Перейти до змісту

Шукаю перевірених майстрів


DMK

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня!

 

Шукаю майстрів \ бригаду по таких напрямках:

  • Опалення
  • Вентиляція
  • Внутрішні роботи (на данному етапі маємо тільки голу цеглу та стяжку)

 

Маю приміщення 400 кв.м, 1й поверх 200 та 2й поверх 200. Потрібно облагородити все до стану "офісне приміщення". Шукаю тільки перевірених майстрів, з гарними відгуками та помірними цінами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 29.12.2017 at 02:04, DMK сказано:

Вентиляція

Мають бути тільки офісні приміщення? Тоді можливо достатніми можуть бути вентканали в санвузлах. Інакше, якщо має бути в приміщеннях багато народу, то треба думати про приточно-витяжну механічну вентиляцію. А от вже тих, хто може монтувати, є багато фірм - деяких знаю краще, деяких гірше. Я же можу допомогти по загальних принципах повітрообміну, наладці змонтованих вентсистем на проект або рівномірність (не дивлячись на "величезну професійність" монтажників :) ), і для новостворених паливних даю документи на подачу газу (акт перевірки вентканалу, визначення кратності повітрообміну та вимірювання опору заземлення та електроз'язку).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можем зробити опалення.

Не знаю, що маєте на увазі з "перевірені майстри", але в нас бригадир має вищу освіту з теплоенергетики і 15 років стажу з інсталяцій. І не дорого, бо він, скотина, мало бере і мало платить працівникам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...