Перейти до змісту

Довідники міста з коментарями

Plum

Чи потрібен нам новий підрозділ з довідникми  

42 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

В форумі "Залізо" я створив топік, в якому хочу зібрати довідникову інформацію по сервісних центрах.

Головне в тому топіку навіть не сама контактна інформація, а коментарі по роботі сервіс-центрів від людей, які їх послугами користувались. Обміркувавши цю ідею, я подумав, що можна було б зробити десь на борді підрозділ, де в такому ж вигляді збирати довідкову інфу про різні контори Луцька -- від сервіс-центрів, автомайстерень і будівельних фірм до поліграфічних контор, нотаріусів і стомат-кабінетів. Я розумію, що контакти практично всіх цих закладів можна без проблем знайти в телефонному довіднику, але ж часто саме головне не номер телефона чи адреса фірми, а її репутація, ставлення до клієнтів, вміння працювати, цінова політика. А якраз відгуків по роботі цих фірм ні в яких довідниках ви не знайдете. Тому і є думка збирати їх тут, на народному форумі.

Звісно, одна людина на ентузіазмі довго такий довідник вести не зможе, тут потрібна колективна ("народна") робота. Тому я і вирішив створити таке голосування, яке допоможе адмінам вирішити долю такого підрозділу -- варто чи ні це все розпочинати. В коментарях прошу вказувати ваше бачення в якому розділі борди місце такому підрозділу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Досить гарна ідея, яку я цілком підтримую. Можливо в Lutsk.talks ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навряд чи щось з цього вийде, якщо робити в розгорнутому вигляді. Максимум, що варто - це по сервіс-центрах інфу зібрати. А йти "ширкою" - це, ІМХО, без толку. Краще було б десь в електронному вигляді довідник Луцька (забув, як називається - там всякі фірми, і т.п.) знайти.

Чому я так думаю? В одній гілці форуму час від часу йде обговорення кращих закладів харчування м. Луцька - і що? Там купа різних думок, часом радикально протилежних. Або якщо ми будемо обговорювати стоматкабінети, і мене хтось взахльоб буде переконувати, що стоматолог дядя Коля - суперський майстер, і пломбу поставив всього за 30 грн. - ну вбийте мене, я не піду до такого стоматолога, тому що хороших пломб за 30 грн. не буває. Або ж на багатох автофорумах стараються скласти чорні списки автозаправок - так одні клянуться, що після заправки там-то і там-то машина не їде аж до чистки паливної системи включно, а інші розказують, що там само вся сім'я заправляється вже багато років. Так само обговорюють СТО - і теж думки діляться.

Пригадайте, як відкрили про Приватбанк гілку? Теж хтось обгаджував, хтось - заступався. Або про супермаркети з простроченою продукцією - так одні хвалили "Фуршет", а інші - "наїжджали".

Тому не думаю, що буде толк, якщо пробувати охопити все й одразу. ІМХО, варто спробувати саме по сервісних центрах - по ним у форумчан дійсно набереться чимало об'єктивної інформації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще було б десь в електронному вигляді довідник Луцька (забув, як називається - там всякі фірми, і т.п.) знайти.

Думай, Ярчик, думай... :rolleyes:

Річ хороша, згадаєш - поділись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну вбийте мене, я не піду до такого стоматолога, тому що хороших пломб за 30 грн. не буває
А з іншого боку, якщо тобі треба буде пломба саме за 30 грн (ну не знаю, для тещі може :mdr:), то ти глянувши в довідник будеш знати, що такі пломби ставлять дядя Коля і дядя Вася. Але дядя Коля робить акуратно, швидко і безболісно, а дядя Вася -- грязними руками, розковирявши пів рота, з страшними болями і т.д. Впевнений, що тещу ти б повів до дяді Васі :rolleyes:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мне как-то тоже с трудом представляется реализация этой затеи... не знаю, почему...

надо пива попить, подумать ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну реалізація елементарна. Створюється підрозділ форуму, в якому окремі топіки: "Автомайстерні", "Сервіс-центри побутової техніки", "Стомат-кабінети" і т.д., розподіл інформації в них ведеться так само, як в моєму топіку по сервіс-центрах. Пости, інфу з яких перенесено в перший пост топіка, можна прибивати, щоб не розтягувати топік на 20 сторінок. Коли перший пост розростається до надто великих розмірів, то він ділиться на два поста і т.д. Флейм, флуд і інші неприйнятні для такого розділу явища в корені прибиваються модераторами.

2 t0rik:

Цікава така штука -- чи можна в пости біля кожної з фірм прикручувати якісь прості "голосувалки" або рейтингові показники (в цифрах вигляду "Х-з-5" або в вигляді зірочок/пташечок/пляшечок або інших символів). Може є якийсь такий плагін для борди, або жаба-скрипти? Щоб кожен бажаючий зміг підняти/опустити рейтинг якоїсь контори.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, а може взагалі варто його зробити в форматі блогу?..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще було б десь в електронному вигляді довідник Луцька (забув, як називається - там всякі фірми, і т.п.) знайти.

жовті сторінки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

жовті сторінки?

ага... ніби Волиньінформ робив той довідник.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

жовті сторінки?

ага... ніби Волиньінформ робив той довідник.

Він вже такий давній, як гівно мамонта. Йому більше 10 років вже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так виходять нові версії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думай, Ярчик, думай... ;)

Річ хороша, згадаєш - поділись

Самий новий довідник розробив мій знайомий. Диск-програмка, з пошуком по виробнику, товару, з картою як добратися, карти забудови і т.д. Довідник по Луцьку. Кого цікавить можу дати контакт автора. Постійно поновлюється, можна дати свою рекламу туди ж.

Щодо теми, то підтримую Plumа, ідея хороша і вартує того.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так виходять нові версії.

Правда? А хто видавник? Перші видавці - Mercury Globe Ukraine накрились хризантемою майже синхронно з виданням перших "Жовтих сторінок".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А х.з. Хтось носить. Десь півроку тому якусь анкетку на те, щоб потрапити в новий довідник, заповнював.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1 vanus

Змістовно.

Чи це ти напрямок нам вказав? Тоді має бути десь пробіл ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

На чому зупинились?

Більшість користувачів "за", допомагати також ніби не проти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ідея хороша, я - за. Хотя можуть бути підводні камні - хтось займеться саморекламою, хтось відстрілом конкуренціі.... Нада попробувать...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Користуватись - так буду!

Допомагати, наповнювати - як вийде!))

Взагалі ідея хороша! Я ток ЗА!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ідея вмерла на стадії народження -- адмінам вона не цікава. Топік закрито.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...