Перейти до змісту

Пенсійний 63, монетизація субсидій - нові вимоги МВФ

seolutsk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 17.01.2017 в 09:21, nickel сказав:

Зараз розглядається варіант монетизації субсидій наступним чином - приміром субсидія 1000 грн, я використав послуг на 800 грн. Держава перераховує 800 грн постачальникам послуг, а 200 грн мені на карточку.

Показати  

так не буде.  Буде наступний місяць лише 800 грн субсидії, замість 1000.

Рахую ідеальним варіантом, для спонукання економити.

Показати  

так. То є ідеальний варіант. Але ти ж сам розумієш - що так не буде.

Бо в теперішньому виді, субсидії ну ніяк не спонукають економити, утеплюватися, ставити лічильники і т.д.

Показати  

В деяких випадках, сама держава палки в колеса ставить.  Забороняє індивідуальні газові обігрівачі в квартирах. (Конвектори). Лічильники на тепло (індивідуальні).

• Відповідей 175
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 17.01.2017 в 09:03, Cherman сказав:

В 90-х були програми для країн Східної Європи. Як бачиш, на даний момент, ці країни геть не бідують. В 70-х -80-х, завдяки вливанням і стабілізаційним програмах, були врятовані економіки багатьох латиноамериканських країн.

Показати  

Будь-ласка. конкретніше, які країни. які програми?

Опубліковано
  В 16.01.2017 в 20:03, sss381 сказав:

Може хтось отак прямо зараз сказати, яка саме реформа була доведена до логічного кінця завдяки позиченим грошам? Не обов'зково зараз, за всі роки?

Показати  

1, Реформи робляться не завдяки позиченим грошам, з чого ти таке взяв? Просто МВФ поставив умову: реформи в обмін на гроші (кредит), як колись ООН давав продукти Іраку в обмін на нафту. В списку вимог не тільки реформи, вони і для свого бізнесу плюшки беруть.

2, Не МВФ від нас щось треба, а нам від МВФ. Не подобаються вимоги МВФ, не проси у них гроші. 

Опубліковано
  В 17.01.2017 в 09:26, Zheny@ сказав:

так не буде.  Буде наступний місяць лише 800 грн субсидії, замість 1000.

так. То є ідеальний варіант. Але ти ж сам розумієш - що так не буде.

В деяких випадках, сама держава палки в колеса ставить.  Забороняє індивідуальні газові обігрівачі в квартирах. (Конвектори). Лічильники на тепло (індивідуальні).

Показати  

Поживемо - побачимо. Я також багато в що не вірив, а потім був здивований, наприклад, націоналізація Привата.

Опубліковано
  В 17.01.2017 в 09:44, nickel сказав:

Польша

Тебе в Гуглі забанили?

Показати  

Конкретніше. Які програми, реформи? Яка в них роль МВФ?

Ні. Але якщо людина висловлює якусь тезу і її просять навести докази то ці докази повинен шукати не я, а та людина.

Опубліковано
  В 17.01.2017 в 09:52, phantom сказав:

Конкретніше. Які програми, реформи. Яка в них роль МВФ.

Ні. Але якщо людина висловлює якусь тезу і її просять навести докази то ці докази повинен шукати не я, а та людина.

Показати  

Те що ти в школі не вчився і тепер не можеш 2 помножити на 2, не означає, що я тобі маю доводити, що 2*2=4.

Опубліковано
  В 17.01.2017 в 09:52, Cherman сказав:

Східна Європа - колишні країни соцтабору. Південна Америка - Чилі, Бразилія. А от в Аргентині якраз таки стало ще гірше.

Я нікого нічому "не повинен". Тому що, аналогічно, коли починають нести усіляку фігню про маріонеток і пряме керування з Вашингтона, то також треба наводити докази.

Показати  

Якісь конкретні факти того що стало краще чи гірше? Ну і звичайно того як це пов'язано з МВФ?

Звичайно, легше за все висловити якусь думку і замість того що б її відстоювати сказати. що "я нікому нічого не винен."

Опубліковано
  В 17.01.2017 в 09:54, nickel сказав:

Те що ти в школі не вчився і тепер не можеш 2 помножити на 2, не означає, що я тобі маю доводити, що 2*2=4.

Показати  

Я не наполягаю. Не хочеш - не пояснюй.

Опубліковано
  В 17.01.2017 в 10:12, Cherman сказав:

А які ти хочеш конкретні приклади? Порівняння того, скільки вартувала в Чехії бульба до/після допомоги МВФ?

Показати  

Така-то країна отримала таку-то суму, гроші були використані на те то й те то, це, чи вимоги які ставив МВФ, в свою чергу спричинило ріст чи падіння того-то й того, що позначилося на рості  добробуту населення чи навпаки спричинило зубожіння населення. Щось в такому плані.

Опубліковано
  В 17.01.2017 в 10:43, phantom сказав:

Така-то країна отримала таку-то суму, гроші були використані на те то й те то, це, чи вимоги які ставив МВФ, в свою чергу спричинило ріст чи падіння того-то й того, що позначилося на рості  добробуту населення чи навпаки спричинило зубожіння населення. Щось в такому плані.

Показати  

Ти певно не розумієш взагалі ні що таке МВФ, ні що таке їхні кредити, тому задаєш такі тупі питання (не намагаюся тебе образити). Я про школу не просто так згадав. Ніхто за тебе шкільну економіку вчити не буде і пояснювати, наприклад, елементарний дефіцит платіжного балансу і як з ним боротися. Кредитом МВФ можна ні разу і не скористатися, але відкрита кредитна лінія може зробити диво з економікою окремої країни.

Апд. Разом з тим кредити від МВФ не є ніякою панацеєю, хоча вони одні з найдешевших в обслуговуванні. Якщо алкаш пропив зарплату і просить в борг до зарплати, то скільки йому не дай - все-рівно не вистачить, бо він і ці гроші проп'є, а не купить хліба і картоплі.

Опубліковано
  В 17.01.2017 в 11:36, nickel сказав:

Ти певно не розумієш взагалі ні що таке МВФ, ні що таке їхні кредити, тому задаєш такі тупі питання (не намагаюся тебе образити). Я про школу не просто так згадав. Ніхто за тебе шкільну економіку вчити не буде і пояснювати, наприклад, елементарний дефіцит платіжного балансу і як з ним боротися. Кредитом МВФ можна ні разу і не скористатися, але відкрита кредитна лінія може зробити диво з економікою окремої країни.

Показати  

Питання не путане. Не хочу тебе образити. але якби ти прочитав його неупереджено то побачив би чітку логіку та чітке розуміння з мого боку того як працює МВФ.

Та власне я й прошу навести хоча б один приклад того як відкрита кредитна лінія МВФ створила диво з економікою окремої країни. Імя сєстра! Імя!

Опубліковано
  В 17.01.2017 в 11:41, phantom сказав:

Та власне я й прошу навести хоча б один приклад того як відкрита кредитна лінія МВФ створила диво з економікою окремої країни.

Показати  

Я тобі навів, це щось поміняло? Ти ж лінуєшся зайти на сайт МВФ (є російська версія), вбити в пошук слово "польша". Почитати, які проблеми були в Польщі, як відреагував на це МВФ, як цим скористалася Польща і що з того вийшло. А я - ні, от тільки сюди принципово писати не буду.

Опубліковано
  В 17.01.2017 в 11:45, nickel сказав:

Я тобі навів, це щось поміняло? Ти ж лінуєшся зайти на сайт МВФ (є російська версія), вбити в пошук слово "польша". Почитати, які проблеми були в Польщі, як відреагував на це МВФ, як цим скористалася Польща і що з того вийшло. А я - ні, от тільки сюди принципово писати не буду.

Показати  

Якщо почитати газету "Правда" радянських часів там теж все гарно. І Сполучені Штати ось-ось мають розвалитися. На своєму сайті (якщо він звичайно у тебе є) ти. мабуть те ж розповідаєш що на твоїх податках базується весь бюджет України :).

Думаю твоя принциповість базується на відсутності аргументів, а не на небажанні їх наводити.

Опубліковано
  В 17.01.2017 в 12:05, Cherman сказав:

Кредитна лінія ніяк не може створити диво з економікою. Це, взагалі-то, завдання уряду.

Показати  

Це я Нікеля цитував. З того що писав ти зацікавила згадка про Аргентину. Зараз читаю дещо по темі. Знову не на користь МВФ, хоча хто знає, може як дочитаю думка змінится :)

Опубліковано
  В 17.01.2017 в 11:57, phantom сказав:

Думаю твоя принциповість базується на відсутності аргументів, а не на небажанні їх наводити.

Показати  

Думати в тебе погано получається, спробуй краще гуглити, якщо моя покрокова інструкція тобі не допомогла.

Про диво: кредитна лінія здатна погасити паніку всередині країни і привабити інвесторів за межами країни.

Опубліковано
  В 17.01.2017 в 12:23, nickel сказав:

Думати в тебе погано получається, спробуй краще гуглити, якщо моя покрокова інструкція тобі не допомогла.

Про диво: кредитна лінія здатна погасити паніку всередині країни і привабити інвесторів за межами країни.

Показати  

Ok, можеш розслабитися.

Опубліковано
  В 17.01.2017 в 11:41, phantom сказав:

Імя сєстра! Імя!

Показати  

https://ru.wikipedia.org/wiki/Экономика_Республики_Корея

в МВФ брали (і беруть) якщо не всі, то більшість країн, от розпоряджаются тільки всі по різному

ЗІ розумію, що то я мабуть дарма

Опубліковано
  В 17.01.2017 в 14:06, MANJAK11 сказав:

https://ru.wikipedia.org/wiki/Экономика_Республики_Корея

в МВФ брали (і беруть) якщо не всі, то більшість країн, от розпоряджаются тільки всі по різному

ЗІ розумію, що то я мабуть дарма

Показати  

Таки да. Зважаючи на те, що у статті жодної згадки про роль МВФ в економіці країни.

Швидкий пошук в Гуглі вивів на цікаву статтю 2001 року. Кидається в очі фраза спікера міністерства фінансів та економіки країни:  "Ми повернули наш економічний суверенітет. З цього часу нам не потрібно консультуватися з МВФ при плануванні та здійсненні нашої економічної політики." Ці слова були сказані після того як країна достроково повернула кредит МВФ ...

Опубліковано
  В 17.01.2017 в 14:37, phantom сказав:

Таки да. Зважаючи на те, що у статті жодної згадки про роль МВФ в економіці країни.

Швидкий пошук в Гуглі вивів на цікаву статтю 2001 року. Кидається в очі фраза спікера міністерства фінансів та економіки країни:  "Нарешті ми повернули наш економічний суверенітет". Ці слова були сказані після того як країна достроково повернула кредит МВФ ...

Показати  

Перше: Все правильно, якщо твоє майно під заставою в кредитора, то ти його ні продати не можеш ні інших рухів з ним особливо не зробиш, а от коли виплатиш кредит... лише тоді воно стане повністю твоїм. 

Друге: в них влада була по одну сторону барикад з народом, проти злого кредитора - МВФ. А в нас навпаки, складається враження, що МВФ більше болить за простого українця чим владі.

Третє: в тебе, напевно склалося враження, що тут більшість є прихильниками МВФ. Насправді я вважаю, що кредит - це добровільне рабство. Тим більше з такою владою як у нас. Вони чудово розуміють, що чим більше вони візьмуть кредитів, тим більше скомуніздять і віддуватись будуть наступники, а віддавати будемо все-рівно ми з вами.

Одне добре, що ці кредити нам дають не за гарні очі, а в обмін на реформи. Все. Більше плюсів від МВФ нам чекати не варто.

Опубліковано
  В 17.01.2017 в 14:59, nickel сказав:

Перше: Все правильно, якщо твоє майно під заставою в кредитора, то ти його ні продати не можеш ні інших рухів з ним особливо не зробиш, а от коли виплатиш кредит... лише тоді воно стане повністю твоїм. 

Друге: в них влада була по одну сторону барикад з народом, проти злого кредитора - МВФ. А в нас навпаки, складається враження, що МВФ більше болить за простого українця чим владі.

Третє: в тебе, напевно склалося враження, що тут більшість є прихильниками МВФ. Насправді я вважаю, що кредит - це добровільне рабство. Тим більше з такою владою як у нас. Вони чудово розуміють, що чим більше вони візьмуть кредитів, тим більше скомуніздять і віддуватись будуть наступники, а віддавати будемо все-рівно ми з вами.

Одне добре, що ці кредити нам дають не за гарні очі, а в обмін на реформи. Все. Більше плюсів від МВФ нам чекати не варто.

Показати  

Хм, МВФ бере якесь майно в заставу?

МВФ так дбає про народ України, що постійно вимагає підняття пенсійного віку?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...