Перейти до змісту

6 причин НЕ пить пиво

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Неважно бокал или 5 бокалов,но процессы отмирания мозга в обоих случаях НЕОБРАТИМЫ!

А я бачу тільки результати відмирання мозку у декого від анти-пивної пропаганди... Ці всі р"яні проповіді мені нагадують зібрання трясунів.

• Відповідей 91
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Знаєте фільм "Руйнівник" (Demolution Man) зі Сталоне в головній ролі? Як вам суспільство яке там показано? Вони там пиво не п"ють (так як і весь алкоголь взагалі). Сексу нема, пісеньки про веселі сосиски співають, здорова їжа -- гармонія, блін.

Опубліковано

Вот немножко для общего развития из российского социального антиалкогольного проекта "Общее дело"(идет по первому каналу России по субботам)

Чижик пыжик где ты был?

блок антиалкогольной рекламы

ЗЫ:если кто-нибудь выложит архивы программ"Общее дело" буду благодарен

Опубліковано
Обладая столь мощным мочегонным эффектом, пиво вымывает из организма важные «стройматериалы» — микро- и макроэлементы, особенно калий, магний и витамин С. При дефиците калия происходят срывы сердечного ритма, появляются боли в икрах, слабость в ногах. Нехватка магния влияет на настроение — человек становится раздражительным, плаксивым, плохо спит. Из-за недостатка витамина С снижается иммунитет, чаще возникают простудные заболевания.

Не знав...

• 3 місяця потому...
  • 3 року потому...
Опубліковано

zaHARE, археолог ти наш! Новина мені .. теж.. Це всім давно відомо.

Пив, п'ю, і буду пити пиво, На мужиків мене від нього не тягне. І єнг стоїть як і раніше. Просто вся біда в тому, що те, що у нас продають - пивом не назвеш.... Є варіанти, але їх мало.

А ще - головне НЕ зловживати!

Опубліковано

zaHARE, ролик туфта. Я таких роликів можу купу привести про шкідливість різних продуктів і в тому числі про вегетаріанство.

Я п'ю пиво, але щось описаних в ролику проблем якось не спостерігаю.

А от багато моїх знайомих і друзів після одруження почали набирати зайву вагу, висновок (якщо вірити ролику) - женітьба дуже шкідлива річ.

Опубліковано

я думаю, що писаниною на форумі всякої фігні про пиво мало кого переконаєш, кому подобається - буде пити, хто не любить наврядчи спробує.

Я його люблю і п"ю, з рибкою...а з в"яленим м"ясом власного приготування.... мммммм

zaHARE, якщо Ви так переживаєте за наше здоров"я, чому б не влаштувати безкоштовні заняття йогою (побачив в профілі, що Ви цим займаєтеся) раз в тиждень, влітку можна на природі, взимку скинутися по декілька гривень на оренду залу, для групи буде не проблема, це точно буде дієвіше, можливо комусь це сподобається більше ніж пиво. Я б на таке сходив.

Опубліковано

zaHARE, якщо Ви так переживаєте за наше здоров"я, чому б не влаштувати безкоштовні заняття йогою (побачив в профілі, що Ви цим займаєтеся) раз в тиждень, влітку можна на природі, взимку скинутися по декілька гривень на оренду залу, для групи буде не проблема, це точно буде дієвіше, можливо комусь це сподобається більше ніж пиво. Я б на таке сходив.

Я б з радістю поділився тим що вмію і знаю та є кілька але-не завжди можу точно спланувати час після роботи,немаю приміщення.Якщо будуть ідеї щодо приміщення можемо обговорити,хто зна,може щось з того й вийде.))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...