Перейти до змісту

Порадьте які взяти пластикові вікна

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт , прошу допомогти з вибором контори яка займається пластиковими вікнами , щоб якість і ціна була адекватна . Атлант+ прошу не радити .

Опубліковано

Доброго дня! Собі на будинок замовляв на Ковельській, вроді фірма "Наш Вибір" називається. Сподобався підхід, впринципі рекомендую.

Опубліковано

бажано почути відгуки від людей які вже користуються вікнами з 5 років , і почути який в них профіль і фурнітура

Опубліковано
9 часов назад, romigh2009 сказал:

бажано почути відгуки від людей які вже користуються вікнами з 5 років , і почути який в них профіль і фурнітура

5 лет назад экономили меньше. Обратите внимание на толщину профиля армирования, хотя проверить, какое поставили проблемно.

Опубліковано
4 часа назад, romanc сказал:

5 лет назад экономили меньше. Обратите внимание на толщину профиля армирования, хотя проверить, какое поставили проблемно.

отож бо й воно , пластик я ж не буду різати

Опубліковано

050 3728051 Євродек на ДПЗ. Питати Вікторію. То моя дружина. Каже, ніби розбирається у вікнах )))) 5 років продає вже.

Опубліковано
On 25.05.2017 at 13:02, romigh2009 сказано:

отож бо й воно , пластик я ж не буду різати

ну хоча б в розрізі на нього подивіться на зразку, а от з армуванням можуть намахати. Дійшло до того, що ставлять 0,6-0,7 мм  метал, вікна як желе. Треба вимагати хоча б 1,2 мм, тоді поставлять вам скоріш за все 0,9-1мм :) 1.5мм, я і не знаю, чи хтось такий зараз ставить.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...