Перейти до змісту

Вивчаю попит на термопасту GD900

Рекомендовані повідомлення

Чи є бажаючі придбати данну термопасту в шприцах 1г?

Орієнтовна ціна 35грн 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

орієнтовно поділи ціну на 4 і буде цікаво

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 годин тому, Quiet сказано:

Шприци по 15 гр є?

@Quiet

6 годин тому, vampirich сказано:

в того самого продавця на ОЛуХ є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://hard.rozetka.com.ua/ua/arctic_mx4/p180099/

Вартує, фактично таку ж ціну з вдвоє більшою теплопровідністю.

На гарячі проци з TDP >65Вт взагалі не раджу брати щось на зразок GD900.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25 хвилин тому, horlon сказано:

http://hard.rozetka.com.ua/ua/arctic_mx4/p180099/

Вартує, фактично таку ж ціну з вдвоє більшою теплопровідністю.

Має значення не стільки TDP, скільки площа кристалу, а нормально намазана GD900 відстає 1-2 градуси від Arctic Cooling MX-4

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

55 минут назад, horlon сказал:

Шановний ви виражаєте ні більше ніж своє імхо. 

Особисто  проводив тести кількох паст на процесорі з тдп 100 ват. І взагалі різниця між кпт8 і тою ж гд900 вийшла відсили в пару градусів (приблизно).

гд900 цілком адекватна паста, щось типу МХ-2.

А для сучасного інтеловського шлаку взагалі до лампочки яка паста під СО, все одно буде грітися бо під кришкою якась чача.

Перевірено на i5-7500к і СО від ноктуа. Результат такий що з гд900 шо з пастою ноктуа все одно гріється в 55-65 градусів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 годин тому, alexvvv сказано:

Має значення не стільки TDP, скільки площа кристалу, а нормально намазана GD900 відстає 1-2 градуси від Arctic Cooling MX-4

Якщо GD900 відстає 1-2 градуси від Arctic Cooling MX-4 - причина задуматись про заміну СО. Різниця в теплопередачі в 2 рази... На практиці десь в півтора рази. Ясне діло, що якщо проц в режимі очікування не буде виділяти стільки тепла, щоб була видна різниця.

19 годин тому, Litovets сказано:

Шановний ви виражаєте ні більше ніж своє імхо. 

Особисто  проводив тести кількох паст на процесорі з тдп 100 ват. І взагалі різниця між кпт8 і тою ж гд900 вийшла відсили в пару градусів (приблизно).

гд900 цілком адекватна паста, щось типу МХ-2.

А для сучасного інтеловського шлаку взагалі до лампочки яка паста під СО, все одно буде грітися бо під кришкою якась чача.

Перевірено на i5-7500к і СО від ноктуа. Результат такий що з гд900 шо з пастою ноктуа все одно гріється в 55-65 градусів.

Особисто проводив тести (в 2013 на якомусь i3, вже його продав) з пастами Titan Nano Grease (TTG-G30030) теплопроводность: 4.5 Вт/(м•К) та Arctic Cooling MX-4 4г (ORACO-MX40001-BL) Теплопроводность 8,5 Вт/(м•К). В першому випадку 35-40 градусів Цельсія, в іншому - 75-80. І це було на боксовому кулері. Тестував при повному навантаженні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, horlon сказано:

В першому випадку 35-40 градусів Цельсія, в іншому - 75-80. І це було на боксовому кулері. Тестував при повному навантаженні.

Це абсурд. Навіть якщо майонезом мазати - такої різниці не буде.

Ось - http://svo.simant.com.ua/article/gd900_vs_m-4_arctic_-_test_sravnenie.html

Якраз різниця 1 градус :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

41 хвилин тому, alexvvv сказано:

Це абсурд. Навіть якщо майонезом мазати - такої різниці не буде.

Ось - http://svo.simant.com.ua/article/gd900_vs_m-4_arctic_-_test_sravnenie.html

Якраз різниця 1 градус :)

Я знаю про що говорю і тести я проводив власноручно. Якщо використовувати паскудну СО - так, тоді буде 1 градус, може, й того не буде, мало того паста швидко підсмажиться і взагалі ніякої різниці не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, horlon сказано:

Я знаю про що говорю і тести я проводив власноручно. Якщо використовувати паскудну СО - так, тоді буде 1 градус, може, й того не буде, мало того паста швидко підсмажиться і взагалі ніякої різниці не буде.

Вище вказаний тест на СВО, куди вже паскудніша СО :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нема сенсу холіварити, GD900 абсолютний лідер по ціна\якість\температура, особливо у великій тарі, і якщо купляти напряму у китайчонків :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

44 хвилин тому, alexvvv сказано:

Вище вказаний тест на СВО, куди вже паскудніша СО :)

СВО - лише назва... Якось доводилось тестувати одну в порівнянні з Cooler Master Hyper 212 EVO (RR-212E-16PK-R1) https://hard.rozetka.com.ua/ua/coolermaster_hyper_212_evo_rr_212e_16pk_r1/p203297/

Після чого мені смішно слухати про СВО. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

40 хвилин тому, Deemon сказано:

нема сенсу холіварити, GD900 абсолютний лідер по ціна\якість\температура, особливо у великій тарі, і якщо купляти напряму у китайчонків :)

Воно то так, але пан @horlon надав цифри " 35-40 градусів Цельсія, в іншому - 75-80 " - що не зовсім відповідає дійсності. Ну не може бути різниця в 40 градусів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...