Перейти до змісту

Хто зараз що читає / прочитав

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Щойно закінчила читати "Шантарам" Г.Д.Робертса. Враження неймовірні!!! Зазвичай після того, як закінчила читати одну книгу - шукаю іншу. Тут зовсім інше: це, як після смачної страви, коли не хочеться, навіть пити чай, щоб відчувати ще якийсь час післясмак. Може, це не зовсім вдале порівняння, але відчуття саме такі. Дуже раджу почитати.

і ще підкажіть, там 2 томи?

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 1,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Хтось знаходив "Шантарам" електронний варіант українською? Якщо так, викладіть сюди файлик, будь ласка.

Такого нема. (

Але я маю друковане видання і запроста можу дати вам прочитати. )

Опубліковано

Приблизно три тижні назад прочитала книжку “Посланник. Правдивая история про любовь” автора Клауса Джоула. Спробувала. Сказазати щось - навіть слів таких не знайдеш! :0146: Просто підтверджую - все описане ним, правда. Наразі перечитую Роберта Кіосакі "Квадрант денежного потока" - книжка для тих, хто прагне фінансової свободи. :_25:

Опубліковано

Почав трилогію "Голодні ігри" - політ нормальний)

Я прочитала кілька років тому, ще до виходу фільмів. Сподобалось. Книга завжди краща за фільм, хоча і зняли нормально

Закінчила читати Люко Дашвар "На запах м'яса", ну так собі, нормально. Мені дуже розхвалили, я очікувала більшого.

Опубліковано

Після перегляду триллера "Загублена", прочитав одноіменний роман. Єдине, що можу сказати - екранізація вийшла дуже достойною та близькою до оригіналу. Взагалі, якщо подобаються триллери, то раджу прочитати "Лють" Карін Слотер. Сюжет завжди тримає у напрузі, як і серія "Міленіум" Стіга Ларсона.

Ну, а вчора прочитав "Збирач метелеків" Йоела Хаахтела. Якщо описати одним словом, то це книга про спогади. Про те, яку важливу роль вони інколи відіграють в житті.

Опубліковано

Дочитала "Без ума от мальчишки" Джоан Філдінг - мило-мильне про сучасну вдову і її перепетії з пошуком роботи, нового кахання, вірного способу виховання маленьких дітей. Про її стосунки з ай-подами, мікрохвильовками, ікс-боксами: одним словом, техніка їй не підвладна. Про батьківські комітети і голів, цих комітетів - "я хочу перед усіма випендритись". І все це на фоні Лондону. Так звучить не дуже, якесь мило-мильне)) А от якщо знати, що ця пані - Бріджит Джонс з одноіменного фільму, то стає трохи веселіше) в усіх сучасних жінках є трохи від Бріджит Джонс, мабуть))

Почала перечитувати "Отверженые" Віктора Гюго - тут спрацювало бажання переосмислити. І ці паралелі між сторіччями: революція, багаті, бідні, безвихідь, і надія на зміни. От читаю, переймаюсь.)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Починаються довгі зимові вечори. Зомбоящик дивитися не хочеться, тож порадьте книгу - пригоди, триллер, детектив, не фантастику та не історичні. Українська мова вітається.

Хочу почитати книгу "Сміття" ("Trash") Енді Малігана, та не можу знайти в електронному варіанті.

Опубліковано

Ще є "Поєдинок з дияволом" Олекси Гай-Головка та "Як вижити у в'язниці" Андрія Кудіна. Обидві автобіографічні та з лихим сюжетом.

Опубліковано

Saddy (21 December 2014 - 14:40) писал: Просмотр сообщенияlbladko сказал: Saddy, <<Шантарам>>! дякую) прочитав вже рік тому. книга бомба, дуже сподобалася ще б українською знайти

Я було купив у книгарні навпроти зупинки Старий ринок. Укр. переклад кращий рос.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...