Forever Autumn Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 14:09 #1 Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 14:09 Потрібен technical copywriter. In-house, full time. Salary: UAH 8,000 Мопеднемой, а далі безпосередньо деталі: Представництво нідерландської компанії Mobilife+ запрошує до своєї команди на постійній основі копірайтера (написання англомовних статей). Наш кандидат: має вищу освіту; володіє англійською мовою не нижче рівня upper-intermediate; має досвід написання текстів/статей; наявність професійних; якостей: грамотність, уважність, відповідальність, креативність; перевагою буде володіння основами SEО. Основні обв’язки : розробка контент-реклами; написання статей згідно SEO вимог; робота з соціальними мережами; виконання завдань вчасно. Ми пропонуємо: конкурентоспроможну заробітну плату; офіційне працевлаштування; роботу над цікавими і нетиповими проектами (можливість використання нових технологій; середовище для професійного розвитку; комунікація з іноземними колегами; комфортне робоче місце; зручне розташування офісу (центр міста); підтримку при релокації до Луцька; компенсацію житла; відкритий, веселий і дружній колектив. Розглянемо кандидатів як з хорошим досвідом роботи так і з мінімальним, але готовими розвиватись і працювати на результат! За детальнішою інформацією звертайтесь +380663317624 Надіслати резюме
Zevs_Isver Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 14:15 #2 Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 14:15 4 хвилин тому, Forever Autumn сказано: володіє англійською мовою не нижче рівня upper-intermedia; цікавий рівень... це вони так оленів відсіюють?
Forever Autumn Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 14:22 Автор #3 Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 14:22 6 минут назад, Zevs_Isver сказал: цікавий рівень... це вони так оленів відсіюють? Це я так ctrl+c ctrl+v))) зараз виправлю
Superman Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 17:40 #4 Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 17:40 Зрозуміло, що вакансію Вас попросили виставити. Але компанія ця викликає питання, на які не можу знайти відповіді. Наприклад, до моєї подруги телефонували сьогодні з цього ж номеру (який вказаний вище) в Дубай і пропонували там роботу фінансовим менеджером. При цьому вона ніколи не працювала в сфері фінансів, освіта ніяк не пов'язана з фінансами і т.д. І сам оффер складений так собі. Окрім того, контракт на рік, тоді як в ОАЕ 99% контрактів складаються на 2 або більше роки. Сайт компанії існує на різних доменах а-ля .agency, .mobile, на кожному сайті різна інформація і про наявні вакансії, і про розташування офісів. Ще нюанс що в Україні практично одночасно відкрилась величезна кількість вакансій від цієї компанії в різних куточках України. What the f*ck is going on?
Forever Autumn Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 19:55 Автор #5 Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 19:55 2 часа назад, Superman сказал: Зрозуміло, що вакансію Вас попросили виставити. Але компанія ця викликає питання, на які не можу знайти відповіді. Наприклад, до моєї подруги телефонували сьогодні з цього ж номеру (який вказаний вище) в Дубай і пропонували там роботу фінансовим менеджером. При цьому вона ніколи не працювала в сфері фінансів, освіта ніяк не пов'язана з фінансами і т.д. І сам оффер складений так собі. Окрім того, контракт на рік, тоді як в ОАЕ 99% контрактів складаються на 2 або більше роки. Сайт компанії існує на різних доменах а-ля .agency, .mobile, на кожному сайті різна інформація і про наявні вакансії, і про розташування офісів. Ще нюанс що в Україні практично одночасно відкрилась величезна кількість вакансій від цієї компанії в різних куточках України. What the f*ck is going on? Немає в мене відповідей на ці питання (може інопланетяни?). Це вже тягне на ціле ініційоване розслідування)), яке направду мало цікаве топікстартеру. У відділ, де працюю я, потрібен копірайтер, який володіє технічною англійською. Якщо у вас є рекомендації - буду вдячна.
Superman Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 19:58 #6 Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 19:58 Ви б могли розповісти хоча б чому компанія почала в одну мить шукати всіх і чому це виглядає так дивно? Розумію, це Вам не дуже цікаво робити, але був би радий хоча б зрозуміти чи варто, наприклад, серйозно розглядати оффери цієї компанії.
Forever Autumn Опубліковано 14 Жовтня, 2017 в 15:20 Автор #7 Опубліковано 14 Жовтня, 2017 в 15:20 В 10/11/2017 в 22:58, Superman сказал: Ви б могли розповісти хоча б чому компанія почала в одну мить шукати всіх і чому це виглядає так дивно? Розумію, це Вам не дуже цікаво робити, але був би радий хоча б зрозуміти чи варто, наприклад, серйозно розглядати оффери цієї компанії. На жаль, не можу, бо я не представник компанії. Зателефонуйте за вказаним номером - можливо там знайдете відповіді
Life+ Опубліковано 15 Жовтня, 2017 в 15:14 #8 Опубліковано 15 Жовтня, 2017 в 15:14 Нідерландська компанія недавно зайшла на ринок України і тому активно пропонує роботу, розширює колектив і здійснює пошук майбутніх працівників по всій Україні.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.