Перейти до змісту

Хто зараз що читає / прочитав

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Бернард Вербер. Танатонавти

Про те, як у майбутньому люди навчились "літати" в загробний світ, відкриваючи таємницю смерті. Суміш фантастики/містики/філософії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 1,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

ОШО "Путь белых облаков"

Г.Л. Олди "Богадельня"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно закінчив слухати тетралогію А. Зоріча "Завтра война" та книжечку Громова "Наработка на отказ".

Почав наступну тетралогію А. Зоріча "Свод равновесия". :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бернард Вербер. Танатонавти

Про те, як у майбутньому люди навчились "літати" в загробний світ, відкриваючи таємницю смерті. Суміш фантастики/містики/філософії.

Классно чувак пишет, прочитал его "Империя ангелов" и "Отец наших отцов", могу дать почитать (80935255550 или аська 191148289). Очень хочу прочитать "Мы боги", може кто имеет, а о в Луцке немогу найти именно эту книгу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

В зв'язку з тим, що сайт Лібрусек заліг :huh: киньте пару посилань на ресурси де можна стягнути безкоштовно літературу в fb2, так як користуюсь покетбуком301

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На вихідних закінчив читати "Таємну вечерю" Хав'єра Сієрри. Дуже цікаво написана книга - у формі розслідування - про знамениту фреску Леонардо да Вінчі та приховані у ній символи. Читається дуже легко і захопливо.

Помітив, що останнім часом побільшало книг на теологічні теми: "П'ята Євангелія" Ванденберга, "Янголи і демони" та "Код да Вінчі" Брауна... Мабуть людей все більше цікавить тема релігії, її походження та розвитку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порадьте, будь ласка, книгу для читання. Обов*язкова умова це українська мова та в електронному вигляді. Жанр, тут навіть не знаю, люблю читати веселі книжки схожі на "Я "Побєда" і Берлін" Скрябіна, а також фантастику люблю почитати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Дівчина принесла з роботи невелику розповідь, ДР. СПЕНСЕР ДЖОНСОН «КТО ЗАБРАЛ МОЙ СЫР».

Коротка, але дуже повчальна оповідь.

__________________.doc

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Вчора почав читати Анчі Мін "Остання імператриця Китаю" - про імператрицю, що правила в кінці 19 - поч. 20 ст. Цікаво почитати про їхні звичаї і устрій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Учения Дона Хуана..(К. Кастанеда) Лодка на аллеях Парка (П. Монсон) Государь, Рассуждения о первой декаде Тита Ливия (Н. Макиавелли)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dyachenko Klyuch ot Korolevstva

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Учора прочитав оповідь, запропоновану SergiuS'ом кількома постами вище. Зацікавив початок, який відразу налаштував на можливість дізнатись з прочитаного якісь нові міркування стосовно пошуку щастя чи ставлення до свого життя. Розповідь повчальна, але не більше. Жодних революційних думок і порад не побачив. Хоча інколи почитати такі оповідання корисно, щоб зайвий раз отримати підтвердження того, що ставлення до оточуючого світу правильне, і зарядитись оптимізмом до подальшої активності в пошуку свого "сиру".

Продовжу читати Анчі Мін. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Януш Леон Вишневский "Повторение судьбы". Цікавий сюжет, багато в чому нагадує "Самотність в мережі". Власне тому я й читала цей роман, бо "Самотність" дуже сподобалась. Але дочитавши, була трохи розчарована - все-таки "повторение" присутнє, а хотілось чогось нового :) .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Джон Грєй "мужчины с марса, женщины с венеры"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

FreeBSD Handbook - дехто мене зрозумів)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Роздруковую Adolf Hitler "Mein Kampf", російською, не в оригіналі.

Давно вже хотів прочитати, і вільного часу зараз вдосталь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В суботу закінчив слухати Річарда Метісона "Я - легенда". Дуже сильна книга. Набагато крутіша за фільм, ІМХО, та й сюжет майже зовсім інший.

Зараз слухаю класику фантастичного жанру - Айзек Азімов "Я - робот". :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юстейн Гордер "Апельсиновая девушка"

Надзвичайна книга!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене батя читав також ньому роздруковував казав що дуже розумно написана книжка, хотів сам прочитати але все руки ніяк недоходять.

на даний момент читаю Пол Экман - Психология лжи.

простіше кажучи хто дивитись серіал "Теория лжи" бажано прочитати тому що я так поняв що той хто знімає цей серіал 100% користується цією книжкою так як зустрічають в книзі фрагменти з серіалу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене батя читав також ньому роздруковував казав що дуже розумно написана книжка, хотів сам прочитати але все руки ніяк недоходять.

на даний момент читаю Пол Экман - Психология лжи.

простіше кажучи хто дивитись серіал "Теория лжи" бажано прочитати тому що я так поняв що той хто знімає цей серіал 100% користується цією книжкою так як зустрічають в книзі фрагменти з серіалу.

Майн кампф і справді розумна "збудована" як книжка. Цікаво почитати і збагнути що саме робив Гітлер заради влади..хм :smile-zachot:

оооо, і книга Пола Екмана теж чудова ) А серіал справді багато в чому базується на ній :0123:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люко Дашвар - Молоко з кров'ю. Рекомендую для читання. Супер книжка, читається на одному диханні. Я як сів читати, то відірвався тільки дочитавши до кінця :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

маєш в електронному вигляді?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люко Дашвар - Молоко з кров'ю. Рекомендую для читання. Супер книжка, читається на одному диханні. Я як сів читати, то відірвався тільки дочитавши до кінця :)

Трошки гірша її ж "Рай. Центр." Щось схоже на українську фантастику. Але "взяла" тільки з другого підходу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В електронному нема, не люблю електронних книг, стараюся купувати паперові.

Рай.Цент сьогодні-завтра візьмусь читати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прочитала на днях Эрик-Эммануил Шмитт. Оскар и Розовая дама

Цікаве таке опавідання. Добре.

Почала читати Вебера - Імперія Ангелів. Теж дуже захоплююче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...