Перейти до змісту

Вихідні і плани на них.

kmd

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

РОТА ПАДЙОМ!!!!!!!!!!!!!

подоставали рюкзаки, позакидали туди мяса, паски, ковбаси, хрону. Їдем спортом заніматцо!!!!!!!!!

Опубліковано
я балдею максімалка по лісі 50,4 км/ч

71,6 :) Збір я проспав, але всьо равно, по Воротнівських і Гарадженських лісах прокотився разом з AswenDerом.

Опубліковано
А куда предположительно будем ехать?

В смысле - брать мине мого пыжика или лисапед для грязюки?

фоткі фоткі фоткі

Опубліковано

Кросавци. Бачив, як ви маленькими групками з інтервалом 3-5 хв з гаразджи виїжджали. Чому така неорганізованість?

Опубліковано

Вчора ввечері обігнали з ORV-ом біля Ківерець Командора Халфа і когось третього(не зрозумів. їхав швидко)!!! :D:P

P.S. Правда ми були на машині.

Опубліковано

я катав вчора в гараджу, правда за браком часу обмежувався асфальтними марафонами та невеликими кросами, в лісок не заглиблювався...

бачив цікаву групку на шосерах в формі, спартсмени мабуть :D

попутньо похвалю свою нову гуму, Continental Explorer Pro 2.1", побив власний рекорд їзди по прямій (без гірок та спусків) 46,8 км/год... до того стояв накатистий овердрайв, що ще більш доводить крутость вищезгаданого континенталя, який вроді як MTB :P

Опубліковано

Эт, если кто не знает, мы на узкоколейку ездили в поход на 4 дня. В Ровенской области. Узенькая такая колейка.. ;)

Ди там прям на ходу, с поезда, взял и..... осущесвил мечту детства ;):):D

Опубліковано

:)

А нафіга?

Навпаки по корінню і ямках кайф......

а там ну дуууже крутий склон, один корінь - і ти летиш через руль......

Опубліковано

Є техніка. Якщо хоч раз бачила як спускаються з таких спусків, через руль буде вилетіти дуже проблематично.....

Відтягуєшся назад і гальмом помаленько регулюєш гальмівне зусилля, нівякому випадку колеса не повинні бути заблокованими.

Або якщо спуск не довгий, то гальмувати взагалі не треба...........

Опубліковано
А нафіга?

Навпаки по корінню і ямках кайф......

а там ну дуууже крутий склон, один корінь - і ти летиш через руль......

мадам, вы не были в Дубках :)

что такое реальный спуск с корнями можно спросить у мартенза

items.1208726191.b.jpg

ось тутачки скорасть у нево дета 60сят ;)

Опубліковано
мадам, вы не были в Дубках :)

Воть и чудненько - я еще пожить хочу....

Меня бы там затоптали на первом же повороте...

Кстати, будучи в Карпатах на этих выходных, апчялась с велосипедистами с Хуста, у них там какое-то соревнование проходило... они так носились, словно тормозов у них нет вообче...

Опубліковано

Зменшення швидкості тягне за собою зменшення курсової стійкості.... ті ділянки які на швидкості просто пролітаєш, хай кидає трохи, але при гальмуванні на них можна так на..бнутися, що не тільки шолом в мусорку, а й байк можуть роздеребанити.... :)

От вчора наприклад, в мене гума ззаду лисий рейсінг ральф а спереду флай вей....... все накачано на 4 атмосфери, + вага моя під 100 і байка десь напевно 11-11,5 кг. Ганяли по мокрому лісі... були і спуски (якщо це можна так назвати ;) ) і підйомчики.... а також багато калюж. які траб було обїжджати по мокрій обочині...... Носило мене звичайно дуже сильно.... Таня прикалювалясь їхала ззаду..... але швидкості я не збавляв і тільки встигав крутити руль, що витягувати байк з заносу...... але не впав ні разу..... а часом був дуже близько від падіння.... Контакти теж рулять...... дуже допомагають контролювати байк.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...