Перейти до змісту

Свавілля у дворі Соборності 19, 21

Mondiale

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні зранку йшов по вулиці, то бачив робітничий вагончик. Через пару годин вже обклали забором територію і дерева вже хотіли спилюлвати, не питаючи нас, мешканців ближніх домів! ;) Но як тільки вийшли люди з п'ятиповерхівки - зразу роботи припинились, на них сваряться, а робітники говорять - "ми тільки робочі". Прийшла жінка в цивільному, кудись звонила.

Я скинув фотку, там видно зелений забор і трішки виглядає справа "вагончик"

post-1554-1208432592.jpg

Опубліковано

А они что там чтото строить собирались? Вы у них спрашивали?

ЗЫ: у нас на Сухомлиского-Липинского уже начали стройку, машины полным ходом, разрешения нет на застройку, а им пофигу.

Опубліковано

Свавілля не тільки у дворі СОборності... Минулого літа 40 квартал, навпроти дому по вулиці Конякіна 11, почали будувати заправку ОККО. Люди звичайно були проти, був навіть мітинг, виходили всім будинком на вулицю, перекривали дорогу, писали скарги у міськраду і т.д. Будівництво припинили буквально на тиждень два... Результат очевидний, зараз там стоїть завправка. Потім було щось на зразок компенсації - у дворі збудували майданчик для дітей.

Зара все вирішують гроші. Заплатив кому треба і будуй що хочеш і де хочеш...

Опубліковано
судя по фотке там не так много места,

что там можно строить

Це одну "забігайлівку", де будуть спиватись :)

В нас на зупинці, навпроти "Аверсу" спиваються, чути як по ночам співають і б'ють пляшки, в "Надії" тоже гуляють на славу. Куди йде світ ;)

А они что там чтото строить собирались? Вы у них спрашивали?...

Лічно я непитав, но людям з пятиетажки несподобалось. Вони спиляють дерева, це вже погано, нехочеться шоб Луцьк перетворився в типовий мегаполіс, а владі дай в кишеню гроші - то і душу продадуть... ех..

• Адміністратори
Опубліковано
владі дай в кишеню гроші - то і душу продадуть... ех..

приШиблені уроди!

Опубліковано

"Надія " - то зло..

А там - за зупинкою, хм - буду йти додому розпитаю.

Там навряд чи щось будуватимуть - під ними труби.

Хоча - якусь чергову забігайлівку- будемо оскаржувати.. забори ламати - морди бити :0057:

вагончики палити..

Опубліковано

Даю 100% гарантію,що якби жильці по Сухомлинського-Липинського подали колективний позов до суду,то виграли б.Але мені ще в армії чечени казали-"Ви,хахли,очень не дружний народ.А у нас земляк за земляк все отдаст,даже жизнь."

Він був правий,хоч ми їх тоді і побили(молдавани допомогли) :D .

Опубліковано

Київські проблєми потроху переміщуються і до нас..

Просто вільної землі для забудови у місті вже практично не залишилось, от тепер і будуть ліпити домікі в дворах на місці колишніх дитмайданчиків чи зелених зон. Все тільки починається, як то кажуть "Далі буде..."

Опубліковано
Київські проблєми потроху переміщуються і до нас..

Просто вільної землі для забудови у місті вже практично не залишилось, от тепер і будуть ліпити домікі в дворах на місці колишніх дитмайданчиків чи зелених зон. Все тільки починається, як то кажуть "Далі буде..."

поверь... что в Луцке, что в Киеве просто огроменные площади, которые можно застраивать.

просто есть престижные места и остальная территория города...

Опубліковано
приШиблені уроди!

Якщо регулярно писоти колективні, плюс привертати увагу суспільства, то побудувати там щось буде дуже важко!

Але правда в тому що НАС надовго не вистачає :)

Опубліковано
Даю 100% гарантію,що якби жильці по Сухомлинського-Липинського подали колективний позов до суду,то виграли б.Але мені ще в армії чечени казали-"Ви,хахли,очень не дружний народ.А у нас земляк за земляк все отдаст,даже жизнь."

Він був правий,хоч ми їх тоді і побили(молдавани допомогли) :) .

Ми то можливо і не дружні, але до цього змусила нас держава і нинішня ситуація, так вийшло що доводиться думати за себе, бо ніхто інший за тебе думати точно не буде...

Вищзе я вже писав, що коли будувалась запрака навпроти дому, то мешканці будинку виявили небачену раніше дружність, виходили на мітинг, перкривали дорогу, приїжджало телебачення, писали скарги, ламали забори на тому місці яке відгородили під заправку. В результат ібудіівництво просто відклали на деякий час, а потім сказали, що все узгоджено з міськвладою і власником будівництва0 а ми тобто мешканці приглих будинків ніякого відношення до цього не маємо... ЩО ще треба було робити? Страйкувати біля міськради?

Опубліковано
приШиблені уроди!

Якщо регулярно писоти колективні, плюс привертати увагу суспільства, то побудувати там щось буде дуже важко!

Але правда в тому що НАС надовго не вистачає :)

Тут теж особливо не поспориш... А як нас має вистачати, коли ми знаємо кінцевмй результат. В кого більше грошей той правий. Ніяки суди і міськради не будуть зважати ні на скарги ні на мітинги і протести, тому що їм вже за це заплатили...

Опубліковано

Я вже знаю шо будуть будувати - "пивнушку". Підприємець з привокзальної фінансував закриття роту Шибі і будування свинарника.

Треба буде "коктель Молотова" закинути в буду ;)

Опубліковано
Свавілля не тільки у дворі СОборності... Минулого літа 40 квартал, навпроти дому по вулиці Конякіна 11, почали будувати заправку ОККО. Люди звичайно були проти, був навіть мітинг, виходили всім будинком на вулицю, перекривали дорогу, писали скарги у міськраду і т.д. Будівництво припинили буквально на тиждень два... Результат очевидний, зараз там стоїть завправка. Потім було щось на зразок компенсації - у дворі збудували майданчик для дітей.

Зара все вирішують гроші. Заплатив кому треба і будуй що хочеш і де хочеш...

Було таке, було... Тоді по двору пару днів пацик один шниряв, і пропонував підписатись ЗА те що заправці бути, а взамін якісь там фірмові сувенірчики. Ще тоді пропонував мені допомогти йому, мовляв буду і я в долі з цього діла. Я йому запропонував піти куди подалі, і дурних він тут не знайде. Через пару днів той пацик вже за підпис пропонував по 20 грн. І що саме цікаве, сусід який був на тому мітингу казав що був список, де було достатньо таких хто підписався за. От такі справи. Звісно, ті підписи це лише формальність, заправку б і без того побудували.

А замість коктеля, не пробували написати колективну скаргу і відправити в Київ

В нас спочатку будують, а вже потім утрясають юридичні нюанси. Думаю і в цьому випадку так буде. Ну відправлять в Київ скаргу. Суд постановить призупинити будівництво на невизначений строк буде тривати справа. А поки справа буде тривати все добудують швиденько, і суд винесе "потрібне" рішення. А в противному випадку - подання апеляції на рішення суду, і так по замкнутому колу.

Опубліковано
Ми то можливо і не дружні, але до цього змусила нас держава і нинішня ситуація, так вийшло що доводиться думати за себе, бо ніхто інший за тебе думати точно не буде...

Вищзе я вже писав, що коли будувалась запрака навпроти дому, то мешканці будинку виявили небачену раніше дружність, виходили на мітинг, перкривали дорогу, приїжджало телебачення, писали скарги, ламали забори на тому місці яке відгородили під заправку. В результат ібудіівництво просто відклали на деякий час, а потім сказали, що все узгоджено з міськвладою і власником будівництва0 а ми тобто мешканці приглих будинків ніякого відношення до цього не маємо... ЩО ще треба було робити? Страйкувати біля міськради?

Шлях такий:

суд-програли-апеляційний суд-програли-верховний суд-програли -міжнародний суд

Хай юристи мене поправлять,може шось пропустив.

Опубліковано

це вже друга спробатого року відбились,але цього року вони зробили хід конем спочатку поставили вагончик та забор а потім вже воювати будуть, значить зробили висновки з минулих невдач

Опубліковано
Шлях такий:

суд-програли-апеляційний суд-програли-верховний суд-програли -міжнародний суд

Хай юристи мене поправлять,може шось пропустив.

Класний шлях!

Новини: не словом, а ділом - огороджуючого зеленого забору вже немає ;)

:smile3::0106::0100:

Опубліковано

Куплені всі. .

Там і так на зупинці купа алкашні..

Якщо ще там відкриється щось - то це вже ні в які рамки..

Там о 19 вечора людей грабують у під'їзді.. а що ж буде о 23-Й???

Опубліковано

Ужосссссс... :)

Сегодня утром шел на Варшавку, видел тот забор, и строительную будку...

Ссссссссссссуки толстосумы...

Как всегда - бабло побеждает зло... ;)

ЗЫ: Если будут какие-либо активные мероприятия по противодействию произволу - меня тоже позовите, plz.

Опубліковано
ЗЫ: Если будут какие-либо активные мероприятия по противодействию произволу - меня тоже позовите, plz...

З пятиповерхівки то народ свариться з робочими днем в різний час, то в купі, то по одному. Вже збирали підписи проти :) Побачим як відреагують сьогодні на повалений забор ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...