Перейти до змісту

Вибір порохотяга для дому

Basil

Рекомендовані повідомлення

23 минуты назад, LaMeRiLKiN сказал:

то, все таки, 929 чи 829? 929 не гуглиться, та й на відео 829

Да, напутал - st 829.0 или по новому 

Aquos ZVC722STUA

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь

Як новоспечений власник "кольяну" 919. Весь вечір був зайнятий тим, що пилососив. Що тут сказати? Я був власником, чи в тій чи в іншій мірі за своє життя користувався 4-ма пилосмоками. якщо відкинути апарати часів срср, то якщо не врахувати самсунг мами, яким я час від часу користуюсь і від сьогодні вийшовший на пенсію теж самсунг сюперіо, можу порівняти ці девайси з даним кальяном. 

Так ось обидва пилососи самсунг в додаток до мішка були обладнані фільтрами циклон на телескопічній трубці - така фігня:

Показати прихований контент  

3253088.jpg

Hide  

В моєму роки 3 назад через падіння лопнув корпус циклона і він перетворився на звичайнісінький мішковий пилосос.

порівняю прибирання з різних поглядів:

1) Сухий пилосмок самсунг без циклон фільтра, але з мішком: кожного разу після прибирання, не залежності від погоди, біжиш трусити мішок. Як не труси, але якщо мішок задавнений в квартирі все одно смердить після прибирання. Падає тяга коли мішок забитий. Вибиваєш  мішок - дихаєш пилом. Є альтернатива: паперовий мішок - але це додаткове фінансове навантаження і весь час підтримувати наявність теж напряжно

2) той самий, але з фільтром циклон: зручно і швидко. Дістав з кутка-увімкнув-попилососив-викинув в смітник вміст циклона - поставив в куток. мішок витрясаєш від невеликої кількості дрібного пилу раз на 3місяці і то для годиться, перед паскою/різдвом/днем незалежності/ тощо. Відносно не висока ціна і рідко попадаються в продажу.

3) Вологий пилосос: розпочинаєш цілий ритуал прибирання з діставання сього ЧУДА, продовжуєш розбиранням і діставанням відра аквафільтру для набору води, якщо вздумав, зробити вологе пибирання, то як той чарівник готуй ще рідину для миття згадуючи пропорції миючих засобів (правда можна і без них :)) в інший резервуар . Якщо все ж таки, наважилися на миття, то готуйтеся продовжити ритуал, періодичною заміною води і промиванням аквафільтру (гемор ще той). Якщо обмежилися лише прибиранням пилу то "купання" чекає вас лише в кінці. Прибирання швидким не назвеш. Зараз на додачу всі фільтруючі елементи розкладені сохнуть, що займає місце.

Правда є альтернатива: пихнути сухий мішок і завершити прибирання прогулянкою на вулицю як в п1. 

ПІд час прибирання і після нього в квартирі легкий приємний аромат вологості. Прибирати пил тепер це мокра справа. Ви як і в п2 не виходите з квартири. Подобається перспектива  (ще не пробував)  прибирати рідини, а особливо коли миєш з хімзасобами коврові покриття.

якби мав можливість, то тримав би 2 порохотяга з п2 і п3, але в двохкімнатці це розкіш.

Вибирати вам. 

Дякую arrival22 за оперативно поставлений пилосмок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У нас вже більше двох років Vitek VT-1833 PR

http://hotline.ua/bt-pylesosy/vitek-vt-1833-pr/

Нарікань на роботу немаю, нічого не відвалилось, трохи шумноватий (але на то він і порохотяг ^_^).

Жінка дуже задоволена що немає гемору з мішками для пилу - вилив брудну воду і красота :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 годин тому, Itzamna сказано:

Zelmer рулить років 6, вже поламав колеса в щітки, замінив фільтра в цьому році щоб не воняв і красота.

Бажано вказувати модель. 

Миючий 919?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз є новіші модифікації (зельмер 919), але їх ціна мін.  на 50$ вища.

"Жінка дуже задоволена що немає гемору з мішками для пилу - вилив брудну воду і красота :rolleyes:"

Якщо повністтю то:
...вилив брудну воду, мий фільтр і постав десь елементи фільтру розклавши сушитися - чи не так? 
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і якщо розкласти все по полицях, то модель 919 відносно 829 це переплата +40$ за пшикалку води вмонтовану в порохотяг. 

А вже вам вибирати чи треба ця функція. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 хвилин тому, Ukrainec сказано:

Зараз є новіші моделі, але їх ціна мін.  на 50$ вища.

.........................................

Якщо повністтю то:

...вилив брудну воду, мий фільтр і постав десь елементи фільтру розклавши сушитися - чи не так? 

Так є новіші моделі, мій вже "старічок"... прогрес йде вперед... але старий кінь поки що не підводив ;)

.............................................

Перший фільтр (губка) миє не завжди, може раз на 5 прибирань

Фільтр-неро вже замінив, десь через рік користування

Контейнери після ополоскування жінка ставить в умивальник щоб збігла водичка, за 1-1,5год в порохотяг

Не так воно все і важко... Хоча у кожного свої труднощі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Старічок" - я про зельмер 919...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема зхилилася до вибору пилососу з аквафільтром. А я б не відкидав і безмішкові пилосмоки з фільтром циклон. Наприклад в самсунгів не погані є рішення. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31 хвилин тому, Ukrainec сказано:

Тема зхилилася до вибору пилососу з аквафільтром. А я б не відкидав і безмішкові пилосмоки з фільтром циклон.

Про аквафільтр тему задав я сам в першому пості. А тепер сиджу і думаю, чи дійсно він такий необхідний, чи можна і без нього обійтись... алергиків в сім"ї вроді немає...

33 хвилин тому, Ukrainec сказано:

в самсунгів не погані є рішення

якщо не важко, прошу вказувати конкретні моделі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зайди на офіційний сайт самсунгів, але теж не зациклюйся лише на них.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та мене більше цікавить досвід реального користування...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут щось аналізую і роблю для себе висновок:

сухий: циклон + мішок

мокрий: без миючої функції - неповноцінний обрубок.

ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...