Перейти до змісту

Denton

Рекомендовані повідомлення

Біле Озеро, Рівненська область, Володимирецький район. Від Луцька приблизна відстань 150 км.

Кожного року відвідую це озеро. Дуже подобається його місце розташування та чистота води. Правда не дуже радують останні кілометри доїзду до нього. Останніх 20-30 -ть кілометрів будете їхати добру годину, ато і більше. Одна яма більша другої. На власні очі бачив як там легковушка лягла на піддон. Але як по мені то можна помаленьку проїхати той клаптик шляху що тільки називається дорогою за ради золотого пляжу, чистої води та приїмного відпочинку.

 

 

111111111.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Минулими роками зажди був біля тур бази РОК "Біле озеро". На цей рік хотілося б з'їздити на протилежний берег що відзначено стрілками на фото.

Хто був в цих місцях?! Кудою краще туди доїхати? Як доїзд (твердий грун чи сипучий пісок)?! Як з пляжем?! Чи нема очерету?! Чи є магазинчик?! 

Буду вдячний за любу інформацію...=))

111111111.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Більській Волі біля хреста наліво, далі по лісі, пісками. Є одне проблемне місце в лісі, там старий місточок - треба знати чи він ще живий. Вискакуєш до берега нижче стрілок. Пляж як і скрізь, очерет є, але нема чагарів на березі - відповідно  більше місця для палаток. Магазинів нема - в тому і суть відпочинку на Білому. 

IMG_20160612_130717.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...