Перейти до змісту

Треба майстер по ремонту годинників

Nexy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня, маю годинник CASIO MD-310. Мені його подарували, годинник довго пролежав і видно сіла у нього батарейка, заніс у "Свій Час"  де зробили її заміну і сказали що підсвідка не працюватиме бо їх хтось вже "вскривав" і напутали щось... ремонтувати підсвітку вони не захотіли, сказали не знаємо як (це не сарказм). Пройшло рівно пів року, десь літом я замінив батарейку і вже зимою часи зупинилися. Прийшов я знову в "свій час", пояснив їм що вже був їхнім клієнтом але почув таке - "Ми ставимо тільки якісні батарейки, вона не могла так бистро сісти, ви їх не нам носили". Ну найс думаю, там батерайка вартувала 150 грн, здав їм знову і історія повторилася, звертатись до них повторно я не маю ніякого бажання. Можливо хтось знає толкових майстрів які мені допоможуть?  

Опубліковано

Пардон муа, додам троха інфи про Свій час

Маю старовинного настінного годинника, прекрасно працював і тут одного дня лопнула пружина заводу годинника.

Відніс в саму круту луцьку майстерню а там зразу сказали - нам не цікаво ремонтувати пружину. Все рівно потрібно розбирати годинник то давайте ми його прочистимо, зробимо втулочки в місцях зносу, змастимо і т.д - ціна 100 баксів. 

Ну не йопт ?

Опубліковано

@Nexy ціна двох пристойних батарейок в твій годиник - Verbatim Lithium Premium CR2016 - 27грн

не сама якісна робота - 1000% :)

10523755_images_1682556971.jpg

Опубліковано
23 минуты назад, Deemon сказал:

@Nexy ціна двох пристойних батарейок в твій годиник - Verbatim Lithium Premium CR2016 - 27грн

не сама якісна робота - 1000% :)

10523755_images_1682556971.jpg

Так, я знаю але ціль візиту була поремонтувати, я не знав чому саме годинник перестав працювати. Це мені вже в сервісі сказали що вони замінили батарейку але підсвітка не працює. Зараз я хочу щоб вони 100% були функціональні.

Опубліковано

Меняю батарейки в клетке(номер контейнера не знаю,но могу позвонить и узнать)Цены ниже,чем в других точках и замена датируется.По вопросу Отто-у владельца контейнера есть связь с двумя мастерами у которых я ремонтировал часы и покупал.Сложилось мнение,что порядочные люди.Могу спросить по Вашему вопросу.

Опубліковано

Nexy за заміну батерейкики і герметизацію кришки з тебе взяли 50 грн.і то запитали.чи залишати батерейку,бо не працює підсвіткаю.Ати розказуєш що 150грн. БРИХУН!!!!!!!!!

Опубліковано
В 22.01.2017 at 17:44, Otto Kreer сказал:

Пардон муа, додам троха інфи про Свій час

Маю старовинного настінного годинника, прекрасно працював і тут одного дня лопнула пружина заводу годинника.

Відніс в саму круту луцьку майстерню а там зразу сказали - нам не цікаво ремонтувати пружину. Все рівно потрібно розбирати годинник то давайте ми його прочистимо, зробимо втулочки в місцях зносу, змастимо і т.д - ціна 100 баксів. 

Ну не йопт ?

Вам попередньо сказали причину з якої потрібно робити такий ремонт і назвали ціну.Вас це влаштовувало.Відповідний ремонт зробили і тільки тоді заплачено за роботу.Думайте до а не після....

Опубліковано
On 22.01.2017 at 17:26, Nexy сказано:

... Можливо хтось знає толкових майстрів які мені допоможуть?  

На Варшавці у ряді біля клітки, де валютчики стоять, точка, де годинники, чоловік давно торгує, до нього звернися, замінить батарейку і підкаже, що робити, можливо ремонтує.

Опубліковано
1 час назад, Anatoliy сказал:

Nexy за заміну батерейкики і герметизацію кришки з тебе взяли 50 грн.і то запитали.чи залишати батерейку,бо не працює підсвіткаю.Ати розказуєш що 150грн. БРИХУН!!!!!!!!!

Цікаво, щось я це не пригадую. І це не дивно бо останній раз я у вас був два роки тому. Ціна в моїй пам'яті була 150 за заміну батарейки. Але це все не має сенсу, основна проблема ваша у тому, що ви не поремонтували механічну частину. 

Опубліковано
1 час назад, bormotuha сказал:

На Варшавці у ряді біля клітки, де валютчики стоять, точка, де годинники, чоловік давно торгує, до нього звернися, замінить батарейку і підкаже, що робити, можливо ремонтує.

Так дякую, мені вже радили туди сходити. До кінця тижня обов'язково зайду

Опубліковано

Коротка в тебе память.а ціну 150грн.запамятав.Ціна на батарейку зараз 50грн.а2роки назад і то була меншаУспіхів в пошуках майстра...А на Варшавку обовязково зайди.

Опубліковано
57 минут назад, Anatoliy сказал:

Коротка в тебе память.а ціну 150грн.запамятав.Ціна на батарейку зараз 50грн.а2роки назад і то була меншаУспіхів в пошуках майстра...А на Варшавку обовязково зайди.

Ти якийсь неадекватний я підозрюю, чому так різко реагуєш на все? Я так зрозумів ти з майстерні Свого часу, так для чого тобі ото щось тут доказувати коли все й так ясно? Принесли годинник, з ремонтом не справились бо не знали як чи не хотіли робити.. то вже ваші проблеми, чого ти тут оправдовуєшся?

Опубліковано
28 минут назад, Itzamna сказал:

А ти спитай чо за дела в власника https://www.facebook.com/oleksandr.nikolaychuk, розкажеш потім :) 

Та для чого, занесу он на варшавці чоловіку, ніби багато рекомендацій вже почув

Опубліковано

Не для чей-то поддержки,а просто для объективности-менял батарейку в "Свой Час",примерно два года назад,взяли 30 грн.Менял батарейку не в "клетке" потому что владелец временно отсутствовал.А отношение к покупателю в точке,где стоят валютчики,мне когда-то не понравилось...Нет,никто не грубил,но...Это,конечно, мое личное мнение и оно может быть ошибочным,а может просто день был такой...:)

Опубліковано

Проблеми в тебе,тикнули носом,як сирливого кота.А ти ще не бачив неадекватів.Мабуть ти неадекватний,раз відмовили в ремонті годинника.

Опубліковано

Мені теж у "Свій час" в Там-Тамі кілька років тому так замінили у Casio батарейку, що аналоговий годинник перестав працювати, викинули ущільнюючу резинку з-під кришки. Батарейка пропрацювала півроку, а після купівлі годинник на рідній батарейці працював років 5. Зіпсували годинник, ще й за це гроші взяли.

Опубліковано

І в мене історія в Свому Часі була. Попросив дружину сходити замінити батарейку в годиннику Електроніка 53. В результаті сказали що проблема не в батарейці, вони не працюють. Вирішив сам глянути, і що виявив? Під батарейкою виявив відломану лапку (контакт). Ну яким криворуким потрібно бути, щоб виймаючи батарейку так засандалити викрутку (чи чим вони там виймають) і зламати контакт?

В результаті, жалію, що не дав дружині саму батарейку, яку напередодні діставав, щоб глянути чи не окислилась вона. Годинник вже декілька років лежить, все ніяк не доходять руки знайти і занести до майстра. Свій час такий "хлам" не ремонтує. Елітна "контора"...

Опубліковано

На Кравчука біля входу в автостанцію є контейнер з годинниками і ремонтом. краще ніхто не зробить і не обяснить чого так швидко сідає батарейка. ремонтую тільки в нього.  звати Ігор. рекомендую.

Опубліковано
3 часа назад, Who0 сказал:

І в мене історія в Свому Часі була. Попросив дружину сходити замінити батарейку в годиннику Електроніка 53. В результаті сказали що проблема не в батарейці, вони не працюють. Вирішив сам глянути, і що виявив? Під батарейкою виявив відломану лапку (контакт). Ну яким криворуким потрібно бути, щоб виймаючи батарейку так засандалити викрутку (чи чим вони там виймають) і зламати контакт?

В результаті, жалію, що не дав дружині саму батарейку, яку напередодні діставав, щоб глянути чи не окислилась вона. Годинник вже декілька років лежить, все ніяк не доходять руки знайти і занести до майстра. Свій час такий "хлам" не ремонтує. Елітна "контора"...

А хто Вам сказав,що контакт зламав майстер?100%це зробила сольова батерейка,котра пробула в годиннику декілька років.З Ваших слів,Ви самі її виймали і залишили вдома(батерейку).А на рахунок хламу Ви праві.

Опубліковано
5 часов назад, gigant сказал:

На Кравчука біля входу в автостанцію є контейнер з годинниками і ремонтом. краще ніхто не зробить і не обяснить чого так швидко сідає батарейка. ремонтую тільки в нього.  звати Ігор. рекомендую.

А быльше можна інформації? Біля якого саме входу?

Опубліковано
2 годин тому, Anatoliy сказано:

А хто Вам сказав,що контакт зламав майстер?100%це зробила сольова батерейка,котра пробула в годиннику декілька років.З Ваших слів,Ви самі її виймали і залишили вдома(батерейку).А на рахунок хламу Ви праві.

Експертної думки щодо предметів, цінності яких, ви не знаєте, у Вас ніхто не питав. 

Вам кажеш біле, а ви кажете "Ну що ж, з ваших слів зрозуміло що це червоне, з відтінком зеленого"...

Опубліковано

Приблизно два роки тому звертався в майстерню Свій Час з приводу ремонту годинника NEXXEN. Повідомили, що годинник ремонту не підлягає, потрібно замінити механізм годинника і озвучили ціну 950 грн. Я відмовився. У майстерні, що знаходиться біля Мальвіни, відремонтували механізм годинника за 60 грн. 

Зараз ремонт годинників біля Мальвіни переїхав невідомо куди. Якщо у когось є інформація куди саме, буду вдячний.

Опубліковано
13 минуты назад, VPScorpion сказал:

Приблизно два роки тому звертався в майстерню Свій Час з приводу ремонту годинника NEXXEN. Повідомили, що годинник ремонту не підлягає, потрібно замінити механізм годинника і озвучили ціну 950 грн. Я відмовився. У майстерні, що знаходиться біля Мальвіни, відремонтували механізм годинника за 60 грн. 

Зараз ремонт годинників біля Мальвіни переїхав невідомо куди. Якщо у когось є інформація куди саме, буду вдячний.

Так, я теж шукав там, мені дуже радили до того майстра звернутися. Якщо ви взнаєте куди він переїхав то теж мені скажіть

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...