Перейти до змісту

Де відсвяткувати Хрестини в Луцьку

vasya88

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Порадьте заклади харчування де можна відсвяткування хрестини до 25 чол. Можливо є окрема кімната в закладі для перебування дитинки на період святкування.

Опубліковано

Район - принципово?

В минулому році святкували в "Червоному сонці" (33кв), спеціальної кімнати - немає, але є маленька банкетка з супер звукоізоляцією, віддали за символічну плату...

Опубліковано
56 хвилин тому, Bliksss сказано:

Район - принципово?

В минулому році святкували в "Червоному сонці" (33кв), спеціальної кімнати - немає, але є маленька банкетка з супер звукоізоляцією, віддали за символічну плату...

Булоб добре по Волі район сітіпарку.

Опубліковано

Можливо хтось святкував щось в Гостиному Дворі як там кухня і чи сподобалось???

Опубліковано
1 час назад, vasya88 сказал:

Можливо хтось святкував щось в Гостиному Дворі як там кухня і чи сподобалось???

це там де біля податкової чи там де золотий дракон?

Короче не дуже 

Опубліковано
16 хвилин тому, natalka) сказано:

Короче не дуже 

біля податкової

Опубліковано
17 хвилин тому, natalka) сказано:

Короче не дуже 

Розкажіть детальніше чому не дуже..

Опубліковано
3 хвилин тому, Такер сказано:

Там, ніби, назва "Подвір"я"!?

Так точно назва подвіря. то я шось сплутав.

Опубліковано

то було подвіря, а зараз його продали і тепер там гостинний двір.

В основному приміщенні кондиціонер не працює (а в таку жару це актуально) тому що включають кондиціонер - вибиває всю техніку на кухні, відповідно не можуть готувати. Їжа - які гроші, така і їжа. От який може бути салат цезар за 35 вроді грн? От хто замовив, з нашої компанії, то всі і плювалися. Порції не великі. В стравах - багато часнику. Ну але я все меню не пробувала :)  Обслуговування - на 3-. Подруга замовила на наступний день обід, телефон що їй дали (для уточнення деяких позицій) на наступний день - цілий день був виключений.  В мене особисто склалось враження "избушка на курячих ножках".

Але попереджаю, то моє особисте враження - всі кажуть що я останнім часом балувана і багато вимагаю :huh:

Опубліковано
9 годин тому, natalka) сказано:

Але попереджаю, то моє особисте враження - всі кажуть що я останнім часом балувана і багато вимагаю :huh:

Цього разу, ваше враження - співпадає з реаліями. Я вже не пам'ятаю який за рахунком власник змінився за останні років 15, але нічого не змінилось в плані обслуговування, і постачання.

Опубліковано

Зрозуміло. Дякую за допомогу. 

Таке ще питання що можете сказати на рахунок Козача Левада як там???

Опубліковано

Там краще. Але тоже, якщо порiвнювати що було ранiше i що зараз, то зараз набагато гiрше. I обслуговування i ïжа. Дуже там зараз велика плиннiсть кадрiв. Ну i вродi там уже не той самий власник що в беллiсiмо. Ну i цiни пiдняли дуже. 

Не забуду ïх стейк в лютому - такоï твердоï жувачки я нiколи ще не ïла.... А, ну i печений карп не порiзаний за 300 грн. це теж щось з чимось....

Опубліковано
15 хвилин тому, natalka) сказано:

Там краще. Але тоже, якщо порiвнювати що було ранiше i що зараз, то зараз набагато гiрше. I обслуговування i ïжа. Дуже там зараз велика плиннiсть кадрiв. Ну i вродi там уже не той самий власник що в беллiсiмо. Ну i цiни пiдняли дуже. 

Не забуду ïх стейк в лютому - такоï твердоï жувачки я нiколи ще не ïла.... А, ну i печений карп не порiзаний за 300 грн. це теж щось з чимось....

Це змінився всласник Бенісімо, а не Козачої Левади.

Опубліковано
В 17.08.2017 в 12:32, Gendruk сказал:

Це змінився всласник Бенісімо, а не Козачої Левади.

Може й так. Але раніше в інтернеті зустрічала оголошення саме про продаж Левади. ну і судячи з того як вона спортилась - то й таке припущення.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...