Перейти до змісту

Втеча з місця ДТП

vic4ever

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В ніч з п’ятниці на суботу, 08.07.17, орієнтовно в 00:30, автомобіль AUDI (в седані, модель  і колір не розгледіли - здається А5 темного кольору) на польській реєстрації рухався на великій швидкості по зустрічній смузі по пр. Волі в сторону ЦУМу, здійснив ДТП і втік з місця пригоди.

Після себе залишив ковпак і уламки бампера, а також пошкоджений автомобіль мого знайомого(

Надії мало, але можливо хтось бачив чи буде бачити таке авто з пошкодженою правою стороною - маякніть, будь-ласка. Дякую.

Опубліковано

доречі продовжу тему, можливо троха офтоп але всеж таки

недавно викликав таксі(євротаксі, до цього випадку було зручно, зробив замовлення і тобі в смс приходять дані про машину та вартість замовлення) щоб дружину з дітьми до тещі завезти, так от приїжджає хлопець на польських номерах і тут я "випав", але через пару секунд поняв що ту програмку може любий собі на телефон/планшет поставити та й приймати замовлення, короче як потім вияснилось що так воно і є, дружина розповіла що той хлопчина поки їх віз то музику гучніше врубив і педаль газу в пол, гнав як навіжений, можливо то й офтоп, але застерігаю форумчани, будьте уважні і при замовленні таксі з євротаксі, думаю час є завжди позвонити ще раз та перезамовити на автомобіль з українськими номерами(я ж тоді дуже поспішав, 7 годин ранку, робота і т.д.)

як написав Женя номера польські тому тут його по номерах не знайдеш, хіба видивлятись на вулицях міста, в поліцію лишній раз звернутись буде не зайвим, все ж вони як не як патрулюють місто і по номерах може їм на очі попастись

але швидше за все він вже десь за містом

Опубліковано
8 годин тому, Zheny@ сказано:

далі можна не шукати.

Десь так сказали і в поліції. Я сам розумію,  що шанси його знайти близькі до нуля,  але раптом хтось з борди побачив в себе в дворі таку тачку?

Опубліковано

штраф за ДТП зараз який? + Ціна ремонту 2-х авто. а не дай Бог + людину і в лікарню.

ДО чого веду?

До формули: ціна атво на блясі < ДТП + Ремнт (автох2) + лікарня.

Кине десь, скаже спи3дили, і все. зійшло з рук.

Або спалить. Хулі 500$.

Опубліковано
7 хвилин тому, Zheny@ сказано:

штраф за ДТП зараз який? + Ціна ремонту 2-х авто. а не дай Бог + людину і в лікарню.

ДО чого веду?

До формули: ціна атво на блясі < ДТП + Ремнт (автох2) + лікарня.

Кине десь, скаже спи3дили, і все. зійшло з рук.

Або спалить. Хулі 500$.

Навіщо палити!?? На шрот поїде в інше місто або на розборку....

Опубліковано

Спалити / розібрати / здати на шрот / продати

Не суттєво.

Я писав уже про це, ціна бляхи дешевше, ніж відповідати по закону за ДТП.

Опубліковано
10 часов назад, Cherman сказал:

Напевно,  Audi А6. Бо, А5, то купе і трохи в іншій ціновій категорії.

Що в трохи іншій ціновій категорії, я згідний, тому що випускатися вони почали з 2007 року, хоча якщо взяти А6 з того року, то цінова категорія та сама, а може в А6 трохи вища. Зрозуміло, що навряд А5 чи А6 2007 року і вище буде на польських номерах, хоча є і такі в нас екземпляри... До речі, з 2009 року була представлена А5 в кузові 5тидверний sportback, так що А5 це не тільки купе. 

Опубліковано
16 годин тому, Sashapetrash сказано:

будьте уважні і при замовленні таксі з євротаксі

Євротаксі на євро номерах - логічно.

П. С. Оффтоп

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...