Перейти до змісту

Танзанія

Alpo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт! У цьому році наприкінці літа моя родина бажає вирушити відпочити у Танзанію, а саме на Занзібар. Це відносно новий напрямок, тому в мене виникає багато питань з організації відпочинку. Це не дуже дешево, м”яко кажучи, і велика частка ціни припадає саме на переліт. Тому мене цікавить такий момент, чи можливий такий варіант, поїхати до Польші, а там лоукостом, якщо є такий напрямок. Якщо хтось знає, де це подивитись, будь-ласка підкажіть. Або можливо у нас є такі туроператори, які організовують чартери в цьому напрямку, щоб вийшло дешевше ніж з пересадками?

Опубліковано

Лоукост з Польші переважно більше по Європі, я думаю до Танзанії в будь-якому випадку вийде з пересадками. І не факт, що дешевше ніж з України.

Опубліковано

У гуглі по запиту “чартер занзібар” на першій сторінці видає TPG. Гадаю, далі ясно, що робити?)

Опубліковано

Да, TPG продає туди. Як літають (з пересадками чи без) не знаю. В Шармі був то там два брата (українці) казали, що літали на Занзібар через TPG, все сподобалось. Так що я пропонував би не страждати ... :) а брати через цього оператора. Блін, схоже на рекламу вийшло, але ні.

Опубліковано

Не знаю чи дорого в TPG цей чартер чи ні в порівнянні з європейськими перевізниками, але те що в Європі перельоти на порядок дешевші у всіх напрямках ніж у нас то факт, до того ж напрямків там набагато більше, можна летіти не тільки з Польші а й з іншої країни Європи, до того ж якщо бронювати квитки за кілька місяців то вийде ще дешевше.

Опубліковано
11 час назад, Alpo сказал:

...Тому мене цікавить такий момент, чи можливий такий варіант, поїхати до Польші, а там лоукостом, якщо є такий напрямок. Якщо хтось знає, де це подивитись, будь-ласка підкажіть...

Ось тут можна подивитись ціну з будь-якої країни світу. https://www.kiwi.com/uk/ Потрібно "погратися" з настройками (кі-ть пасажирів, датами і т.д.) покаже все ;) навіть скільки часу пересадки/зупинки чекати і де саме, чи потрібно перереєстровувати багаж і т.д.

Тури бачила ще в join up (є офіс в Луцьку)  http://joinup.ua/poisk-tura-full/?country=107&town=kyiv&date_from=15.08.2017&date_end=19.08.2017&nights_from=5&nights_end=14&adult=2&children=0&curr_code=4 

Опубліковано
14 часа назад, natalka) сказал:

Ось тут можна подивитись ціну з будь-якої країни світу. https://www.kiwi.com/uk/ Потрібно "погратися" з настройками (кі-ть пасажирів, датами і т.д.) покаже все ;) навіть скільки часу пересадки/зупинки чекати і де саме, чи потрібно перереєстровувати багаж і т.д.

Тури бачила ще в join up (є офіс в Луцьку)  http://joinup.ua/poisk-tura-full/?country=107&town=kyiv&date_from=15.08.2017&date_end=19.08.2017&nights_from=5&nights_end=14&adult=2&children=0&curr_code=4 

Дякую, дуже корисний інструмент. "Загрався" в ньому майже на годину))

Опубліковано
В 21.02.2017 at 14:42, Fala сказал:

У гуглі по запиту “чартер занзібар” на першій сторінці видає TPG. Гадаю, далі ясно, що робити?)

21 час назад, snouden сказал:

Да, TPG продає туди. Як літають (з пересадками чи без) не знаю. В Шармі був то там два брата (українці) казали, що літали на Занзібар через TPG, все сподобалось. Так що я пропонував би не страждати ... :) а брати через цього оператора. Блін, схоже на рекламу вийшло, але ні.

Подивився, бачу. Тобто це надійний туроператор? Просто перший раз чую про них. Ще й Рено Сандера розігрують, якщо купляти в них тур. Схоже на ідеальний варіант з першого погляду, що мене трохи насторожує.

Опубліковано

TPG  давно на ринку, але сервіс кульгає останнім часом. Хоча зараз вони возять в багато напрямків, які інші туроператори не покривають.

Опубліковано

Так, це національний туроператор, великий, який мабуть ще з 90-х років працює в Україні. Бо пам'ятаю ще на початку 2000-х батько часто користувався їх послугами, бо там працювала його сестра. Доречі, доволі часто вони проводять якісь розіграші ( в хорошому смислі цього слова), тому не довіряти їм у мене поки немає жодних причин.

Опубліковано

Зрозуміло, тобто такі розіграші для них це норма. 

Дякую всім, буду дізнаватись та щось вирішувати. 

• 1 місяць потому...
Опубліковано
On 22.02.2017 at 15:57, Alpo сказано:

Подивився, бачу. Тобто це надійний туроператор? Просто перший раз чую про них. Ще й Рено Сандера розігрують, якщо купляти в них тур. Схоже на ідеальний варіант з першого погляду, що мене трохи насторожує.

Там ще і подорож розігрують кожного тижня)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...