zaHARE Опубліковано 12 Травня, 2008 в 05:08 #1 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 05:08 Мер Москви Юрій Лужков переконаний, що Севастополь як військово-морська база СРСР і Росії ніколи не передавався Україні й повинен бути повернутий Росії.Про це він заявив журналістам у неділю в Севастополі, передає "Інтерфакс-Україна"."Питання по Севастополю повинно бути передане у міжнародний суд. Ми говоримо про можливість нормального й законного вирішення цього питання й воно повинно бути вирішене в міжнародному суді", - сказав Лужков."Я офіційно звернуся до керівництва нашої держави, офіційно звернуся в Державну думу й у Раду Федерації, щоб знову порушити питання по Севастополю", - заявив мер."Досі по історичних документах Севастополь ніколи не передавався Україні", - підкреслив мер Москви, запевнивши, що в Росії найдуться державні діячі, які звернуть серйозну увагу на ці обставини.Крім того, Лужков збирається поставити перед російським керівництвом питання про перегляд договору про дружбу між РФ і Україною."Коли Ющенко (президент Віктор Ющенко) говорить про те, що УНА-УНСО - герої, коли Україна на державному рівні прагне в НАТО, все це разом говорить про кроки, які державна влада України вживає для руйнування наших відносин, які записані в договорі про дружбу", - сказав Лужков."Нам потрібно виходити з договору про дружбу", - підкреслив він.Як відзначив московський градоначальник, важливим моментом є те, що наприкінці цього року Росія буде мати право не пролонгувати російсько-український договір про дружбу."Таким чином, вийшовши з договору, ми знову зможемо відкрити питання про Крим і Севастополь", - підкреслив Лужков."Інтерфакс-Україна".Знов СБУ скаже :"ата-та" чи може якісь конкретні дії будуть?
Zevs_Isver Опубліковано 12 Травня, 2008 в 06:02 #2 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 06:02 я чавкал утром - по ТВ услышал ето - чуть не подавился..... прикольно что медвед-с-путиным ето поддершивают..... втяхаря.... ака молча, и посмеиваются...и самое прикольное, что Виктор Ффедорович(и остальные байцы помельче) тоже, какбы, метсами непротив....
Shura Опубліковано 12 Травня, 2008 в 06:24 #3 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 06:24 пардона кто такой Лужков? мэр Москвы? ну и какую силу имеют его заявочки?
Jack Опубліковано 12 Травня, 2008 в 06:28 #4 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 06:28 " Мер Москви Юрій Лужков переконаний" так хотілось би щоб Мер Московії був переконаний у себе на своїй московії і не сує носа у внутрішні справи Української держави, достатньо того як Росія поводиться на Кавказі з часів Петра Першого, досих пір не можуть заспокоїтись о "Вєлікодержавном шовинизме" " що Севастополь як військово-морська база СРСР і Росії ніколи не передавався Україні й повинен бути повернутий Росії." Геть руки він Української держави, нехай розбираються у свої Фєдєрацїї
b0rg Опубліковано 12 Травня, 2008 в 06:31 #5 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 06:31 пардона кто такой Лужков? мэр Москвы? ну и какую силу имеют его заявочки?так зазвичай для початку, для ниття по якомусь питанню вибирають собачку поменьше, щоб голосніше тявкала, а відповідальності ніякої... чекають тіпа на реакцію...
Гість Zibers Опубліковано 12 Травня, 2008 в 06:47 #6 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 06:47 А вона буде ???? Реакція ??? державнодумців, а не простого укр. народа.
b0rg Опубліковано 12 Травня, 2008 в 06:52 #7 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 06:52 А вона буде ???? Реакція ??? державнодумців, а не простого укр. народа. так вони ж тіко того й чекають. в дупу лужкова і кепку зверху. повний ігнор!
romaxa11 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 07:37 #8 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 07:37 Однозначно, що на висловлювання Лужкова, який є муніципальним чиновником іншої країни ніякої політичної реакції з боку України чекати недоведется і це правильно інакше потрібно було б створювати ціле міністерство, щоб реагувати на маразми купи російських політиків. Наскільки я чув з приводу останніх заяв російських царьків Україна (МЗС) подала певну скаргу в ООН, реакція поки-що невідома, але якісь дії ведуться.Зверніть увагу всюди де експортуються "російські миротворці" завжди мають місце військово-політичні конфлікти: в Абхазії (яка була і є невід'ємною частиною Грузії, як наприклад Чернігівська область України) за союзу в ній проживало 80%грузин і 20%абхазів, які займались виключно вирощуванням і продажем мандаринок. Росія обмеживши ввіз мандаринів фактично перекрила шляхи виживання для абхазів і пропозиція ввійти назад до складу імперії була радо прийнята абхазами (скасовувалось ввізне мито на мандарини), так почався конфлікт між абхазами і грузинами, після цього Росія висилає в Абхазію "миротворців", основна задача яких була завести зброю абхазам, якої в них апріорі не було. Грузини були змушені покинути свої батьківські землі. Після кількох років "миротворення" збройні сили самопроголошеної республіки вже були співрозмірні з грузинськими силами і вже повстала реальна загроза війни чим Росія постійно шантажує Грузію. Щось аналогічне ми маємо з Придністров'ям. І однозначно, що база в Севастополі розглядається Росією суто в аналогічних цілях, тобто в цілях експорту "миротворців" для військової окупації, правда є одне но - Україна завеликий кусочок і можна подавитись.
SunSeth Опубліковано 12 Травня, 2008 в 08:24 #9 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 08:24 "Коли Ющенко (президент Віктор Ющенко) говорить про те, що УНА-УНСО - герої М@дило в кєпці не знає різниці між УНА-УНСО і ОУН-УПА? Хай ще міжнародний суд посміється
Zevs_Isver Опубліковано 12 Травня, 2008 в 08:34 #10 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 08:34 пардона кто такой Лужков? мэр Москвы? ну и какую силу имеют его заявочки?свободу слова в понедельник не видел прошлый?та была тема что в Киеве гдето продавали куклу Гитлератак там дядка_из_москвы из екрана в студию чуть не выпрыгнул и все не покусалтак доказывал что все тут за немцевможно представить что там в Росии творитсятак у мен вопрос:кто такой тот торговец? типа никто, просто гржданин.... а крику....
Shura Опубліковано 12 Травня, 2008 в 08:42 #11 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 08:42 видел "дядка_из_москвы" - Матвей Ганапольский вообще, больше склоняюсь к словам Филиппа Филипповича: - не читайте до обеда советских газет - так ведь других нет - вот никаких и не читайте т.е. вообще надо переставать смотреть политические передачи. и вообще, запретить телеэфиры политиканам. пусть в закрытых помещениях спорят, а людям про это рассказывать необязательно.
троцкист Опубліковано 12 Травня, 2008 в 08:53 #12 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 08:53 Не повезло России. Коммунисты захватили; коммунист-евро/украинец Ульянов создал СССР, административно оторвав от России и искуственно создав кучу "республик"; коммунист-грузин Джугашвили отдал Грузии Абхазию и часть Осетии, никогда грузинскими не бывшими, выморил пол страны (с помощью латышей и украинцев, что составляли >50% офицерского состава НКВД), коммунист Хрущев отобрал у России Крым и Кустанай и "подарил" УССР и КССР, просто коммунист Брежнев расстреливал кормящих за свой счет "нацреспублики" русских в новочеркассках.После всего этого виновата оказалась имперская (?!) Россия.Крым "дарился" УССР. Где сейчас УССР?
Slavco Опубліковано 12 Травня, 2008 в 09:00 #13 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 09:00 Крым "дарился" УССР. Где сейчас УССР?Российская империя продала Аляску, где сейчас Российская Империя? Отбирайте Аляску обратно а 7 лимонов верните.
romaxa11 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 09:03 #14 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 09:03 2троцкист ти кажись помилився форумом, от є севастопольські і інші подібні форуми, там твої брєдні і провокації на ура б сприймали.
b0rg Опубліковано 12 Травня, 2008 в 09:03 #15 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 09:03 Российская империя продала Аляску, где сейчас Российская Империя? Отбирайте Аляску обратно а 7 лимонов верните. ета пять!
consultant_plus Опубліковано 12 Травня, 2008 в 09:06 #16 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 09:06 уже объявили Persona non grata
троцкист Опубліковано 12 Травня, 2008 в 09:13 #17 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 09:13 Российская империя продала Аляску, где сейчас Российская Империя? Отбирайте Аляску обратно а 7 лимонов верните. ты еще про ВК Финляндское и Русскую часть Польши забыл. Тра раза делили, разделим и в четвертый :р 2троцкист ти кажись помилився форумом, от є севастопольські і інші подібні форуми, там твої брєдні і провокації на ура б сприймали. а я слывы не ищу. p.s. за офтоп, как я понимаю, в баню отправят меня, а не romaxa11?
laska Опубліковано 12 Травня, 2008 в 09:32 #18 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 09:32 Та карлікова вискочка в кепці вже набридла. Думаю скоро догавкається.
Zerotul Опубліковано 12 Травня, 2008 в 09:34 #19 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 09:34 Хай віддасть камчатку Японії тоді ми відамо їм крим!!!Вдавляться москалики їм 1\6 суші мало а вони ще нахаби пащеку на крим привідкрили-це взагалі татарська територія!!!А крим таки передали до Усср і не нада нам лахматить бабушку!!Лужков на свому еномуразі за мерським кріслом збожеволів-навів би в свому гадюшнику порядок а не тявкав як імперська собака!!!"А брехунів там затавляли лизать гарячих сковорід"-Енеїда-Котляревського!!!дивіться зараз Абхазію захапають,крим,грузію..........to be continued.Давно треба було вибачте на слові гавно витрясти
romaxa11 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 09:56 #20 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 09:56 2троцкист я не хочу чужого мене так виховали батьки, моя країна не хоче чужого і ніколи не вела загарбницьких війн. "Думай про себе і хватить з тебе" - подумай про свою нещасну країнку в якої ожиріння 125 степені від закрадених територій - вона от от лусне так-що рятуй пошвидше її і не діставай своїми ненажерливими бажаннями українські території (у нас їх не так багато і нічого віддавати незбираємось) інтернетзахоплювач.
Zerotul Опубліковано 12 Травня, 2008 в 10:08 #21 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 10:08 троця-тобі і лужику можу віддати свої 10 соток -але ж мирно ви їх не поділите!!!А Лужману давно пора до психіатра.Амінь
троцкист Опубліковано 12 Травня, 2008 в 10:20 #22 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 10:20 2троцкист я не хочу чужого мене так виховали батьки, моя країна не хоче чужого і ніколи не вела загарбницьких війн. "Думай про себе і хватить з тебе" - подумай про свою нещасну країнку в якої ожиріння 125 степені від закрадених територій - вона от от лусне так-що рятуй пошвидше її і не діставай своїми ненажерливими бажаннями українські території (у нас їх не так багато і нічого віддавати незбираємось) інтернетзахоплювач.Так я тоже не хочу. И Лужков не хочет. Работа у них, политиков, такая. Вон Маккейн любит призывать бомбить другие страны. И главное - веть бомбят. Сколько там км от Белграда до Киева? И почему то вы не предлагаете вероятному голове своих главных фьючерсных союзнекоф в спихушку сходить.А шо до того шо "та я, та моя страна.. та мы никогда..".... Вся Европа всё время, начиная с времен Рима, друг с дружкой воевала, просто кто-то побеждал в этих войнах, а кто то получал повод сказать с пафосом шо мол нивела моя страна таких войн.. Так что, что есть предмет для гордости, а о чем бы кое кому скромно помолчать - это еще посмотреть надо.
imp13 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 15:57 #23 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 15:57 коммунист-евро/украинец Ульяновжжош, пєші істчо...Ленін народився в Росії, ще й місто Ульяновськ колись було (зараз не знаю як його перейменували)
georg Опубліковано 12 Травня, 2008 в 16:11 #24 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 16:11 Ленін народився в Росії, ще й місто Ульяновськ колись було (зараз не знаю як його перейменували)в Бобруйск...http://interesniy.zhitomir.ua/zhitomirske-...a-proletariata/
Iron Death Опубліковано 12 Травня, 2008 в 16:28 #25 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 16:28 Бачив по ТВ! Немае слів! Щей бійку зробили маскалі з УНА-УНСО. Мітингувальників з УНА-УНСО забрали в відділок а зачинщиків бійки ні. Де справедливість? Лужкова нада на палю, вибачте на слові, нестримався. Приїжджає на Україну та щей права качае. Добре що ЗБУ заборонила в*їзд Лужкова на Україну після цього.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.