецтавляю что ето будит за кошмар Файтинг на ПК ...

шяс поигрался немного в Борнаут ...интересная штучка ))

больше всего понравилось врезатся на полном ходу во встречные машины ... гыгы отбивная )))

управление просто сказка ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згоден - Май край + Резікі + сайленти грати на Пк без джоя = убожество

(відчуття вібріющого геймпада в ритм биття серця з напрягающою обстановкою - рулять).

Пк лишіть Пк-шниим іграм, а приставкі -свій азарт, своя атмосфера, і її зрозуміти тим "дітям" котрі ніразу мало того що не грали на приставках, починаючи (я прирівнюю - хоча це і не вірно перші ігри на Досі - Дізі, Дігер...) з 8-бітних і закінчуючи сучасними консолями, не мавши змоги політати на джойстіку нормальному, не гравших в шедеври мультиплатформні з геймпадами - без сенсу. І їх не переконати.

Щодо гробіка - Мелкософт, принципова недовіра і т.д - потенціал вичерпний.

Сонька 3 - япошкі жгут ніпадецкі, все як завжди розчотліво і з умом, тільки цей "ум" треба зрозуміть. порада - дивіться аніме, займіться східними єдиноборствами, читайте їхні книги - можливо тоді ви трохи зрозумієте їхню культуру та бачення світу - авось і думки зміняться. Потенціал консолі розкритий не до кнця :ohmy:, що ще настане не скоро. Перевагу бачу лише в одному, як для мене, це їхній проц - корка :(..і звязка з іншими побутовими приладами на цій архітектурі для при потребі ресурсів - фантастика..але процес іде ;)

Нінтендо Віі - прорив в техніці, але лишається забавкою не вартої такої уваги, клюють а неї лиші ті люди яким випендрьож важніший. Хоча вона і приносить своє задоволення, тому скидати її з рахунку не доцільно.

Щьодо портативних - в дорозі саме те що потрібно, телефон і тому подібні фарировані пекашкі не в счот...

Це моє ІМХО. Для думок, а не для дискусії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 silia ------- Його на РС пускають від того що весь прокатний збір вони зняли і володарям консолей він не цікавий. Реліз на РС це більш прагнення творців показати весь графічний ресурс цяці, так як з Devil May Cry 4. А тож Crytek корону графічного лідера занадто довго тримає. ;)

ЕЕЕееее парніша, ви єт ап чом ? )

На консолях її ще нема а ви вже про те що вона весь прокатний збір там зібрала говорите. :rolleyes:

Доречі, он силочка http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46241 де описана частина ігр на приставках в якому розширенні йде. Там можна зустріти навіть 1024x576 і 640x720, а ви тут говорите про якута потужність консолей :lol:

Он ще вам 1н приклад

На мероприятии, посвященном скорому запуску Alone in the Dark, которое проводила Atari в Лондоне на прошлой неделе, Фил Харрисон (Phil Harrison) отказался комментировать ситуацию с PS3-версией игры, которую отложили на вторую половину этого года.

Однако это не помешало продюсеру игры Нуар Поллони (Nour Polloni) пообещаться с журналистами и рассказать им о том, почему же издание для PlayStation 3 выйдет не одновременно с другими версиями. Как нетрудно было догадаться, разработчики пока что не могут справиться с плохой производительностью игры.

«Пока что у нас нет точной даты выхода для данного издания, однако определенно, оно выйдет в этом году, - отметила Поллони, - Почему так произошло? Понимаете, у нас есть полная рабочая версия игры для PS3, которую можно пройти от начала до конца. Главная проблема заключается в том, что на PS3 игра идет очень медленно, частота кадров неприемлема для комфортной игры. Мы бы очень не хотели выпускать Alone in the Dark недоработанной, лишая владельцев данной консоли того спектра впечатлений и эмоций, который мы хотим подарить всем любителям качественных и интересных игр».

Поурізають тєкстуркі зменшать розширялово і будете мати забавку ^_^

ЗІ А взагалі народ давайте вести аргументовану бесіду ато якось схоже на суперечку з фанатіками якоїсь пірамідки або лохотрона. Їм показуєш і розказуєш що це все брехня і не правда а вони знай собі товчуть що "тільки сьогодні і тільки у нас придбавши цей чудо порошок ти станеш міліонером, а якщо купиш 5 порошків то ти станеш супер дистрибютором і 6й порошок тобі дадуть бескоштовно" ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попався такій ролік на очі про фаркрай2 http://polosy.ru/publ/9-1-0-87

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Начитався теми...

КОроче ДЕ і ЗА СКІЛЬКИ можна купити xBox360

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...купити xBox360

можна купити будь-де

ігри я купую в pristavki.com.ua

там і приставки, хуящики тут — http://pristavki.com.ua/index.php?categoryID=59

з доставкою все путьом

ще mirpristavok.com.ua схожа тєма

свою плюшку я купував в матрікс.уа

а взагалі шукай в хотлайні чи ще деінде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 silia --- Може я і помилився, тоді вибачаюся! Але Street Fighter IV випустять точно не в одне число як на консолі, а через пів року після консольного реліза :) Так як Лост пленет і т.п. нажаль!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЗІ А взагалі народ давайте вести аргументовану бесіду ато якось схоже на суперечку з фанатіками якоїсь пірамідки або лохотрона. Їм показуєш і розказуєш що це все брехня і не правда а вони знай собі товчуть що "тільки сьогодні і тільки у нас придбавши цей чудо порошок ти станеш міліонером, а якщо купиш 5 порошків то ти станеш супер дистрибютором і 6й порошок тобі дадуть бескоштовно" :lol:

silia --- Тільки без "накала страстей" ;) Ми тут ділимося враженнями про два паралельних ігрових світа (консолі і РС). Люди висловлюють свої думки про плюси і мінуси цих двох "світів". Може, хтось з читачів для себе щось і підкресле при виборі одного чи другого :bayan: ! А переконувати когось ні я, ні хто інший не хоче, бо смислу немає, у тебе своя думка, як у застьогнутого геймера, в інших - друга, а в мене ( з 10- річним геймерським стажом) - третя :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 silia --- Може я і помилився, тоді вибачаюся! Але Street Fighter IV випустять точно не в одне число як на консолі, а через пів року після консольного реліза :) Так як Лост пленет і т.п. нажаль!

:huh:

Ніякої інфи ще нема а ти вже відразу робиш виводи, вибачився за 1ну помилку і зразу ж робиш ще одну :D

Є безліч випадків коли ігри виходять в один і той же день на всі платформи.

Да і дуже часто зараз якщо проект виходить пізніше на ПК він доробляється і підтягується до вищого рівня, використовуючи гравців на консолях як бетатестерів.

у тебе своя думка, як у застьогнутого геймера,

Ееее чяво ? Ет ти мну абідіть хтів ? )

а в мене ( з 10- річним геймерським стажом)

Піпіськами бум мєряться ? ) gallery_7_30_2223.gif Скажу чесно і відверто в мене біше ;)

ЗІ Доречі непогана ідея створить темку про ностальгію і про те з чого все починалось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Є безліч випадків коли ігри виходять в один і той же день на всі платформи"

Це тобто що? Якісь фуфлижники? Я маю на увазі самі топові позкручені проекти: Лост пленет, ДМС4, кінець кінців MGS 4 (Я надіюся)

"Скажу чесно і відверто в мене біше :huh:"

Це скількі? І на чьому ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лост пленет - проходний шутер (прошов і забув) який розкручувала майкрософт здоровенною рекламною компанією так як на той час було маловато достойних ігр на боксі + вони надіялись з ним проштовхнуть приставку на ринок японії (ніфіга в них не вишло доречі). Як її можна записувати в топові проекти хз абсолютно.

ДМК йде по путі дороботкі ПК версії. В капком по суті опиту ПК ігр маловато (якщо не сказать гірше) того додатковий час на доводку ПК версії гри імхо правильне рішення.

На рахунок МГС говорить взагалі нічого не буду, це діло на фанатів як і ФФ. Як по мені то ФФ нудновата річ, однообразний і затянутий геймплей. Єдине чим бере гра так це сюжетом (хоча і той практично в усіх фф йде кругами) і роліками якіми завжди славилась серія, це біше схоже на інтерактивну книгу ніж на гру в прямому розумінні.

Простий приклад ігр з одночасним релізом є КОД4. Він же був кращою грою по продажам на приставках. Навіть Хало3 на розкрутку якого мікрософт викінула небачений до цього часу бюджет (напевно біше тільки на ГТА4 було витрачено іто не впевнений) не зміг обійти КОД. Кращою грою на приставці за минулий рік є заточений під ПК шутер. Про що це говорить ? ) gallery_7_30_2223.gif

Практично всі ігри з лінійки ЕА також йдуть відразу мультиплатформою з одночасним релізом.

Да і наврядчи Облівіон да і грядущій Фалаут3 можна назвати "фуфлижниками"

Це скількі? І на чьому ?

1ша власна 8-бітка - 95й рік. Якщо ж рахувать різні ігрові автомати, тетріси, "Ну погоді" ітд то ще біше.

ЗІ Надалі якщо охота буде пофлудить на рахунок ігрового опиту народа то створіть окрему темку :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок ностальгіїї.Перші ігри на "атарі",забув як точно називались"сінклери",вобщем з касет грузились.Був у всіх місцях де вони були,біля будинку офіцерів,"к-тр Зміна","ДК","ДОСАФ".Рік напевно шоб не спі....ти 1990-91.Тоді 10 хв гри 1 рубль стоїло.Ото було куди гроші дівати..А ігри які бомбові були "булдер даш,бетті,ролінг зундер,бомбджек"Перша 8бтка 1993. :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну то ХВОХ мій, куплений щедрими вами, привозьте до автостанції, я підійду заберу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Тут есть владельцы Хбокса360 и хало 3 ???

я бы обменялся на время консолями для того чтобы оценить ваш мега хит

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

стеб на тему каким бы был матал гир на Хбоксе http://ipicture.ru/uploads/080614/wZ3TL7ywZi.jpg

Предложение нашет временного обмена консолями еше в силе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...