UALucky Опубліковано 27 Лютого, 2017 в 21:28 Автор Поділитися #26 Опубліковано 27 Лютого, 2017 в 21:28 3 хвилин тому, MANJAK11 сказано: проблема не в тому, що ти цікавишся всесвітом, а в тому, що *заїхав* в цю тему почавши з плоскої землі й іншої хєрні, від того й таке упереджене ставлення до всього іншого з твоїх уст Думаю саме так , світом цікавлюсь , що дня щось нове і кумедне для розуміння, але є моменти, коли в тій херні в інтернетіі про землю плаский пляцок, чи землю трикутник, чи землю кулю, віднаходиш вектор напрямку для розвитку власної думки ). В наш час дуже важко не піддатись маніпуляціям. Маніпуляції свідомістю в наш час кругом )))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
guest Опубліковано 27 Лютого, 2017 в 21:56 Поділитися #27 Опубліковано 27 Лютого, 2017 в 21:56 44 хвилин тому, UALucky сказано: але блін Египет опа, на форумі скляропоклоннік завівся Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
UALucky Опубліковано 27 Лютого, 2017 в 22:01 Автор Поділитися #28 Опубліковано 27 Лютого, 2017 в 22:01 І на рахунок появи всесвіту, хтось вірить у Великий Вибух , чогось там, десь там ? ))))) Я ото уявив вибух пару тиш ядрьоних бомб, думаю інфузорія тухля не родиться))))) Перший ланцюг ДНК на амінокислотах думаю теж хрін вродиться))) А ту був всьогод один БАБАХ і понеслась ))) Як закрутилось завертілось, ось вам плазма, осьо вам пилюку в купу, а там водень , родились перші зірки, а там і чорні дірки, іще купа хімічних сполук та елементів з вибуху привалилана на халяву )))) , ---- блін а шо так бамкнуло, що стільки всього навалило ???? ))))) Далі Гравітація як основна сила ліпила ліпила))) , і наліпила (колобків) планет . Ще один косячот в цій теорії, якщо гравітація сила постійна , то і вектори напрамку сил походу мають бути кругом однакові. А якщо так тоді чому пишуть про різний розмір планет, вони ж то ліпились в однакових умовах , в одній кастрюлі Космосу )))). Думаю планети всі однакові по розміру , за рахунок особливості нашого зору, на різних відстаннях розміри їх різні --- ( це особисто моє припущення) --- ))) Тай з відстанями там теж намудрили, щей світлові роки приліпили. Ми в змозі розгледіти літак на висоті 10-15 км, але сопутник уже ні, а станцію МКС якщо вона реально є теж не можем побачити , окрім світлової плями яка рухається гарнесенько по небу. І о чудо ми бачим зорі до яких тищу світвих років -- це як ??? А ну да телескоп )))) що се я панікую )))))). Повенемось далі до всесвіту . І ніби пройшло багато сотень тиш років , бац і тримай органіку на вуглицевій основі. І то ті учені пишуть що воно само ото тако до такої кондиції дойшло, отой супчик життя в кастрюлі всесвіту зварився. Але комедія в тому , що думаю так процентів 80 людей з шкільними програмами та вищою освітою , саме це вважають за правду. Комедія тай годі ))) І чуть не забув, я думаю що нам брешуть про всесвіт , тільки з однієї причини. А причина дуже проста, ні ви ні я , а ні жоден академік не зможе пояснити , ЩО ТАКЕ ПЛАСТИКОВА ПОРОЖНЯ ПЛЯШКА , Або , ЩО ЯВЛЯЄ СОБОЮ ЗВИЧАЙНА КУЛЬКОВА РУЧКА, ВИ спробуцте пояснити, запевняю, все закінчиться молекулярними структурами, металу, мластику, і рядом хімічних елементів, але чіткої відповіді увас не буде - ЩО ТАКЕ ПОРОЖНЯ ПЛАСТИКОВА ПЛАШКА , чи кулькова ручка. І так з кожним предметом на нашій планеті. І відповіть думаю проста, МИ не створювали того що нас оточує, тому і відповіді у на немає. І ще один параметр це наша мова , точніше засоби спілкування, вони не досконалі, яби сказав мови спотворені навмисно , ми одне слово розуміємо по різному додати наголоси то взагалі ...... Прикладом ідеальних мов є Математика, Хімія, думаю ще Латина яку використовують лікарі. На якому контенеті не опинився , Математик, Хімік, і Медик вони знайдуть спільну мову з людьми які володіють такими самими науками, а ці науки є свого роду точними, і помилок в розумінні однієї суті не може бути. Цифра вона і в Африці чифра) Хім елемент те саме , ну і медичні иерміни також в тій сімій катигорії, так як склад тіла людини і розташування важливих органів ідентичне. Є грам помилки в тексті , вибачайте . якось так))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 27 Лютого, 2017 в 22:17 Поділитися #29 Опубліковано 27 Лютого, 2017 в 22:17 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
UALucky Опубліковано 27 Лютого, 2017 в 23:06 Автор Поділитися #30 Опубліковано 27 Лютого, 2017 в 23:06 Спробуйте пояснити любий предмет. Для прикладу про Пляшку з під кока-коли )))) Що таке порожня платикова пляшка? Варіанти відповіді. ) 1-ша спроба . це посудина для рідини, ок що таке посудина?,і що таке рідина?, ну посудина це тара? , ок а що таке тара? , це та сам порожня посудина для рідини )))) , ок а що таке порожня ?, порожня це коли нічого не має , ок а що означає нічого не має ? ... упс ........ блін задавати запитання що це таке можна практично до безкінечності і чіткої вичерпної відповіді щоб зрозуміли всі одночасно і миттєво просто не має. 2 - га спроба мластикова плашка зроблена з пластику, а що таке пластик? , пластик це ....... і так далі )))), доберемся думаю до хімічниї елементів нафти), але чіткої відповіді ---Що таке пластикова пляшка у нас не буде. Або спробуйте пояснити дитині в три роки що таке світло. Прикол в тому що би ви не наплели , дитина повірить , і потім коли вона виросте , вона буде вважати що саме ви сказали правду про світло ). Те саме з релігіями ) , але їх чіпати не буду , скажу коротенько, поганих чи хороших людей не існує. Існує лише середовище в якому ці люди виросли, саме оточуюче середовище формує базові характеристики людини. Коли ми европейці попадемо в племена де їдять людей. Для нас це буде дико і жахливо. Але коли ми прийдемо до вождя а у нього на стіні висить три черепа людей яких він кокнув, і задамо запитання , Як ти вважаєш вбивати людей це погано , он в тебе три черепа вісить? Думаю він скаже , що він поганий мисливець бо в його Кума ))))), з іншого племені висить 5-ть черепух ))). Для них це норма для нас це дико. Але їх можна перевчити , думаю хватить троьх поколінь. якось так ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 27 Лютого, 2017 в 23:15 Поділитися #31 Опубліковано 27 Лютого, 2017 в 23:15 8 минут назад, UALucky сказал: Що таке порожня платикова пляшка? Я бачу, що твій бульбулятор тобі покою не дає)). Завязуй, а то скоро весь мозок прокуриш))). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
UALucky Опубліковано 27 Лютого, 2017 в 23:20 Автор Поділитися #32 Опубліковано 27 Лютого, 2017 в 23:20 ))))))))))))))) в мене на це лайно що курять алергія )))))))))) Але кожна порада, є ключ до розуміння хто пише і хто з чим себе повязує на банальних речах. Дякую за комент. За живе з пляхами брати більше не буду. Поясніть тоді такий предмет як Колінвал ))))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
UALucky Опубліковано 27 Лютого, 2017 в 23:22 Автор Поділитися #33 Опубліковано 27 Лютого, 2017 в 23:22 Блін тему треба було назвати Ігри з розумом ))))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 27 Лютого, 2017 в 23:28 Поділитися #34 Опубліковано 27 Лютого, 2017 в 23:28 8 минут назад, UALucky сказал: Але кожна порада, є ключ до розуміння хто пише і хто з чим себе повязує на банальних речах. Я себе пов'язую з гумором, так як без гумору твої "перли" читати неможливо)). Чи ти думав, що адекватні люди вступлять з тобою в диспут??? Нуууу, це потрібно тоді бути або неадекватом, або накуритись, щоб бути на твоїй хвилі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Кирило Опубліковано 28 Лютого, 2017 в 02:34 Поділитися #35 Опубліковано 28 Лютого, 2017 в 02:34 Ще темка для роздумів (чи флуду). Физики сделали шокирующее заявление — времени не существует. Для человека время определённо существует: мы просыпаемся утром, двигаемся вперёд во времени в течение дня и в какой-то момент ложимся спать, а во сне тоже продолжаем двигаться вперёд во времени... http://www.newscom.md/rus/fiziki-sdelali-shokiruyushee-zayavlenie-vremeni-ne-sushestvuet.html Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dieselsmart Опубліковано 28 Лютого, 2017 в 07:24 Поділитися #36 Опубліковано 28 Лютого, 2017 в 07:24 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Deemon Опубліковано 28 Лютого, 2017 в 08:09 Поділитися #37 Опубліковано 28 Лютого, 2017 в 08:09 Не рухайте блаженного брітанского учьоного, валиться на елементарних, граматичних помилках, проте вважає, що Піфагор, Арістотель, Ньютон - п...си, а сам, звісно - д'Артаньян Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
KotMatros Опубліковано 28 Лютого, 2017 в 16:07 Поділитися #38 Опубліковано 28 Лютого, 2017 в 16:07 @UALucky от не туди ти тему тиснУв і відгріб по повній громадо, а чого це ви на нього накинулись? взагалі-то це свого роду гумор. при чому нікого образити він не хотів. людина посміялась і вирішила поділитись цим з нами. не розумію... пропоную якийсь спец.смайлик створити: типу "наступні букАви не серйозні і надруковані чисто для паржать" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 28 Лютого, 2017 в 17:53 Поділитися #39 Опубліковано 28 Лютого, 2017 в 17:53 20 годин тому, UALucky сказано: На рахунок Шестикутника, якщо зробити шестикутну трубку , як ото бжоли ліплять, Ти явно накурений. Про соти давно все ясно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 28 Лютого, 2017 в 17:54 Поділитися #40 Опубліковано 28 Лютого, 2017 в 17:54 19 годин тому, guest сказано: опа, на форумі скляропоклоннік завівся В словак Склярова є доля істини. Принаймні багато питань які він задає - відповіді не мають. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yuraul Опубліковано 1 Березня, 2017 в 07:16 Поділитися #41 Опубліковано 1 Березня, 2017 в 07:16 Тс, а в теорії великого вибуху, яку ти розніс в прах своїми знаннями про всесвіт, тебе не насторожує, млять, слово ТЕОРІЯ? Біда таких шукачів правди навіть не в тому, що вони не знають елементарних базових речей, а, що вміють при потребі влоб ігнорувати непідходящі очевидні факти. У мене просто мозок плавиться, як таким ідіотизмом можна займатись. Форму Землі, власне, легко і фінансово доступно можна перевірити своїми силами, якщо вже так приспічило. Це цікавий досвід. Але ж ні, краще побудувати теорію, яка виносить мозок адекватним людям. Всесвітню змову вони бачать, а те, що країною керує ОЗУ фактично, під носом, вони не бачать. Все, схолов) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
veter Опубліковано 1 Березня, 2017 в 07:38 Поділитися #42 Опубліковано 1 Березня, 2017 в 07:38 On 28.02.2017 at 03:22, UALucky сказано: Блін тему треба було назвати Ігри з розумом ))))) Тему потрібно було створити у флеймі Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
UALucky Опубліковано 1 Березня, 2017 в 07:40 Автор Поділитися #43 Опубліковано 1 Березня, 2017 в 07:40 24 хвилин тому, Yuraul сказано: Тс, а в теорії великого вибуху, яку ти розніс в прах своїми знаннями про всесвіт, тебе не насторожує, млять, слово ТЕОРІЯ? Біда таких шукачів правди навіть не в тому, що вони не знають елементарних базових речей, а, що вміють при потребі влоб ігнорувати непідходящі очевидні факти. У мене просто мозок плавиться, як таким ідіотизмом можна займатись. Форму Землі, власне, легко і фінансово доступно можна перевірити своїми силами, якщо вже так приспічило. Це цікавий досвід. Але ж ні, краще побудувати теорію, яка виносить мозок адекватним людям. Всесвітню змову вони бачать, а те, що країною керує ОЗУ фактично, під носом, вони не бачать. Все, схолов) Навіщо вірити в теорії якщо теорія це припущення, а потім люди рвуть рубахи доказуючи що теорія це реальність ))))), Думаю треба вірити в те що можна самому пощупати органами відчутів , точніше рядом сенсорних датчиків які вбудовані в тіло і підключені через нервову систему )))))). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
UALucky Опубліковано 1 Березня, 2017 в 07:45 Автор Поділитися #44 Опубліковано 1 Березня, 2017 в 07:45 13 годин тому, Zheny@ сказано: Ти явно накурений. Про соти давно все ясно. Ну незнаю )))))))))))) , там є заголовок " Гусеницы подсаживают муравьев на наркотики и заставляют работать телохранителями " ))))))))))))))))) І таке друкують в наукових журналах )))))) Гусінь нарко драгери )))) , жах. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 1 Березня, 2017 в 07:56 Поділитися #45 Опубліковано 1 Березня, 2017 в 07:56 10 хвилин тому, UALucky сказано: там є заголовок " Гусеницы подсаживают муравьев на наркотики и заставляют работать телохранителями " ))))))))))))))))) сам то читав? А я прочитав. А з наркотою ти зав'язуй, бо те, що ти пишеш схоже на дію якихось грибів чи інших галюциногенів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 1 Березня, 2017 в 09:02 Поділитися #46 Опубліковано 1 Березня, 2017 в 09:02 Я ото почав читати весь цей брєд і думаю, що то за вчений такий, глянув на рєпу і здивувався, звідки стільки позитивної репутації, зайшов в анкету - а там всі 365 плюсів за "картинки з уматними текстами")). Все стало зрозуміло - чувак конкретно "на приколі")))... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
UALucky Опубліковано 1 Березня, 2017 в 09:48 Автор Поділитися #47 Опубліковано 1 Березня, 2017 в 09:48 45 хвилин тому, Юріч сказано: Я ото почав читати весь цей брєд і думаю, що то за вчений такий, глянув на рєпу і здивувався, звідки стільки позитивної репутації, зайшов в анкету - а там всі 365 плюсів за "картинки з уматними текстами")). Все стало зрозуміло - чувак конкретно "на приколі")))... Позитив править світом) кожна посмішка брибиває погану бактерію! )))))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
UALucky Опубліковано 1 Березня, 2017 в 09:57 Автор Поділитися #48 Опубліковано 1 Березня, 2017 в 09:57 Зорі на небі це лампочки , світ сходить з розуму???? )))) + коментатори кумедні ))))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tylen Опубліковано 1 Березня, 2017 в 10:40 Поділитися #49 Опубліковано 1 Березня, 2017 в 10:40 Влом перечитувати усе що тут творилося, але в кожному прочитаному пості "рука-ліцо" пиши в лічку, розкажу тобі про все що тебе цікавить і щоб не дивився купу такої фігні в неті і не думав невтуда а якщо в 2 словах, то оці всякі теорії ітд ітп це для того щоб такі як UALucky сиділи на форумі, замість того щоб взяти і провести хоч якийсь елементарний експеримент чи подумати про майбетнє і справи нагальні і буденні.. про війну в Україні... окозамилювання то все щоб водити людьми як худобою бо люди ведуться на все незвичайне і всякій "взрив шаблона" Це щось подібне як тема про БТГ формула якого проста "Придумав якусь схемку де ніби ККД>1 яка вроді працює, назбирав коло себе людей, показав людям но не все, заставив людей внікати в те все діло і підстрікати, що вот в тебе все робить щоб думали, а так як наш народ любить халяву, рано чи пізно хтось почне донатити щоб поміг зробити схему, потім таких стає більше, береш бабкі і на курорти. В мене був викладач, то він постійно повторював "не будьте бидлом! думайте своєю головою!!! " А більшість того що тут було описано може вирішитись саме собою якщо усвідомити той факт, що будь-яка система прагне до мінімум енергії, звідси випливає що ідеальна форма будь чого - то СФЕРА (а не 90-60-90 хіхі ) і ця сфера модулюється додатковими умовами. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
UALucky Опубліковано 1 Березня, 2017 в 11:01 Автор Поділитися #50 Опубліковано 1 Березня, 2017 в 11:01 Висловлювання дня з соц мережі, Інколи після розмови з людиною хочеться доброзичливо потиснути лапу собаці, посміхнутися коту, вклонитися слону....)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.