Перейти до змісту

[Архів] - Продам системник (або по комплектуючих)

sobiratel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам системник з блоком живлення 450 реальних Ватт(500). Материнка ASUS P5 K SE(900), Проц XEON E5440(500), 8 гіг оперативки DDR2 800(1100), Охолодження кулер ZALMAN(500) , Вінт 320 Гіг(400). Відеокарта Ge Forse 640, гігова(1000). Все працює без глюків, як годинник. Хочу все разом, якщо набереться на більшу половину копмлектуючих бажаючих - продам по частинах.Торг присутній. За ціни сварити не треба, можна коригувати. Загальна сума - 4900.

• 3 тижня потому...
Опубліковано
4 годин тому, sobiratel сказано:

кулер Залман має модель.

а озвучити? Чи це військова / державна  таємниця?

Опубліковано
2 часа назад, Zheny@ сказал:

а озвучити? Чи це військова / державна  таємниця?

Питання було - "Чи має модель" :) Відповідь була вичерпна - має. Правильне питання - правильна відповідь. А "ізощряться в остроумії" - в іншій гілці :)

Модель CNPS 5X. 

Опубліковано

Прошу 399 гривень. Це найнижча ціна на ОЛХ. Новий від 560 гр. Перевага та, що я з Волині і перевірити можете. Бажано продати з процом, що вказано вище. Кріплення все ок!

Опубліковано
50 минут назад, sobiratel сказал:

Прошу 399 гривень. Це найнижча ціна на ОЛХ. Новий від 560 гр. Перевага та, що я з Волині і перевірити можете. Бажано продати з процом, що вказано вище. Кріплення все ок!

Що там перевіряти?) Це ж кулер, він або працює або ні.

Опубліковано
4 минуты назад, AnimaNoir сказал:

Що там перевіряти?) Це ж кулер, він або працює або ні.

А я можу трубки Асідолом начистити, як пряжку в совєцькій армії :)

Опубліковано
Только что, sobiratel сказал:

А я можу трубки Асідолом начистити, як пряжку в совєцькій армії :)

Я ще під стіл пішки ходив, тому поняття не маю про що ви) Удачі в продажі, для мене дороговато (відносно нового).

Опубліковано

Дякую. Протсо склав сильну машину і хочеться трошки більше "відбити" на старих комплектуючих. А кулер "повисить", якщо не буде бажаючих і ви не передумаєте - домовимось :)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Продано. Тему закрийте. Дякую за відгуки. З вами торгуватись приємно. Толерантність і ввічливість 100% :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...