Перейти до змісту

Згвалтування

Гість Zibers

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В ніч 30.04.2008 згвалтували жінку. Район ДПЗ. Зупинка школа №24.

Фото з місця події.

(сорі за якість, SE850)

post-2365-1209524923.jpg post-2365-1209524933.jpg

• Відповідей 94
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Виродки блін......

Точно.

Вчора вечором, після 22.00 їхав з тої зупинки.

Біля магазину була купа молодьожи. Краєм ока помітив двох пацанів і дівчину, ніби якась непонятка була в них.

Все що знаю.

Опубліковано

Їхав велом на роботу.Сфоткав. Машини вже стояли. Друг з будинку що зразу за зупинкою розповів про подію.

Опубліковано

Не розумію. Невже вона не кричала? Якщо кричала, то чого люди з будинку не прийшли на допомогу?.. Там же не пустир, не ліс!

Опубліковано

Могли закрити рота. А навіть якщо кричала, то не дивуюсь, бо люди байдужі стали.

В мене під будинком били одного юнака. То крім мене ніхто навіть рота не відкрив, зате спостерігачів було повно :smoke:

• Адміністратори
Опубліковано
Не розумію. Невже вона не кричала? Якщо кричала, то чого люди з будинку не прийшли на допомогу?.. Там же не пустир, не ліс!

Дама приходит в милицию, хочет написать заявление об изнасиловании. Ее спрашивают - где и когда?

- Вчера в 6 часов вечера рядом с автобусной остановкой.

- Так ведь в это время там полно народу, почему же вы не позвали на помощь?

- А он меня шантажировал!

- Как?

- Он сказал: Закричишь, уйду.

Опубліковано

В прошлому році на тому міці молодого хлопця зарізали, там вічно такі речі кояться!

Міліція там не любить бувати, і патрульних там нема! Одним словом ГПЗ-шне гето!

Опубліковано

ну там школа через дорогу,

у школы 2 домика 5ти этажных новостройки с, думаю, не бедными людьми

не такое там и гето

мож причина в ларёчке притогровующем горячительными напитками?

Опубліковано

Більш ніж впевнений, що так воно і є.

Опубліковано

Хоча.... подумав і дійшов існого висновку.

Скоріше проблема в вихованні та в цінностях людини. І ще... в компанії.

Опубліковано

Частично так!

А ще, якщо ти замітив, там є училище(в якому, не менш лиха коїться),значна частина учнів держ. закладу приїзджі із села! Їм зробити смітник, що в свому селі, що тут в місті раз плюнути - так мовити, їхня істина професія - "скотоводство"!!!! Та худоба має бути в стоїлі, тільки ось "засада", нема кому її поставити туда. Патрульних в тої район нічим не заманиш, а від цього і нема кому за порядком наглядати. І тому, ми прості коріні Лучани, маємо терпіти цю селську-худобу, тількі терпінню помаленьку приходить кінець.

Опубліковано
І тому, ми прості коріні Лучани, маємо терпіти цю селську-худобу, тількі терпінню помаленьку приходить кінець.

я бы сказал, кто ты... после таких заявок... но тут дамы.

Опубліковано

більшість приїжджає зі села абсолютно і наглухо дикими, їм місто, чистота, порядок, тутешній образ життя просто неприйнятний! Це навіть в очі кидається!

Правда, є і у селі грамотні та культурні люди, але більшість виражає свою культуру таким чином............."

Опубліковано

Vergil84, что ты молотишь? о какой культуре?

ты на свои посты посмотри! "гарадской" ты наш. что ни слово - то ошибка.

Опубліковано
І тому, ми прості коріні Лучани, маємо терпіти цю селську-худобу, тількі терпінню помаленьку приходить кінець.

я бы сказал, кто ты... после таких заявок... но тут дамы.

Ось і по реакції індивіда видно, хто він є і звідки!

Опубліковано
А ще, якщо ти замітив, там є училище(в якому, не менш лиха коїться),значна частина учнів держ. закладу приїзджі із села! Їм зробити смітник, що в свому селі, що тут в місті раз плюнути - так мовити, їхня істина професія - "скотоводство"!!!! Та худоба має бути в стоїлі, тільки ось "засада", нема кому її поставити туда. Патрульних в тої район нічим не заманиш, а від цього і нема кому за порядком наглядати. І тому, ми прості коріні Лучани, маємо терпіти цю селську-худобу, тількі терпінню помаленьку приходить кінець.

Мда, відносно села і худоби , це ти сильно загнув. <_<

За що ж ти так село то тавруєш? :(

Бидла і вмісті вистача і неменш ніж в селі.

Щось твій пост дуже знайомий, тобто стиль висловлювання. Замінити корінНі Лучани на "корінні американці" а сІльську худобу на емігрантів та інше "некорінне" населення і отримаємо що?? Правильно оту саму демократичну. В Луцьку більшість населення має корені (батьки чи діди) з сільської місцевості такщо негони будь-ласка про село.

Чи може ти б хотів як раніше - міста робітникам, а села селянам і паспорти позабирати (щоб невивтікали) :)

Опубліковано
Vergil84, что ты молотишь? о какой культуре?

ты на свои посты посмотри! "гарадской" ты наш. что ни слово - то ошибка.

Шановний Shura --- 1) По країні мірі я стараюся українською <_<

2)а вам колись приходилось спостерігати, як приїзджі із села, тикають пальцями на луцьку молодь і їхній стиль одежі?

Опубліковано

Слушай, "коренной лучанин", хватит нести пургу...

З.Ы. Хотел написать больше, да, я хоть и с села, но все ж стараюсь не опускатся до уровня некоторых особей...

Опубліковано

1) Луцьк, досить маленьке містечько, а ГПЗ взагалі мікро-район. Тому, там слухі досить бистро розійдуться, мов хто і кого.

2) В попередньому пості я написав, що є і культурні, але їх менше.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...