Перейти до змісту

Накладні vs врізні умивальники в ванну. За і проти.

fotlav

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікаво почути хто безпосередньо користується накладними або врізними умивальниками в ванні.

Які плюси і мінуси в експлуатації догляду і т.д

rakovyna-dlya-vanny-2.jpg

6d6160bb587ff3457c3c31ba11438bf2.jpg

Опубліковано

Батькам врізав, собі врізав... дружина більш ніж довольна! З плюсів - просто удобно, але саме головне - це велика поверхня тумби де багато місця для всіх причандаль ну і в самій тумбі теж місця хватає!!! Головне щоб верхня поверхня була водостійка і добре засиліконити края... 

Ось тут уже свої фото викладував...

Опубліковано

Теж користуємось такими умивальниками. Мінус може бути тільки один - потрібно витирати поверхню, але і на кухні за робочою поверхнею треба слідкувати))) З плюсів - це дійсно робоча поверхня, зручно, та і корисне місце під нею. Ось одна з них.

4_rmcU_9HvU.jpg

Опубліковано
Цитувати

Ось одна з них.

Це реальне фото? А то в Луцьку нечасто зустрінеш такі лаконічні і елегантні ванні кімнати. Сам прихильник саме такого стилю.

Цитувати

А як себе поводять дерев'яні поверхні у ванній кімнаті? нічого не робиться від вологи?

Робиться, треба витяжка...

Опубліковано
10 часов назад, snouden сказал:

Це реальне фото? А то в Луцьку нечасто зустрінеш такі лаконічні і елегантні ванні кімнати. Сам прихильник саме такого стилю

Фото реальне, зроблене нами на замовлення, багато різних дрібниць якраз таки показують на його реальність))

14 часа назад, LaMeRiLKiN сказал:

А як себе поводять дерев'яні поверхні у ванній кімнаті? нічого не робиться від вологи?

Тут є багато факторів, якщо їх не дотриматись то вся робота може бути марною.

1. Вибір дерева. З того що є в наших краях то найкраще підходить дуб.

2. Правильна технологія. Масив дерева використовується тільки на обв'язці, фасадів, стільниці, бічних стінок. За основу використовується фанера ФСФ, покрита дубовим шпоном 2мм, з двох сторін.

3. Фарбування.

4. Ну і звісно працююча витяжка) 

Опубліковано
On 23.01.2017 at 18:44, Waver сказано:

Головне щоб верхня поверхня була водостійка і добре засиліконити края... 

Ось тут уже свої фото викладував...

Дійсно тумба вийшла гарна і функціональна.

Waver я так розумію, що у вас верхня плита \робоча поверхня\ з ламінованого ДСП з того самого матеріалу що  і стільниці на кухнях роблять, чи я помиляюся?

І ще чи можете поділитися контактами де ви замовляти тумбу.

Опубліковано
On 25.01.2017 at 23:09, special сказано:

Фото реальне

та мені більшість робіт подобається від special як і ця що на фото

взагалі всі вироби з дерева виглядають благородно.

Опубліковано

шкода що в моїй ванні не завжди стабільний контроль вологості

так що пошук мій буде в сторону матеріалів які не бояться вологу.

знайомі радять штучний камінь або гранітну плиту, хто що думає?

Опубліковано
4 hours ago, fotlav said:

Дійсно тумба вийшла гарна і функціональна.

Waver я так розумію, що у вас верхня плита \робоча поверхня\ з ламінованого ДСП з того самого матеріалу що  і стільниці на кухнях роблять, чи я помиляюся?

І ще чи можете поділитися контактами де ви замовляти тумбу.

Так, це та ж сама стільниця що йде на кухню. Номера майстра зараз не маю та й він з іншого міста...

Опубліковано
4 hours ago, fotlav said:

шкода що в моїй ванні не завжди стабільний контроль вологості

так що пошук мій буде в сторону матеріалів які не бояться вологу.

знайомі радять штучний камінь або гранітну плиту, хто що думає?

Встанови в ванну кімнату потужну витяжку і все буде добре...  навіть дзеркало не запотіває коли миюсь в душі чи ванні. Батькам встановив гранітну плиту (пізніше постараюсь знайти фото)... так, це гарно, практично, надійно, майже навічно, але дорого.

Опубліковано
51 минуту назад, Waver сказал:

Встанови в ванну кімнату потужну витяжку і все буде добре...  навіть дзеркало не запотіває коли миюсь в душі чи ванні. Батькам встановив гранітну плиту (пізніше постараюсь знайти фото)... так, це гарно, практично, надійно, майже навічно, але дорого.

цікаво глянути. то коли фото викладатимете напишіть скільки обійшлося і коли це було

Опубліковано
On 27.01.2017 at 22:31, Waver сказано:

Встанови в ванну кімнату потужну витяжку і все буде добре

Був стіновий  Vents зі шторками, то він разом з парою і все тепло на двір витягував і в тому числі мої гроші за опалення. Я його минулого літа дістав і сусіду на город викинув, по причині своєї затратності. Хіба що одну альтернативу бачу це - рекуператор, але він зараза мені поки що не по кишені. Тому в ванні клімат зараз регулюю вікном на мікропровітрювання.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...