Перейти до змісту

Перевірені інтернет-магазини автозапчастин

jack74

Якими інтернет-магазинами ви користуєтесь  

115 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

6 хвилин тому, SunSeth сказано:

@Dima4s

а цей схожий на оригінал?

схожий більше. та я експерт з 3х денним досвідом, тому не можу ось так сказати точно) треба так само дивитись коробку. маркування, гравіювання.
яка йог оціна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 110
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

На Трункіна виготовляють стійки стабілізатора,сайленблоки пакують під іноземного виробника.Можливо в них є оригінал...

• Ха-ха 1
  • Cумний 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, sobchuk30k сказано:

На Трункіна виготовляють стійки стабілізатора,сайленблоки пакують під іноземного виробника.Можливо в них є оригінал...

мене більше дивує як наші магазини тюхають підробку і брешуть в очі що це оригінал.

Змінено користувачем Dima4s
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 хвилин тому, Dima4s сказано:

мене більше дивує як наші магазину тюхають підробку і брешуть в очі що це оригінал.

Ще додам,що це не дешевий виробник,і якість більш-менш нормальна... брав собі деякі запчастини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, Dima4s сказано:

яка йог оціна?

1930 грн. Цей постачальник всі запчастини отримує із Польщі, сам закупок то тут то там не робить.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

52 хвилин тому, Dima4s сказано:

мене більше дивує як наші магазину тюхають підробку і брешуть в очі що це оригінал.

Деякі самі думають, що це оригінал. Не може продавець знати досконало як виглядають вживу всі запчастини. Продавець замовив у постачальника на склад, кладовщик видав, продавець може ту запчастину і в очі не бачити.

Поки можу порадити утриматись від купівлі "оригінальних" комплектів ГРМ від нібито Renault i Citroen у Луцьку, хоча ціна на них досить приваблива, що вже може наштовхнути на деякі думки.

Змінено користувачем SunSeth
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, SunSeth сказано:

Деякі самі думають, що це оригінал. Не може продавець знати досконало як виглядають вживу всі запчастини. Продавець замовив у постачальника на склад, кладовщик видав, продавець може ту запчастину і в очі не бачити.

ну от продавець тепер вкурсі, що постачальник впарює підробку, є шанс що працювати з таким постачальником перестануть?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

29 хвилин тому, Dima4s сказано:

є шанс що працювати з таким постачальником перестануть?)

Якщо коротко, то - ніт. 

• Дякую! 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Dima4s сказал:

ну от продавець тепер вкурсі, що постачальник впарює підробку, є шанс що працювати з таким постачальником перестануть?)

постачальників не так багато які дають гарну ціну, та і вони не можуть самі собі гарантувати що їм не втюхують якийсь шлак.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

39 минут назад, MACCEN сказал:

... вони не можуть самі собі гарантувати що їм не втюхують якийсь шлак.

Аби бажання було. Роботу свою потрібно виконувати якісно.

Dima4s витратив всього 3 дні, а знає вже більше за тих перекупів що продають. 

Я так розумію про офіційний імпорт, ВМД і сертифікати відповідності з місцевих перекупів взагалі ніхто нічого не чув. В кращому випадку, можна натрапити на оригінал з "сірого" імпорту. 

Сумно...

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Подскажите склад-магазин ГБО в Луцке с интересными ценами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...