Перейти до змісту

Фарбування і відновлення велосипеду.


Рекомендовані повідомлення

Усім привіт , хочу запитати у місцевих знаючих, мені віддали велосипед "гураль" він 17 років стояв в дерев"яному гаражі, і на ному лише 2 місяці їздили, але в зв"язку з середовищем зберігання, його покоцала волога.Що дивно фарба рами в ідеалі зберіглася, а от фарба на рулі полущилась і сам руль пішов іржою, також хромовані елементи покрились іржею.

Я хотів би попросити допомоги місцевих майстрів щоб мені порадили і на пальцях роз"яснили як краще зробити щоб відновити поїжені іржею частини.

Подякував.

IMG_0150.JPG

IMG_0148.JPG

IMG_0149.JPG

IMG_0151.JPG

IMG_0145.JPG

IMG_0146.JPG

IMG_0147.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт. Болгарки, щітки і наждак залишать сліди. Я в схожому випадку обробляв елементи які піддались корозії ортофосфорною кислотою (1 до 10 з водою розводив) потім трохи підчищав дрібнозернистою наждачкою, фарбував і вуаля. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аби був компресор, а піскоструйку для велосипеда  достатньо зробити таку 

https://www.youtube.com/watch?v=orUGYHB98uI

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

подякував за поради , на рахунок піскоструйки я змушений відхилити варіант , так я тут в Польщі не знайду компресора, а фірми такої в моєму місті нема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пффф ... а смисл красити? ціна такого вела в тій самій польщі коштує менше ніж ви витратите на його відновлення (нормальна фарба, комплектуючі, робота, час). я б просто змазав цеп і їздив поки не розвалиться. Ржавий руль - фіг з ним на аеродинаміку це не впливає. Ті гроші, які Ви витратите на відновлення краси краще гавьоні ревошифти заміність на тригери та замініть всі троси та рубашки. На крайняк руль покрасити деколаком та напхаті салідолу в втулки. Так він більше часу проїздить ніж від того, що рульова та втулки будуть блестіти, як в кота яйця.  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...