Перейти до змісту

Судный день / Doomsday (2008)

hitachi

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

1209499455_1.jpg

Информация о фильме

Название: Судный день

Оригинальное название: Doomsday

Жанр: боевик, фантастика, триллер, драма

Страна: Великобритания

Год выпуска: 2008

Режиссер: Нил Маршалл

В ролях: Рона Митрэ, Малкольм Макдауэлл, Боб Хоскинс, Александр Сиддинг, Шон Пертуи, Дэвид О`Хара

О фильме: Великобритания, недалёкое будущее. Смертельный и совершенно неизученный вирус, названный «Потрошителем» («Reaper Virus») обрушился на страну, убивая десятки и сотни тысяч жителей. Не имея возможности решить проблему, правительство решает изолировать очаг заразы от не инфицированной местности, построив вокруг территории буйства «Потрошителя» стену.

Личная оценка: 8 из 10

Продолжительность: 01:44:32

Качество видео: DVDRip

Видео

Кодек: XviD

Размер кадра: 672x288

Битрейт: 1414 кб/с

Аудио

Язык: русский

Перевод: дублированный (дубляж)

Кодек: AC3

Битрейт: 448 кб/с

post-2716-1209659083.jpg

==== LINK ====700 Mb

------------

Опубліковано

Тільки що додивився цей фільм. Від першої до останньої хвилини фільм тримає в напруженні, ну неможливо відірватись від екрану ;) . Трохи ідея фільму старувата, але реалізація на дуже високому рівні.

Рекомендую до перегляду всім :D

Опубліковано
Тільки що додивився цей фільм. Від першої до останньої хвилини фільм тримає в напруженні, ну неможливо відірватись від екрану ;) . Трохи ідея фільму старувата, але реалізація на дуже високому рівні.

Рекомендую до перегляду всім :D

оо люблю я такие фильмы, Монстро мне тож понравился именно этим, держит в напряжении целый фильм, это от жанра экшн взято.

Надо будет глянуть.

Опубліковано

Єдине, що насторожує, що розмір 700. Може бути не все до ладу з якістю зображення. Хочу собі закачати версію 1,4 Гб. Якщо потім будуть бажаючі можу залити на фтп.

Опубліковано

Дика помісь "Мед Макса" та "Резідент Евіл.."

навіть від Трейлеру не в захваті був. , хоча мав би..

та й 700Мб нашвидкоруч ріпнутий..

Опубліковано
Тільки що додивився цей фільм. Від першої до останньої хвилини фільм тримає в напруженні, ну неможливо відірватись від екрану :_20: . Трохи ідея фільму старувата, але реалізація на дуже високому рівні.

Рекомендую до перегляду всім :lol:

Точно! <_<
Опубліковано

видимо сделать хиппей гораздо дешевле в плане спецехвектов чем вампов из "йа лигендо"...

досмотрел до момента када окны в бронемАшино бились кулаком ... дальше тыкал по прогрессу - дикий изватный дибилизм ... высер зощитан .. спасиба на харде на 700 метров чище <_<

Опубліковано
Тільки що додивився цей фільм. Від першої до останньої хвилини фільм тримає в напруженні, ну неможливо відірватись від екрану :) . Трохи ідея фільму старувата, але реалізація на дуже високому рівні.

Рекомендую до перегляду всім :)

Мені також сподобався! Напружено і доволі нестандартно знято! Правда з машинами перегнули: тарадайка доганяла таку класну тачку:)

Опубліковано

Всім в обов'язковому порядку переглянути всі частини "Mad Max". (особливо тим, кому в межах 20-ти років)..

І тоді ви зрозумієте, що нічого нового не побачили..

Фтопку таку пургу...

Опубліковано
Всім в обов'язковому порядку переглянути всі частини "Mad Max". (особливо тим, кому в межах 20-ти років)..

І тоді ви зрозумієте, що нічого нового не побачили..

Фтопку таку пургу...

+100

Опубліковано

Фільм дивлячись зі здоровим смислом мислення тупость ще та!..

Хоча якщо дивлячись не думаючи, то дуже непогано і напружено

Моє ІМХО на 3- з 5 можливих ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...