Перейти до змісту

Голий Андроїд

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чи варто брати чистий Андроїд, від виробника. Продавець каже, що в телефоні не вcтановлено Google play. Цікаво, мені, як пересічному користувачу, це буде проблемно встановити?

Опубліковано

Чистий андроід - штука класна, як мінімум у ААААА виробників.

Ти хоч би написав що це за шит-фон

Опубліковано
Щойно, pashka05 сказано:

Xiaomi Redmi Note 4x

Наскільки в курсі - стокового чистого андроїда (офіційного від виробника) під дану модель немає

Опубліковано
10 хвилин тому, Yurik85 сказано:

Наскільки в курсі - стокового чистого андроїда (офіційного від виробника) під дану модель немає

в магазині кажуть - від виробника андроїд

Опубліковано
2 minutes ago, pashka05 said:

в магазині кажуть - від виробника андроїд

ну так і як пов'язаний чистий андроїд з поломаним від виробника телефону ?
одиниці мають чистий відроїд на борту :) хочете чистий від виробника – купуйте Google Pixel

Опубліковано

Я не хочу чистий від виробника - запитую, чи варто брати такий  і наскільки геморойно звичайному користувачу з цим розібратись

Опубліковано
14 минут назад, pashka05 сказал:

і наскільки геморойно звичайному користувачу з цим розібратись

Геморойного там немає нічого. А якщо раптом не подобається якийсь функціонал (чи вигляд) з коробки, то в Плеї завжди знайдеться 100500 варіантів аналогічного ПЗ.

Зате плюси голого андроїда (особисто для мене):

1. Дуже довга підтримка телефону.

2. Завжди першим отримуєш свіжі оновлення.

3. Відсутність додаткового шару для багів/глюків, які привносять кодери сторонніх UI. 

4. Трохи швидша робота телефону.

5. Ідеальна база для розробки ПЗ / ігор.

Опубліковано
2 хвилин тому, Savage сказано:

Геморойного там немає нічого. А якщо раптом не подобається якийсь функціонал (чи вигляд) з коробки, то в Плеї завжди знайдеться 100500 варіантів аналогічного ПЗ.

Зате плюси голого андроїда (особисто для мене):

1. Дуже довга підтримка телефону.

2. Завжди першим отримуєш свіжі оновлення.

3. Відсутність додаткового шару для багів/глюків, які привносять кодери сторонніх UI. 

4. Трохи швидша робота телефону.

5. Ідеальна база для розробки ПЗ / ігор.

Просто не розумію, як таке можливо, щоб Плей маркет не був встановлений і сервіси Гугл...

Опубліковано
4 минуты назад, pashka05 сказал:

Просто не розумію, як таке можливо, щоб Плей маркет не був встановлений і сервіси Гугл...

Яка модель телефону?

Опубліковано
1 hour ago, pashka05 said:

Я не хочу чистий від виробника - запитую, чи варто брати такий  і наскільки геморойно звичайному користувачу з цим розібратись

вже всі натякали як могли, але схоже треба розжовувати... :)
Грубо, є два варіанта операційної системи: "чиста" та "модифікована". Нема ніяких "чистих від виробника" якщо це не девайс від Google.

Купуючи телефон Xiaomi, ви отримуєте Android модифікований виробником телефону  оболонка MIUI. В багатьох моментах вона зручніша за чистий Android, але оновлення ви матимете лише коли виробник телефону його випустить. Такий варіант ви отримуєте з практично всіма девайсами на ринку.

Деякі розробники ставлять на свої пристрої "чисту" (без модифікацій) версію Android від Google. З плюшок – всі оновлення від гугла матимете регулярно. ІМХО більше там плюшок немає.

В користуванні обидва варіанта практично однакові бо Android і там і там. Жоден не буде складнішим у користуванні.

Опубліковано

китайські телефони часто ідуть без встановлених google програм. Вони користуються власним маркетом і їм цього достатньо.

Опубліковано
7 годин тому, Marshall сказано:

або моторолу

як власник кількох моторол з америки, скажу так — на андроїді доставлено ще кілька фірмових моторолівських АРР і разом з ними ще стоять верізонівські чи інші АРР. так як вільнопродаваними там мало хто користується, в основному контрактні та брендовані.

Опубліковано

По темі, якщо сутужно з гуглплей, ставте F-Droid. https://f-droid.org

В любому випадку на любому тел. якщо ввести свою жмейл пошту і пароль, тел має прив'язатись до плеймаркета. помоєму це і є головна суть андроїда

Опубліковано

Під чистим андроїдом від виробника, продавець магазину певно мав на увазі що там нічого не довішено з додаткового софта. І типу він це "виправить" за додаткові гроші :) встановивши антивірусник, якийсь офіс і браузер.
Багато людей на таку фігню ведеться.

Опубліковано
9 годин тому, pashka05 сказано:

Xiaomi Redmi Note 4x

Назви ще ,будьласка  параметри моделі,ціну, ну і власне сам магазин.

Опубліковано
9 годин тому, Nokian сказано:

Назви ще ,будьласка  параметри моделі,ціну, ну і власне сам магазин.

Redmi Note 4x 3/16 -  інтернет-магазин Технобіт

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...