Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2017

Гість rl72

Рекомендовані повідомлення

3 часа назад, MaestroA сказал:

Хоча, ІМХО, зіткнення було уникнути неможливо.

Ще й як можливо. Я сам за кермом, розказувати не треба.

Він коли язиком тріпав то хай би на дорогу дивився, а не до співбесідника

З.И. За собаку мені якось всеодно, але те що ви захищаєте водія то неправильно. Не дай Бог тобі опинитися на місці того пса, тоді і співатимеш про свою дурню. ІМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 607
  • Створено
  • Остання відповідь
6 минут назад, Саша Иванов сказал:

З.И. За собаку мені якось всеодно, але те що ви захищаєте водія то неправильно. Не дай Бог тобі опинитися на місці того пса, тоді і співатимеш про свою дурню. ІМХО.

Вибачте за грубість, але якщо ви будете таким ж дурнем як і пес, то я не заздрю тому водію!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 минут назад, Саша Иванов сказал:

ніхто водія не захищає, водій дійсно розпорошив увагу, бо дорога пряма й трафік не напружений, але передбачити дії собаки неможливо впринципі, притормажувати перед кожною собакою на обочині, ніхто не буде, єдине, що водій міг *бібікнути*, зазвичай, для більшості псів цього достатньо, щоб почати рухатись в протилежну сторону від джерела звуку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

42 минуты назад, halcogen сказал:

Тут взагалі цікавий момент. Що краще в такій ситуації, пряме лобове зіткнення з собакою, внаслідок чого мінус бампер і собака. Чи пробувати викручувати машину з невідомими наслідками, де не виключений і занос машини на узбіччя чи взагалі перевертання. 

Цей момент набагато цікавіший. Колись читав про щось подібне. Моделювали схожу ситуацію. Тільки там замість собаки була дитина. І ось, уникаючи наїзду на дитину, ви вбиваєте пасажирів свого авто. І виникає питання, знаючи наслідки, як би ви діяли в даній ситуації.

44 минуты назад, Ha3aP сказал:

Вибачте за грубість, але якщо ви будете таким ж дурнем як і пес, то я не заздрю тому водію!

А тепер уяви на місці пса малу дитину чи п'яного. Прогнозованість їх дій нічим не краща ніж собаки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, volks сказал:

А тепер уяви на місці пса малу дитину чи п'яного. Прогнозованість їх дій нічим не краща ніж собаки.

І звичайно ж винен буде водій бо в 2 метрах від нього собака/дитина/бухий вискочили на дорогу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пора тему оновити, isn't it?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тему закрито.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...