Перейти до змісту

Що за помилка

sobiratel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

При завантаженні Вінди вискакує повідомлення. На роботу поки що ніби не впливає. Але чи потім не буде - не знаю. Що порадите, гуру?

Помилка при загрузці.jpg

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

мій компютер - ПКМ- керування - диспетчер пристроїв

Дивися на чому жовтий знак оклику.

Вибираєш пристрій - властивості - закладка відомості (3-я) (сведения)

Зі списку вибираєш ІД пристрою. І дивишся - має бути запис, шось типу такого

PCI\VEN_8086&DEV_0102&SUBSYS_76801462&REV_09

гуглиш по запису і шукаєш до чого це дрова.

Опубліковано

Дякую за допомогу й поради. З Гуглом дружу давно й взаємно:) Просто якщо хтось стикався з подібним, легше почути пораду знаючої людини, ніж методом тика і ще більше наробити проблем. Пробував все, що радили бордівці й Гугл. Лише перестановка вінди врятувала. Але є нова проблема- не можу відкрити фото і відео деякі..важливі. Право власника, адмініструвавння в Гуглі опрацював. Всі методи випробував - нічого. 

Опубліковано
On 25.05.2017 at 01:32, sobiratel сказано:

методом тика і ще більше наробити проблем.

Це називається словом - досвід.

On 25.05.2017 at 01:32, sobiratel сказано:

Але є нова проблема- не можу відкрити фото і відео деякі..важливі.

ЩО каже?

Опубліковано
4 часа назад, Zheny@ сказал:
В 25.05.2017 at 01:32, sobiratel сказал:

Але є нова проблема- не можу відкрити фото і відео деякі..важливі. 

ЩО каже?

Wana-Decrypt0r-WannaCry-Ransomware.png

:D

Опубліковано

Ну еслі там не фотосесія "ню" чи  не тайні сводки пентагона покладіть 1 файлик попробуем глянути ...

Каже формат не той. Вас перед тим непошифрували?  

Опубліковано

Ні, перед тим я проводив експерименти із устоновкою вінди:) Крім фото і відео не все відкриває. Фото викладу, якщо б вийшло, - був би дуже вдячний. І не тільки я. Крім нас, є багато користувачів, які стикнулись з аналогічною проблемою і Дядько Гугл толком нічого  не підказав. Кодеки казав ставити... 

Оппа!... Хотів відправити фото, пише помилку, що виникла проблема з відправкою зображення. Налаштувати щось просить. А що?

Опубліковано

скоріш за все, якщо ви переставляли вінду, то змінились права на файл ... потрібно "стати власником" :)

правой кнопкою на всій папці, або можна диску Д (тільки не системному, бо там наробите біди) - свойства .. вкладка "безопасность" - внизу "дополнительно" - вкладка "Владелец" - внизу "Изменить" ... там в списку вибрати свого користувача і поставити галочку "заменить владельца....." ... потім "Применить" ... появиться вікно "зміни прав" .. почека, позакривати все лишнє і ... зайти в папку, спробувати відкрити файл :)

Опубліковано

Все так і робив декілька разів. Там є "неізвєстная учьотная запісь" і ще якісь біля неї буківци=цифірки і знак питання. От її видалити не можна і вона власник. Хоч я і стаю власником, нічо відкрити не можу.

Але все одно дякую.

Опубліковано

можу гляну віддалено поки сижу на роботі, якщо є TеаmViwer ... всетаки щось не так робите якщо є запис "невідомий" :) ... пишіть в приват або - 050-603-55-25 Саша

Опубліковано

вкладка "доступ" це для доступу до папки по мережі ... а я казав наступну вкладку - "Безопасность", вона встановлює права на файли локально .... казав дайти гляну по Тімці і все би показав ....  і все що ви робите не має значення без правильного налаштування прав на вкладці "Безопасность" ... 

Опубліковано
я твой хозяин. Подчиняйся мне  

Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\runas]
@="Файл – я твой хозяин. Подчиняйся мне!"
"NoWorkingDirectory"=""
[HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\runas\command]
@="cmd.exe /c takeown /f \"%1\" && icacls \"%1\" /grant администраторы:F"
"IsolatedCommand"="cmd.exe /c takeown /f \"%1\" && icacls \"%1\" /grant администраторы:F"
[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\runas]
@="Папка – я твой хозяин. Подчиняйся мне!"
"NoWorkingDirectory"=""
[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\runas\command]
@="cmd.exe /c takeown /f \"%1\" /r /d y && icacls \"%1\" /grant администраторы:F /t"
"IsolatedCommand"="cmd.exe /c takeown /f \"%1\" /r /d y && icacls \"%1\" /grant администраторы:F /t"

Hide  

:0016:

Опубліковано

Нє. Не допомогло, на жаль. Але, все одно дякую. Знову шось про права власності :) Якесь правознавство суцільне:)  

Опубліковано

Це доступ блокує російській вінді до ваших файлів, задля вашої та національної безпеки. Вам вже пропонували віддалену допомогу,  бо оця допомога в вигляді чату-телемосту користі не приносить.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...