Plum Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 20:24 #1 Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 20:24 Планую літом поїхати з дітьми на море. В Крим їхати напевно не варто, оскільки по-перше дорого, як за той сервій, по-друге сервіс там ніякий за ті гроші, а по-третє невідомо як там ситуація з тією нафтою, що розлилась з російських танкерів.Тому вирішено їхати кудись далі. А от куди і коли саме -- це питання. Хотілося б поїхати в кінці липня чи на початку серпня, щоб перед школою старшому сину трохи імунітет підняти. Куди в цей період краще поїхати? Бажано щоб не дуже дорого, щоб дітям не довелось звикати до кардинально іншої кухні, щоб клімат був комфортний в першу чергу для дітей, ну і щоб з користю. Ну а поскільки ми будемо їхати з трьома дітьми, то і зручність в дорозі також не на останньому місці. Я особисто взагалі хотів би власною машиною поїхати, щоб в любий момент можна було зупинитись, відпочити, зводити дітей в туалет і т.д., а заодно і не таскатись з речами на всяких пересадках, бо з трьома дітьми речей буде не мало.Я от думаю: Єгипет -- надто гаряче в цей час, особливо для дітей. Турція -- також досить гаряче, до того ж що в Єгипті, що в Турції -- можуть виникнути нюанси з кухнею. І добератись туди літаком з дітьми і купою речей -- не найбільше задоволення. А от більш європейські варіанти досить цікаві -- Хорватія, Болгарія... Туди і машиною їхати не довго. Італія, Греція, Кіпр -- напевно надто дорого буде...Хто що про це знає/думає? Які ще варіанти є?
Shura Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 20:41 #2 Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 20:41 Болгария. Золотые Пески
kostya Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 23:02 #3 Опубліковано 29 Квітня, 2008 в 23:02 тоже думаю поехать на море. тоже машиной. тоже с детьми.однако думал что таки в Крым.не понял в чем проблемы в Крыму ?p.S. Был в Болгарии (по сравнению с Крымом крайне скучно).
Вона Опубліковано 30 Квітня, 2008 в 04:34 #4 Опубліковано 30 Квітня, 2008 в 04:34 Хорватия и Болгария неплохо, с детьми я думаю это лучший вариант, и нет кардинального изменения климата. Насчет кухни в Турции - никакой разници, все для туристов, тоесть найти национальную кухню в готелях очень трудно. Единственное различие - отсутствие свинины. Если интересуешься Турцией, могу помочь в выборе, так как на данный момент тут нахожусь. Знаю хорошие готели, куда с детьми ехать просто идеально, в цене все, даже детский сад, где можно оставить детей. Но июль-август действительно жарко, но возле воды сойдет
zaHARE Опубліковано 30 Квітня, 2008 в 05:10 #5 Опубліковано 30 Квітня, 2008 в 05:10 кого интересует отдых в Болгарии стучите в асю или приват,расскажу и по кухне и по детям и по отдыху в целом и подробно.Отдыхали там лет 6-7.Последний раз были прошлым летом-осенью.
Zheny@ Опубліковано 30 Квітня, 2008 в 06:53 #6 Опубліковано 30 Квітня, 2008 в 06:53 Чорногорія, сам планую туди потрапити..А якщо не вийде, то Крим.Нафта трошки не там була..
tamiris Опубліковано 2 Травня, 2008 в 19:06 #7 Опубліковано 2 Травня, 2008 в 19:06 Колись відпочивала на Чорному морі в Коблево, але давно. Дуже сподобалось. Хто був там не так давно, що скажете?
Shura Опубліковано 2 Травня, 2008 в 19:26 #8 Опубліковано 2 Травня, 2008 в 19:26 Коблево - в дельте Днепра... стоит ли. я сомневаюсь...
tamiris Опубліковано 2 Травня, 2008 в 19:40 #9 Опубліковано 2 Травня, 2008 в 19:40 Коблево - в дельте Днепра... стоит ли. я сомневаюсь...А можна детальніше ?
Shura Опубліковано 2 Травня, 2008 в 20:02 #10 Опубліковано 2 Травня, 2008 в 20:02 ну, не знаю, как детальнее...http://www.ta-odessa.com/info/maps/map_oblast.php?loc=24т.е. моря в районе Коблево малоа вот "выхлоп" Днепра вряд ли радует как вода, в которой купаться придется...
tamiris Опубліковано 2 Травня, 2008 в 20:22 #11 Опубліковано 2 Травня, 2008 в 20:22 ну, не знаю, как детальнее...http://www.ta-odessa.com/info/maps/map_oblast.php?loc=24т.е. моря в районе Коблево малоа вот "выхлоп" Днепра вряд ли радует как вода, в которой купаться придется...Ясно. Дякую.Мені рекомендували їхати на Чорне на косу, в затоку. Там берег мілкий далеко тягнеться, що добре для дітей. Азовське море, правда, тепліше.
zaHARE Опубліковано 3 Травня, 2008 в 03:49 #12 Опубліковано 3 Травня, 2008 в 03:49 Чорногорія, сам планую туди потрапити..А хіба в Чорногорії не кам'янисті пляжі?Якщо так,то з дітьми тоді там не дуже.
Zheny@ Опубліковано 3 Травня, 2008 в 05:56 #13 Опубліковано 3 Травня, 2008 в 05:56 тут цілий форум присвячений Чорногорії. В Криму (в Гурзуфі) ми там 2 роки підряд відпочивали ) теж не піщані пляжі, теж галька чи навіть досить крупне каміння. Крім того, Чорногорія, сама екологічно чиста країна (всесвітньо признаний факт) і з дітьми - там саме те.. ось фото в тему! Ну а якщо не вийде в Чорногорію (всяке може бути) - то знову в Гурзуф, там теж унікальний клімат (не дарма там всі Генсеківські дачі побудовані, та Артеки, Всесоюзна здравниця..) Щодо моря Азовського, то я б сумнівався і утримався від поїздок туди, адже саме у Керчинській затоці пролилася нафта .
Kate Опубліковано 8 Травня, 2008 в 07:04 #14 Опубліковано 8 Травня, 2008 в 07:04 Не вы каак хотите, а я в Одессу, вернее в Одесский район....
sashakovel Опубліковано 4 Червня, 2008 в 15:07 #15 Опубліковано 4 Червня, 2008 в 15:07 Хорватия и Болгария неплохо, с детьми я думаю это лучший вариант, и нет кардинального изменения климата.Знаю хорошие готели, куда с детьми ехать просто идеально, в цене все, даже детский сад, где можно оставить детей. Но июль-август действительно жарко, но возле воды сойдет Залежить від дітей!!! Мабуть краще шукати ПІСЧАНИЙ пляж -щоб не сиділи в басейні! Хорватія- камінь, галька. Турція- Кемер- камінь, галька. В ТУРЦІЇ-Белек отель КАЯ-Белек для дітей ДОБРЕ! Вона! Щось подібне підкажи!?
Вона Опубліковано 4 Червня, 2008 в 17:54 #16 Опубліковано 4 Червня, 2008 в 17:54 Вот ссылочка: http://www.meryan.com/default.asp?lang=RU Отдыхаем там 3 раза в году. Пляж песчаной, но ближе к воде галька, хотя есть места с песком. Но камешки дети тоже абажают перебирать, дома уже большая коллекция самых необыкновенных. Детям там нравится, не скучают, даже не успеть всего. Если не подходит, поищу еще что-то более подходящее.
datacopy Опубліковано 13 Липня, 2008 в 10:15 #17 Опубліковано 13 Липня, 2008 в 10:15 Тіко вернувся. Район Сіде-Білек. ВОТ ТУТ.Пляж - пісок, десь метрів 50-70 - мілко. Сімкйниу готельчик. Нормальненько, кухня нормальна, є дитячий клуб, росфйськомовні аніматори.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.