Перейти до змісту

Конфлікт поколінь ветеранів

Basil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
15 годин тому, snouden сказано:

За ними стоїть потужна держава, проти якої ти обісрешся. Терпіння.

ти ще місцевих підарасів не забувай  ;)

також "патужна" сила

Опубліковано
17 годин тому, rl72 сказано:

яка планувала роздерибанити 80 млн.

чому ж планувала? роздерибанили. Ліпіріді відмовився від 400 тисяч і їх з радістю під оплески розподілили також між "християнськими спілками молоді при МО" та "ветеранами прокурорських військ".

Опубліковано
чому ж планувала? роздерибанили. Ліпіріді відмовився від 400 тисяч і їх з радістю під оплески розподілили також між "християнськими спілками молоді при МО" та "ветеранами прокурорських військ".

Так, вірно.
Просто після шуміхи, яку підняли, є надія, що той деребан завернуть
Опубліковано

Після тої шуміхі прийде розпорядження Палію, щоб він розібрався з Палієм. 

В мене єдина надія на Валю Вараву і справжні (!!!) ГО.

Опубліковано

80 лімонів.jpg

Ну шо, пацани й дівчьонки, дарма в єбальнік получів той чорт, який наші з вами(!!!!) гроші дерибанить? 

Поясніть мені, чому дати в табло мудаку - це погано, а сп*здити 80 ЛІМОНІВ гривень - це так собі.

Можливо в мене не ті цінності в житті?

Опубліковано
Цитувати

Вобщем так. 
Есть ветераны Второй Мировой. Их очень мало, и на них все забили. Они воевали за свою землю против оккупантов.
Есть ветераны войны в Афгане, которая закончилась двадцать восемь лет назад. Все еще ставят памятники. Они воевали за Советский Союз в далекой жаркой стране. 
Есть ветераны АТО. Он воевали за свою землю против оккупантов. 
Первые и третьи защищали свою землю. Это - Українські Ветерани. Вторые - выполняли приказ, и выбора у них особо не было.
Все остальные - не воевали за свою землю, не выполняли приказ. Они не ветераны, а военные пенсионеры. Я не понимаю, схера ли мы содержим их ГОшки. Как, впрочем, и афганские - бо воевавшим афганцам они нихера не помогают. 
Я не хочу их содержать. Я не хочу еще и откровенных генералов-сепаров содержать, о как я размечтался. 
Пожалуйста, вычеркните этот пункт из моих налогов, а освободившиеся деньги направьте на протезирование инвалидов атэо. 
Спасибо, и храни вас Бог. 
И пусть хранит получше

Опубліковано
Показати прихований контент  

Кстати, сын Палия, который по ебалу получил, колаборант и предатель, капитан 3 ранга, бывший моряк ВМС Украины, остался в Крыму предав присягу. Вот такие у нас "папики" сидят в ГОшках разных, пиздец. Я думал они ушли в подполье или съебали к себе на родину в парашу, ан нет, даже деньги исправно сосут из украинских налогоплатильщиков.

Hide  
Опубліковано
Доповню Сініцина. Дерибанять не тільки бюджетні кошти. Такі "ветеранські" го шукають спонсорів, і їхні кошти також успішно "освоюють". в свій час, нєкто Лєкарь
http://politrada.com/upload/iblock/f96/f96decd0984d8d3606808e9676d43973.jpg

(той самий, який в часи Майдану був заступником Захарченка і давав дозвіл на ввіз з рф для потреб МВС засобів для розгону демонстрацій), будучи заступником голови ДПА України і головою (чи співголовою) однієї  із ГО типу "Память" через податківців збивав гроші добровільні внески на цю ГО

Roman Sinicyn поширив допис від Татьяни Рожкової.
3 хв. · 

І такий трешняк у кожній області.
Нах#й закрити цю лавочку роздачі бабла ряженим ватнікам і бутафорним ветеранам.
Якщо і роздавати щось то під конкретні проекти, з захистом проекту, грантово і з прозорими схемами громадського контролю.

14517638_1763361617270385_69124004990311
Татьяна Рожкова
36 хв. · 

А тем временем #змісцяподій.
Полтавская область. Спасибо Игорь Киянчук, раскопал.

Програмою "Турбота" на 2017 рік передбачено фінансування таких організацій: Рада Полтавської міської організації ветеранів - 261580 грн. Організація ветеранів Шевченківського району в м.Полтаві організації ветеранів України - 218860 грн, Рада Київської районної організації ветеранів м.Полтави - 186900 грн, Організація ветеранів Подільського району в м.Полтаві організації ветеранів України - 215200 грн. Всього на суму 882540 грн. При цьому Полтавська міська організація інвалідів Великої Вітчизняної війни та Збройних Сил отримає 93200 грн, Полтавська міська Спілка ветеранів війни в Афганістані 172000 грн. Громадська організація "Учасники бойових дій (воїни-інтернаціоналісти) Шевченківського району м.Полтави" - 50000 грн. Атошних організацій у списку не знайшов. З волонтерських лише Батальйон Небайдужих і виділено їм всього 50000. Так от мені дуже цікаво: оті організації ветеранів, не афганців, не другої світової, вони ветерани чого? І чому тим організаціям виділили не просто кошти, а найбільше коштів з усіх ветеранських організацій.(с)

Турбота, блять! Депутаты, вы охуели!

Опубліковано
Світлина від Alexey Alexios Lipiridi.
Alexey Alexios Lipiridi додав 3 нові світлини.Стежити
11 год · 

У каждого "ветерана" в папочке распечатки высказываний оппонентов. Эти тезисы анализируются, готовятся ответы и контраргументы. Уровень! Ну и я чуточку польщен, да 1f642.png:-)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...