Перейти до змісту

советы по выбору продуктов разных торговых марок


Shura

Рекомендовані повідомлення

в настоящее время, когда находишься в продуктовом супермаркете, на полках видишь кучу товара одного рода, но разных торговых марок.

выбор делаешь порой на удачу.

предлагаю в этой теме обсуждать продукцию разных торговых марок, со своими комментариями.

начну так:

рыбные консервы "Аквамарин" (проверено не только на кильке в томате :), но и на скумбрии, сардине, икре и пр.)

очень хорошее качество. отличное наполнение жестянки, не так, как случается, что 2 кусочка рыбки в каком-то стремном соусе друг за другом гоняются...

по цене - не самое дорогое. лично я могу рекомендовать для покупки :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю що якщо говорити відносно смаку то тут спрацьовує стара приказка "На вкус и цвет..."

Хіба що обговорювати явно невдалу продукцію...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання таке: хто що бере до пива? маю на увазі всякі там кальмари, горіхи, фісташки, сухарі і т. д.

Особисто я практично ніколи не беру сухарів, горіхів, чіпсів. В основному купляю фісташки (надаю перевагу "Мачо" в зелених пачках) або кальмари, кольца кальмарів, полосатікі (перевагу надаю "Морським")

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Реальні біойогурти:"Галичина","актімель","актівія".Рекомендую.Також в Галичини чудові маслянки.

Категорично не рекомендую продукцію КОМО(Гурманіка і компанія).

Також рекомендую на літо від спеки айран-тан,в Луцьку бувають 2-х марок.Мені подобається з кропом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...
Питання таке: хто що бере до пива? маю на увазі всякі там кальмари, горіхи, фісташки, сухарі і т. д.

Особисто я практично ніколи не беру сухарів, горіхів, чіпсів. В основному купляю фісташки (надаю перевагу "Мачо" в зелених пачках) або кальмари, кольца кальмарів, полосатікі (перевагу надаю "Морським")

А з пивком найкраще ідуть раки .... :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Консерви - Супой-Товстолобик рекомендую.

Кетчуп - беру Верес Болгарський останнім часом.

Ковбаса - тільки Варшавка або Линник - і недорого і свіжа :)

Сосисок і варених не беру взагалі - на хороші ще не натрапляв (буду вдячний за пораду) )

Галичина - прекрасна марка, є ще Галактон.

Горілки не вживаю. ІМХО найдешевший коньяк краще найдорожчої горілки. F. ex. Графський + Молдова опять-же :)

Пиво - Хайк і Львівський портер (все інше Львівське - чудовий сечогінний засіб, не більше :) ).

Вино - любе, аби Грузія або Молдова (якщо бюджет)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на рахунок коньяка ти явно погнав , спорю на штуку баксів що після ящика *Десни* тебе винесуть вперед ногами, а після ящика *Полісської* ні :) В мене кум хворий на підшлункову і навіть не дуже дешевий коньяк це яд для нього, коньяк треба пити або хочаб нормальний або не пити взагалі , перевірено на кумові ))) Горілка ж не містить ТАКОЇ кількості шкідливих домішок як дешевий коньяк

ЗІ пью Неміроф чорний, з коньяків Закарпатський і Клінкоф теж гуд

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я рекомендую вот что :

соевый соус - AROMA в стеклянной бутылке вьетнамского производства. аналогичный польский или в пластиковой бутылке - сакс. то же касается и российского "натурального брожения";

йогурты, творог, молоко - Простоквашино, "Галактон";

"марочные" сыры (камамбер, бри) - немецкий Kaserei;

маринованные овощи - очень хорош Бондюэль и Навигатор;

икра - отличное соотношение цена/качество у украинского фасовщика "Самий смак";

овощные соусы (ткемали, сацибели, нашараб) - Кинто;

минералка - Моршинская, Куяльник;

хлеб - "Волыньагропродукт"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

маринованные овощи - очень хорош Бондюэль и Навигатор;

кажуть бондюель активно використовує г/м агрокультури...

икра - отличное соотношение цена/качество у украинского фасовщика "Самий смак";

може Саме Той?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також рекомендую на літо від спеки айран-тан,в Луцьку бувають 2-х марок.Мені подобається з кропом.

А що це таке? І в яких супермаркетах водиться? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да, ТАН - действительно отличный напиток, не хуже кваса. водится в молочном отделе Мат-мата и Фуршета

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Водка - Хортиця платинум. Пьется хорошо, мягко, хмель ощущается. Голова на утро не болит :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мясо-овощи-консервации - "made by teshcha";

Крупы - Хутирець или Багатый хутирець, не помню точно;

Водка -Немиров черный;

ПИво - Первая Львивська броварня или Земан на разлив;

к пиву - вяленый лещ, окунь или щука.

молокопродукты - Простоквашино адназначна;

минералка - зеленая моршинская;

чай - "Майский Царская корона".

кофе - на работе :) - как правило Якобс Монарх, сваренный в кофеварке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Овощі - власного виробництва

Молочні продукти - власного виробництва

Спирто-горілчані вироби - власного виробництва

Мясо - власного виробництва

Хлібо-булочні вироби - власного виробництва

Риба - свіжо спіймана

Пиво- ну тут Оболонь, однозначно, може бути і Зєман :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Овощі - власного виробництва

Молочні продукти - власного виробництва

Спирто-горілчані вироби - власного виробництва

Мясо - власного виробництва

Хлібо-булочні вироби - власного виробництва

Риба - свіжо спіймана

Пиво- ну тут Оболонь, однозначно, може бути і Зєман :)

що у вас ще власного виробництва ? ))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що у вас ще власного виробництва ? ))))))))))

конопля, я так понял..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Овощі - власного виробництва

Молочні продукти - власного виробництва

Спирто-горілчані вироби - власного виробництва

Мясо - власного виробництва

Хлібо-булочні вироби - власного виробництва

Риба - свіжо спіймана

ну вот, а мы как дураки в магазин ходим :)

ps. кстати, вы в каком лесу живете?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю як difoto використовує коноплю :D а у нас на селі з бадилля ткають полотно (модно зараз), а з насіння вижимають олію.

Шановні форумчани! Цей ліс називається українське село!

А ви з якої планети? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

село это конечно хорошо, сметанка здоровый воздух и масса свободно гуляющих кошек :smile3: но в местной реке не водится ни форель, ни креветки, ни мидии. про икорку или красную рыбу и речи нет.. хлеб домашний меня как-то не прет, тяжеловат он для городского желудка - предпочитаю хлебцы. мясо - отлично, если решен вопрос с хранением. а то ведь мяса хочется каждый день, да чтобы свежего. овощи, фрукты я предпочитаю тоже кушать круглый год, а не только в сезон.. компот из сухофруктов - прошлый век..

в общем разбаловался я в городе, возьмите меня кто-нить в село - я вам дефицитного пива привезу и спирто-водочной экзотики :D

ps. интернет у вас в селе тоже из речки? :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ps. интернет у вас в селе тоже из речки? :smile3:

із каналізації: связь - г@вно, зато канал широкий :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в общем разбаловался я в городе, возьмите меня кто-нить в село - я вам дефицитного пива привезу и спирто-водочной экзотики :lol:

Не питання! Аби було бажання ;)

із каналізації: связь - г@вно, зато канал широкий :)

:D  Канал, точно широкий, правда не каналізаційний, бо останнього в селі нема. Куди не плюнь, кругом канал  :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 місяця потому...

Ні в якому разі не купуйте сосиски п-ця хорошенка по 30+ грн/кг. Чому ? Тому що - D&G (дорого і г@вно). Особливо, якщо порівнювати з аналогічним продуктом і за ті ж гроші Линника.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 4 тижня потому...

що ми їмо - не знає точно ніхто.

від виробника (власника молочно переробного заводу на Тернопільщині) знаю - всі молочні продукти у нас Г! українське масло молоко сметана сири на експорт підходяь лише до москалів. в Дубно закінчують супер шикарний завод по сирах і т.д. десятки мільйонів баксів. все автоматизоване. а ринку збуту - ноль. бо у нашій сировині, що поступає на завод (молоко) в сотню раз більше бактерій, ніж в німецькому. якщо наші люди плюють насіння там де сидять на вулиці, викидають бички не задумуючись, порожні пляшки у вікно автомобіля, мусо вивозять в ліс, аби трохи далі від хати (або перед воротами у баюру, що б болота менше було), то ви думаєте хтось добре миє те вимя тої корови? чи в одноразових руквачках її доїть? плюс до цього антибіотики! які люди коровам колять, що б не хворіли, в молоко разом з порошком пральним, щоб не портилось. от і виходить, що ніхто нічого українського не хоче. а ми їмо, бо де дітися. а ті кури, що на старому базарі продають - вже не тільки перекупщики, а самі селяни мажуть фермерську курку *димком* спеціальним для кольорк, підсмажують до золотистого - і все, в груди себе бє що то своя, своїми руками вигодована! В масло на заводах, добре, якщо тільки 50% пальмової олії (бо дешева) дають. в шоколад - сою. у все їнше ароматизатори-барвники. Вірите, мій малий алергік, за кордоном (не в польщі, а в Європі) їсть все, що забажає і скільки влізе! а у нас банальної Марії, то печиво таке, не може, бо обсипе. минулого року від однієї штучки вафельки в такій голубенькій упаковочці з чайкою, переніс асмитичний приступ. от і печемо хліб-печиво самі, морозиво самі, конфети (з дитячого харчування-молока-какао-цукру) самі, ковбаси самі. Хоч трохи менший ризик неприємних випадків. хоча розумію, що тут від цього не уникнеш. бо чому ми бідні - бо дурні, а дурні, бо бідні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...