Перейти до змісту

Треба майстер по ремонту годинників

Nexy

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня, маю годинник CASIO MD-310. Мені його подарували, годинник довго пролежав і видно сіла у нього батарейка, заніс у "Свій Час"  де зробили її заміну і сказали що підсвідка не працюватиме бо їх хтось вже "вскривав" і напутали щось... ремонтувати підсвітку вони не захотіли, сказали не знаємо як (це не сарказм). Пройшло рівно пів року, десь літом я замінив батарейку і вже зимою часи зупинилися. Прийшов я знову в "свій час", пояснив їм що вже був їхнім клієнтом але почув таке - "Ми ставимо тільки якісні батарейки, вона не могла так бистро сісти, ви їх не нам носили". Ну найс думаю, там батерайка вартувала 150 грн, здав їм знову і історія повторилася, звертатись до них повторно я не маю ніякого бажання. Можливо хтось знає толкових майстрів які мені допоможуть?  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пардон муа, додам троха інфи про Свій час

Маю старовинного настінного годинника, прекрасно працював і тут одного дня лопнула пружина заводу годинника.

Відніс в саму круту луцьку майстерню а там зразу сказали - нам не цікаво ремонтувати пружину. Все рівно потрібно розбирати годинник то давайте ми його прочистимо, зробимо втулочки в місцях зносу, змастимо і т.д - ціна 100 баксів. 

Ну не йопт ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Nexy ціна двох пристойних батарейок в твій годиник - Verbatim Lithium Premium CR2016 - 27грн

не сама якісна робота - 1000% :)

10523755_images_1682556971.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 минуты назад, Deemon сказал:

@Nexy ціна двох пристойних батарейок в твій годиник - Verbatim Lithium Premium CR2016 - 27грн

не сама якісна робота - 1000% :)

10523755_images_1682556971.jpg

Так, я знаю але ціль візиту була поремонтувати, я не знав чому саме годинник перестав працювати. Це мені вже в сервісі сказали що вони замінили батарейку але підсвітка не працює. Зараз я хочу щоб вони 100% були функціональні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Меняю батарейки в клетке(номер контейнера не знаю,но могу позвонить и узнать)Цены ниже,чем в других точках и замена датируется.По вопросу Отто-у владельца контейнера есть связь с двумя мастерами у которых я ремонтировал часы и покупал.Сложилось мнение,что порядочные люди.Могу спросить по Вашему вопросу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Автостанції є "годинникар".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nexy за заміну батерейкики і герметизацію кришки з тебе взяли 50 грн.і то запитали.чи залишати батерейку,бо не працює підсвіткаю.Ати розказуєш що 150грн. БРИХУН!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 22.01.2017 at 17:44, Otto Kreer сказал:

Пардон муа, додам троха інфи про Свій час

Маю старовинного настінного годинника, прекрасно працював і тут одного дня лопнула пружина заводу годинника.

Відніс в саму круту луцьку майстерню а там зразу сказали - нам не цікаво ремонтувати пружину. Все рівно потрібно розбирати годинник то давайте ми його прочистимо, зробимо втулочки в місцях зносу, змастимо і т.д - ціна 100 баксів. 

Ну не йопт ?

Вам попередньо сказали причину з якої потрібно робити такий ремонт і назвали ціну.Вас це влаштовувало.Відповідний ремонт зробили і тільки тоді заплачено за роботу.Думайте до а не після....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 22.01.2017 at 17:26, Nexy сказано:

... Можливо хтось знає толкових майстрів які мені допоможуть?  

На Варшавці у ряді біля клітки, де валютчики стоять, точка, де годинники, чоловік давно торгує, до нього звернися, замінить батарейку і підкаже, що робити, можливо ремонтує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Anatoliy сказал:

Nexy за заміну батерейкики і герметизацію кришки з тебе взяли 50 грн.і то запитали.чи залишати батерейку,бо не працює підсвіткаю.Ати розказуєш що 150грн. БРИХУН!!!!!!!!!

Цікаво, щось я це не пригадую. І це не дивно бо останній раз я у вас був два роки тому. Ціна в моїй пам'яті була 150 за заміну батарейки. Але це все не має сенсу, основна проблема ваша у тому, що ви не поремонтували механічну частину. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, bormotuha сказал:

На Варшавці у ряді біля клітки, де валютчики стоять, точка, де годинники, чоловік давно торгує, до нього звернися, замінить батарейку і підкаже, що робити, можливо ремонтує.

Так дякую, мені вже радили туди сходити. До кінця тижня обов'язково зайду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коротка в тебе память.а ціну 150грн.запамятав.Ціна на батарейку зараз 50грн.а2роки назад і то була меншаУспіхів в пошуках майстра...А на Варшавку обовязково зайди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зайди запитай сам що саме тебе цікавить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

57 минут назад, Anatoliy сказал:

Коротка в тебе память.а ціну 150грн.запамятав.Ціна на батарейку зараз 50грн.а2роки назад і то була меншаУспіхів в пошуках майстра...А на Варшавку обовязково зайди.

Ти якийсь неадекватний я підозрюю, чому так різко реагуєш на все? Я так зрозумів ти з майстерні Свого часу, так для чого тобі ото щось тут доказувати коли все й так ясно? Принесли годинник, з ремонтом не справились бо не знали як чи не хотіли робити.. то вже ваші проблеми, чого ти тут оправдовуєшся?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 минут назад, Itzamna сказал:

А ти спитай чо за дела в власника https://www.facebook.com/oleksandr.nikolaychuk, розкажеш потім :) 

Та для чого, занесу он на варшавці чоловіку, ніби багато рекомендацій вже почув

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не для чей-то поддержки,а просто для объективности-менял батарейку в "Свой Час",примерно два года назад,взяли 30 грн.Менял батарейку не в "клетке" потому что владелец временно отсутствовал.А отношение к покупателю в точке,где стоят валютчики,мне когда-то не понравилось...Нет,никто не грубил,но...Это,конечно, мое личное мнение и оно может быть ошибочным,а может просто день был такой...:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проблеми в тебе,тикнули носом,як сирливого кота.А ти ще не бачив неадекватів.Мабуть ти неадекватний,раз відмовили в ремонті годинника.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені теж у "Свій час" в Там-Тамі кілька років тому так замінили у Casio батарейку, що аналоговий годинник перестав працювати, викинули ущільнюючу резинку з-під кришки. Батарейка пропрацювала півроку, а після купівлі годинник на рідній батарейці працював років 5. Зіпсували годинник, ще й за це гроші взяли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І в мене історія в Свому Часі була. Попросив дружину сходити замінити батарейку в годиннику Електроніка 53. В результаті сказали що проблема не в батарейці, вони не працюють. Вирішив сам глянути, і що виявив? Під батарейкою виявив відломану лапку (контакт). Ну яким криворуким потрібно бути, щоб виймаючи батарейку так засандалити викрутку (чи чим вони там виймають) і зламати контакт?

В результаті, жалію, що не дав дружині саму батарейку, яку напередодні діставав, щоб глянути чи не окислилась вона. Годинник вже декілька років лежить, все ніяк не доходять руки знайти і занести до майстра. Свій час такий "хлам" не ремонтує. Елітна "контора"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Кравчука біля входу в автостанцію є контейнер з годинниками і ремонтом. краще ніхто не зробить і не обяснить чого так швидко сідає батарейка. ремонтую тільки в нього.  звати Ігор. рекомендую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, Who0 сказал:

І в мене історія в Свому Часі була. Попросив дружину сходити замінити батарейку в годиннику Електроніка 53. В результаті сказали що проблема не в батарейці, вони не працюють. Вирішив сам глянути, і що виявив? Під батарейкою виявив відломану лапку (контакт). Ну яким криворуким потрібно бути, щоб виймаючи батарейку так засандалити викрутку (чи чим вони там виймають) і зламати контакт?

В результаті, жалію, що не дав дружині саму батарейку, яку напередодні діставав, щоб глянути чи не окислилась вона. Годинник вже декілька років лежить, все ніяк не доходять руки знайти і занести до майстра. Свій час такий "хлам" не ремонтує. Елітна "контора"...

А хто Вам сказав,що контакт зламав майстер?100%це зробила сольова батерейка,котра пробула в годиннику декілька років.З Ваших слів,Ви самі її виймали і залишили вдома(батерейку).А на рахунок хламу Ви праві.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 часов назад, gigant сказал:

На Кравчука біля входу в автостанцію є контейнер з годинниками і ремонтом. краще ніхто не зробить і не обяснить чого так швидко сідає батарейка. ремонтую тільки в нього.  звати Ігор. рекомендую.

А быльше можна інформації? Біля якого саме входу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Anatoliy сказано:

А хто Вам сказав,що контакт зламав майстер?100%це зробила сольова батерейка,котра пробула в годиннику декілька років.З Ваших слів,Ви самі її виймали і залишили вдома(батерейку).А на рахунок хламу Ви праві.

Експертної думки щодо предметів, цінності яких, ви не знаєте, у Вас ніхто не питав. 

Вам кажеш біле, а ви кажете "Ну що ж, з ваших слів зрозуміло що це червоне, з відтінком зеленого"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приблизно два роки тому звертався в майстерню Свій Час з приводу ремонту годинника NEXXEN. Повідомили, що годинник ремонту не підлягає, потрібно замінити механізм годинника і озвучили ціну 950 грн. Я відмовився. У майстерні, що знаходиться біля Мальвіни, відремонтували механізм годинника за 60 грн. 

Зараз ремонт годинників біля Мальвіни переїхав невідомо куди. Якщо у когось є інформація куди саме, буду вдячний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 минуты назад, VPScorpion сказал:

Приблизно два роки тому звертався в майстерню Свій Час з приводу ремонту годинника NEXXEN. Повідомили, що годинник ремонту не підлягає, потрібно замінити механізм годинника і озвучили ціну 950 грн. Я відмовився. У майстерні, що знаходиться біля Мальвіни, відремонтували механізм годинника за 60 грн. 

Зараз ремонт годинників біля Мальвіни переїхав невідомо куди. Якщо у когось є інформація куди саме, буду вдячний.

Так, я теж шукав там, мені дуже радили до того майстра звернутися. Якщо ви взнаєте куди він переїхав то теж мені скажіть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...