Перейти до змісту

Хто відремонтує бензонасос?

viktor02

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Почав підклинювати бензонасос в авто PASSAT B3,треба обов'язково міняти.Якщо хтось знає майстра по його ремонту,буду вдячний.

Опубліковано
1 година тому, viktor02 сказано:

Надзвичайно розумна відповідь.Спеціалізуєшся?

Яке питання, таке і відповідь. Так, спеціалізуюся, але на заміні.

P.S. В сиву давнину( коли запчастини вартували захмарно) була контора, вро в Чернівцях - ти їм відправляєш свій насос вони тобі їхній відреставрований. Ходили ті насоси недовго.

P.S.2 Тра мати клепку і розуміти- насос охолоджується пальним і знаходиться в легкозаймистому середовищі. Тому будь які втручання в його  функціонал - то від лукавого. 

IMG_20171204_090826164.jpg

Опубліковано

Ну так і зарах ціна оригінала захмарна - біля 100 доларів.А китайського за 800 грн ну дуже не хочеться брати.От звідти і запитання.

Опубліковано
2 хвилин тому, viktor02 сказано:

Ну так і зарах ціна оригінала захмарна - біля 100 доларів.А китайського за 800 грн ну дуже не хочеться брати.От звідти і запитання.

Рік авто і мотор..

Опубліковано

авторе, ставте від Ваз, чи Ланос і буде вам щастя більш менш придивіться аналог по діаметру патрубків і розміру клем. Замінював на BMW 528, Megane 1, Megane 2, бігають по цей день без проблем. 2 місяці тому на Ваз вартував 280грн. Основна проблема була в відкручуванні колби в баку щоб дістати насос

Опубліковано

Насос окрім робочого тиску, має ще багато інших х-к, і основна це продуктивність. + насоси мають різний конструктив-схематику яка не завше дозволяє взаємозамінність.

Опубліковано

Продуктивність і робочий тиск - тотожні і взаємозалежні показники, і майже всі бензонасоси однаковим об'ємом двигуна в робочому процесі працюють з однаковими х-ми, при тому що заводські можуть відрізнятись. Зрозуміло, що насос для об'єма двигуна в 3л буде працювати з більшими характеристиками ніж 1.5, але в даному випадку можна замінювати, головне щоб не навпаки, бо при великих обертах може буде провал в подачі пального (не завжди, так як ставив на 528 з Ваз 1.5  і  розгін не змінивсь).

Ці деталі зазвичай мають схожий розмір, але перед купівлею бажано перевірити, так як електротовари поверненню не підлягають

Опубліковано
21 хвилин тому, steelk сказано:

Зрозуміло, що насос для об'єма двигуна в 3л буде працювати з більшими характеристиками ніж 1.5, але в даному випадку можна замінювати, головне щоб не навпаки, бо при великих обертах може буде провал в подачі пального (не завжди, так як ставив на 528 з Ваз 1.5  і  розгін не змінивсь).

Підєднай манометр з травилкою на орг чи замінник і на вазовський та заміряй  продуктивність - буш здивований.

Зіі В кожного поняття розгону різне:D

P.S. Те кулібінствоперекупнийгаражколхоз рідко до добра доводить.

Але то все справа власної думки, і переживання за надійність авто

Опубліковано

Я запропонував варіант ремонту для прикладу, якщо людина не хоче ставити запчастину в тридорога. Вибір завжди за власником.

Щодо: "P.S. Те кулібінствоперекупнийгаражколхоз рідко до добра доводить." то все що ремонтується не в офіційному сервісі марки авто, це те, що ти написав- кулібінствоперекупнийгаражколхоз, чому ж тоді ви ремонтом займаєтесь: турбіни реставруєте, релюшки, датчики  міняєте та навіть половина з них не  оригінальні??? подвійні стандарти??? 

Але то все справа власної думки, і переживання за надійність авто. Звичайно кожен надіється на себе, на кого ж зараз можна понадіятись? Я більше ніж впевнений, що якщо ориганальний бензонасос за 100$ + якого ви поставите після тижневої черги за 700грн і якщо він вийде з ладу на другий день, то ви розведете руками:D

Опубліковано
17 хвилин тому, steelk сказано:

Я запропонував варіант ремонту для прикладу, якщо людина не хоче ставити запчастину в тридорога. Вибір завжди за власником.

Щодо: "P.S. Те кулібінствоперекупнийгаражколхоз рідко до добра доводить." то все що ремонтується не в офіційному сервісі марки авто, це те, що ти написав- кулібінствоперекупнийгаражколхоз, чому ж тоді ви ремонтом займаєтесь: турбіни реставруєте, релюшки, датчики  міняєте та навіть половина з них не  оригінальні??? подвійні стандарти??? 

Але то все справа власної думки, і переживання за надійність авто. Звичайно кожен надіється на себе, на кого ж зараз можна понадіятись? Я більше ніж впевнений, що якщо ориганальний бензонасос за 100$ + якого ви поставите після тижневої черги за 700грн і якщо він вийде з ладу на другий день, то ви розведете руками:D

На все воля Клієнта:D. І якщо особисто вже на мене все перевів- від багатьо "клієнтів" як і запчастин відмовляюсь в силу набутого досвіду( а саме гімору з неякісними чи б/у не ресурсоємкими запчастинами.) Так, що пальцем в небо...

steelk нічого особистого, говорю з власного досвіду.

Опубліковано
9 годин тому, viktor02 сказано:

Ну так і зараз ціна оригінала захмарна - біля 100 доларів

Нового оригіналу, а б/у можна знайти набагато дешевше, якщо поритись в Європі.

І мабуть насос для вашого авто підійде не лише з 1,8 а з будь-якого бензинового об'єму.

ТУТ багато цікавих пропозицій.

Опубліковано
6 годин тому, steelk сказано:

Продуктивність і робочий тиск - тотожні і взаємозалежні показники, і майже всі бензонасоси однаковим об'ємом двигуна в робочому процесі працюють з однаковими х-ми, при тому що заводські можуть відрізнятись.

Не завжди. Я не спец, але в зоні АТО часто користувались такою думкою, яка хибна, як виявилось. 

Опубліковано

На опель  вектра А, астра F   1.6 і 1.8   я ставив нові вазовські насоси. На них теж пише Бош, тільки вони трохи тонші. Місяць назад брали за 600грн.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...