Перейти до змісту

Таксі Оптимальне 579

dracepupa

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні зранку викликав таксі 579 бо спізнювався на роботу та ще дитину в садочок треба було депортувати,а власне авто на ремонті..Приїжджає вчасно (дуже дивно) старенький зі звисаючою на голову обшивкою стелі 25-30ти річний опель (НЕ НА БЛЯХАХ!) , вантажимося в авто; я , дитина , дружина (бо дружині теж по дорозі) їдемо попередньо просимо водія трохи скоригувати маршрут руху , щоб жінці ближче було до роботи добігти. Все ок їдемо по дорозі!!! висаджуємо дружину і мандруємо далі до садочка.

Підїхали і тут (ТА-ДАМ!!!) водій заявляє "я перепрошую але ціна поїздки буде не 39 грн. як в СМС а 48грн.у зв"язку з коригуванням маршруту на 4 грн дорожче + 5 грн за те що висаджували пасажира ПО ДОРОЗІ!!! в нас такі правила кожна зупинка + 5 грн. Можете зателефонувати оператору".

В свою чергу питаю в водія чого не попередили і з якої пори такі правила? Відповідь :

- Всі питання до оператора.

Часу сперичатися нема , але питаю :

-як щоб я попросив зупинитися біля кіоска купити цигарок чи води то теж + 5 грн .

-так

відповів таксист і знову завчена фраза "всі питання до оператора"

Плачу 48 грн. і біжу з дитиною в садочок.

Але блін з голови не виходить думка з якого переляку +5 грн.за зупинку ПО ДОРОЗІ!!!???

Телефоную оператору хочу почути адекватну відповідь на дану ситуацію.

Чемна дівчинка повідомила що дійсно в них такі правила,а чому раніше не було про це відомо їхнім клієнтам вона не знає.

Жодної інфи по цьому поводу на їхньому сайті нема!

І ще повеселила фраза "в таксиста така програма що за кожну зупинку +5 грн"

Уявляєте в 579 можуть навіть таксиста ЛЮДИНУ! запрограмувати.

В свою чергу запитав чи зупинка на світлофорі чи пішохідному переході теж тарифікується?

За декілька хвилин ще два раза зателефонували з різних номерів чемні дівчата знову перепитали про ситуацію і тишина

В принципі я цілком згоден доплатити за коригування маршруту тут жодної претензії не маю.Але платити за висадку пасажира по маршруту це вже нонсенс!

Уявіть ситуацію ; що четверо скинулися на таксі бо їм по дорозі і поїхали кожен вийшов біля свого будинку а до оплати вийшло не 40 грн як в СМС ,а 55 (+30%)!

Користуюся 579 вже 2-й рік і постійно якісь приколи .То через 10 хвилин після виклику може надійти повідомлення що "в вашому районі машини не знайдено" орієнтовно кожен другій виклик, Не залежно від района міста Навіть в Центрі чи на Відродження чи на 33-му (це-ж БЛ@ не цукровий чи полонка чи дубнівська)

колись на моршинській автобус спізнився бо не вчасно приїхав автомобіль,водій після цього мене втішив фразою" ви-б все-рівно не встигли "

Так само неприємно було коли з дитиною під дощем визвав таксі назвавши номер садочка і вулицю (номер будівлі не знав) оператор сказав що ніби-то зрозумів адресу після чого приїхав  таксист який кружляв біля нас по тій вулиці і не міг знайти садочок,коли-ж ми сіли він незадоволено всю дорогу бурчав що треба називати при виклику ЮРИДИЧНУ!!! адресу,я намагався пояснити різницю міх юридичною адресою і фактичною , але це було марно.

Ось така ситуація.

Висновок:

1,Дешево це+

2,Наявність бонусної програми це+

3,Відсутність авто в районі це -

4,Хитродупість тарифів це -

5,Термін очікування СМС повідомлення (не завжди позитивного) 10 хвилин це -

6,Технічний стан авто (не всі) це -

7,Використання в службі авто на бляхах це -

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сфера таксі (принаймі у Луцьку) - це та "зачарована" сфера у якій на ніби високу конкуренцію домінує прихована змова самоуправства, обдурайлівки та пофігізму таксистів і менеджмерів служб таксі.Таке враження, що вони орієнтовані на клієнтів, які сідають у таксі на підпитку і їх як дерево осінню безбожно "обтрушують". А от звичайний пасажир, який інколи замовляє авто - ніби людина другого сорту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На цій службі в Луцьку євробляха їздить, правда номер і модель вже непамятаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 10 місяців потому...

там не одна євро бляха їздить, особливо вночі, якщо вийти особливо в центрі, так багато таксує по ночах, тоді поліція менше шастає і штрафує.))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 15.11.2017 в 12:19, dracepupa сказал:

Висновок:

1,Дешево це+

та не так вже і дешево, з Чернишевського біля лікарні, через Хурсенка(московську) до Конякіна(будинки при дорозі за базарчиком) 2 людини о 22 годині-98 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Користуйтесь Тачкою. Самі ціну ставите, щоб не було дорого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це таксі.шо вони безплатно по ціни топлива, па мотивацій по дворах мають катати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, solovei сказано:

Це таксі.шо вони безплатно по ціни топлива, па мотивацій по дворах мають катати

Перекладіть:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 хвилин тому, bublik007 сказано:

Перекладіть:)

Ціна топлива.ціна зарплати.відкласти на масла запчастини.чи возити за копійки і чинити авто.і порівняти авто яке кушае 7 і 11літров.сам катав 2місяця на таксі пожалів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 20.11.2017 at 10:37, lutsk200017 сказано:

На цій службі в Луцьку євробляха їздить, правда номер і модель вже непамятаю.

бачив мітсубісі грандіс

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...