Перейти до змісту

Стидоба України (самокритика)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

От 24 квартири в Києві та 17 автомобілів  для бувшого продавця з радіоринку - це барига?

Я поважаю вибір зелебобів і їх право на нього.Без жодної іронії.

Але якщо і після цього https://hvylya.net/news/exclusive/dubinskij-s-24-kvartirami-i-17-avto-postavil-na-ushi-ukrainu-reakcija-socsetej.html

очі не відкриваються......

Арахамія його покриває. https://hvylya.net/news/digest/arahamija-otreagiroval-na-rassledovanie-o-kvartirah-dubinskogo.html

Це не партія. Це просто бізнес.

І коли вони писали про кінець епохи бідності- то таки так.

Чиста правда.

Але вони мали на увазі кінець СВОЄЇ бідності.

• +1 1
  • -1 2
Опубліковано
  В 12.11.2019 в 18:34, Nokian сказав:

От 24 квартири в Києві та 17 автомобілів  для бувшого продавця з радіоринку - це барига?

Я поважаю вибір зелебобів і їх право на нього.Без жодної іронії.

Але якщо і після цього https://hvylya.net/news/exclusive/dubinskij-s-24-kvartirami-i-17-avto-postavil-na-ushi-ukrainu-reakcija-socsetej.html

очі не відкриваються......

Арахамія його покриває. https://hvylya.net/news/digest/arahamija-otreagiroval-na-rassledovanie-o-kvartirah-dubinskogo.html

Показати  

Якщо це правда, то це повний пиздець і повне падіння нравів

Опубліковано
  В 12.11.2019 в 18:34, Nokian сказав:

І коли вони писали про кінець епохи бідності- то таки так.

Чиста правда.

Але вони мали на увазі кінець СВОЄЇ бідності.

Показати  

Ці всі статки в нього були до виборів! Відчуваєте різницю? :)

• +1 3
Опубліковано

Хай і до виборів.

Але простий продавець з радіоринку.

Походу ОДНУ квартиру в Києві заробити нелегко.

А тут 24.

Не дві, не чотири.

Двадцять чотири.

І ці суки з сімнадцятьма автомобілями  ще хочуть штрафувати  тих, хто ледь нашкріб на євробляху?

Дубинский пользуется машиной Toyota Land Cruiser 2013 года выпуска, которая стоит почти $50 тысяч и официально принадлежит его матери Алле Березовской. По данным журналистов, она владеет семью машинами, среди них – Maserati Coupe Cambiocorsa 2006 года выпуска.

"Мама любит скорость", – прокомментировал Дубинский.

Вы же журналист? Я был до этого публичным чиновником? Какие у вас ко мне вопросы?" – спросил Дубинский у журналистки-расследователя.

Она заметила, что тоже журналист, но у нее нет столько недвижимости.

"Значит, вы не такой талантливый журналист просто", – сказал депутат.

Згадалося, коли в Януковича питали, звідки в його сина стільки грошей , той теж відповідав, що його син дуже талановитий.

Яка не була КПРС, але  за тисячну долю цього Дубінскій перестав би бути її  чоеном за пять хвилин.

• -1 2
Опубліковано
  В 12.11.2019 в 19:51, Nokian сказав:

Хай і до виборів.

Показати  

Там, як копнути, то більша половина таких депутатів але Дуб публічний і багато на екрані, у соцмережах... А тут на ProZorro наїхав і Соросята ввімкнули атвєтку, то ж зрозуміло, що і до чого :) Як ще не сказали, що то все Бєня йому подарував або спонсорував :)

• Ха-ха 1
Опубліковано

Є одна група у вайбері всеукраїнська для підприємців.

То там на Сході партію влади ВЖЕ називають

,,Солги  народу,,

• -1 2
Опубліковано
  В 12.11.2019 в 19:30, igorgame сказав:

Ці всі статки в нього були до виборів! Відчуваєте різницю?

Показати  

Та не важливо, коли вони у нього з'явилися. Він зможе пояснити їх походження? Звідки блогер, журналіст і ведучий телепрограми отримав багатомільйонні статки? До речі, за кумедним збігом обставин, Дубінський є "антикорупціонер", ведучий програми "Гроші", де висвітлювалися факти корупції серед високопосадовців України. Інший відомий "антикорупціонер" Лещенко хоч пробував ліпити більш-менш правдоподібні відмазки, що на квартиру "позичав" гроші у друзів, мами і дівчини. А Дубінський навіть і придумувати нічого не став. Це все талант і мама-пенсіонерка, яка любить швидкість.

• +1 2
  • -1 1
Опубліковано

Дубінський слабак. Вот Зорян мужик!  В свій час чітко пояснив журналістам - Покричите немного, повоняете, но потом успокоитесь. 

• Ха-ха 3
Опубліковано
  В 12.11.2019 в 21:10, Nokian сказав:

Є одна група у вайбері всеукраїнська для підприємців.

То там на Сході партію влади ВЖЕ називають

,,Солги  народу,,

Показати  

всеУКРАЇНСЬКА? на сході? впевнений? Бо "солгінароду" - це так в пропагандистаона Соловйова на його гівнотокшоу давно почали називати. Так що краще виходь з тої "типу-української" групи, яка, як я бачу, є рупором пропагандонів

• Ха-ха 3
Опубліковано

Ця група якраз об'єднує підприємців ,і виникла вона через недолугі дії зеленого шапіто.

З її учасників половина  голосувала за коміка,

Тепер різко розвернулись.

В торгівлі треба реагувати швидко,інакше обскачуть.

• Дякую! 1
  • Ха-ха 3
  • -1 1
Опубліковано (змінено)

ось це стидоба

Коли ж все таки у нас щось зміниться

Показати контент

Змінено користувачем Vikvik Mawr
  • -1 2
Опубліковано
  В 13.11.2019 в 10:43, Vikvik Mawr сказав:

ось це стидоба

Коли ж все таки у нас щось зміниться

Показати  

Ти впевнений, що переписка не фейкова? Джерело - компромат1 є у списку стопфейк.

Нефьодов постійно наголошує, що зараз буде повно фейків на нього.

• Дякую! 1
Опубліковано
  В 13.11.2019 в 10:34, Nokian сказав:

Ця група якраз об'єднує підприємців ,і виникла вона через недолугі дії зеленого шапіто.

З її учасників половина  голосувала за коміка,

Тепер різко розвернулись.

Показати  

Це вони тобі так сказали? Так і роблять безкоштовні ботоферми.

• +1 4
Опубліковано (змінено)

Та можу тебе туди підключити,поспілкуєшся з ,,ботами,,

Ще можеш прийти на базар,теж поспілкуєшся .

Послухаєш про реальне життя .

А ще 3 грудня побачиш,що буде.

Змінено користувачем Nokian
  • Ха-ха 2
  • -1 1
Опубліковано
  В 13.11.2019 в 11:50, Nokian сказав:

Та можу тебе туди підключити,поспілкуєшся з ,,ботами,,

Показати  

Вас і тут вистачає.

16 минут назад, Nokian сказал:

Ще можеш прийти на базар,теж поспілкуєшся .

Показати  

Ти думаєш я не буваю на базарі чи не спілкуюся з людьми?

Послухаєш про реальне життя .

Показати  

А я, по твоєму, сиджу в золотій клітці і не бачу?

А ще 3 грудня побачиш,що буде.

Показати  

Побачимо разом.

• +1 3
Опубліковано
  В 13.11.2019 в 11:00, nickel сказав:

Ти впевнений, що переписка не фейкова? Джерело - компромат1 є у списку стопфейк.

Нефьодов постійно наголошує, що зараз буде повно фейків на нього.

Показати  

сьогодні не можна бути впевненим ні в чому, наше ж волинське "під прицілом" також розмістило дану переписку і плюс є витяг із телеграм якщо не полінуєшся подивитися.

• -1 1
Опубліковано
  В 13.11.2019 в 12:10, Vikvik Mawr сказав:

сьогодні не можна бути впевненим ні в чому, наше ж волинське "під прицілом" також розмістило дану переписку і плюс є витяг із телеграм якщо не полінуєшся подивитися.

Показати  

Скрін з того самого компромат1, що в телеграмі, що під прицілом.

Опубліковано (змінено)
  В 13.11.2019 в 12:17, Vikvik Mawr сказав:

і що???

не було такого???

Показати  

Ці скріни робляться в телефоні за 5 хвилин. Тому було чи не було одними скрінами не докажеш, джерело вони не вказують. Те, що на Нефьодова зараз льється тонни лайна - не секрет, він відриває від кормушок людей, які роками сиділи на мільйонних (в доларах) потоках, витратити зараз навіть сотні тисяч баксів на фейки для них не проблема. 

Змінено користувачем nickel
  • +1 3
Опубліковано (змінено)
  В 13.11.2019 в 12:27, nickel сказав:

Ці скріни робляться в телефоні за 5 хвилин. Тому було чи не було одними скрінами не докажеш, джерело вони не вказують. Те, що на Нефьодова зараз льється тонни лайна - не секрет, він відриває від кормушок людей, які роками сиділи на мільйонних (в доларах) потоках, витратити зараз навіть сотні тисяч баксів на фейки для них не проблема. 

Показати  

Чесно?

Дуже хочу вірити, що це дійсно правда, те що ти пишеш.

Але мій досвід (і чуйка, певні моменти по роботі, дпс, інші органи з якими стикаюся) підказує, що вони дійсно садять  на готові потоки своїх людей і міняти поки кардинально нічого не збираються.

(от і d.u.a.l  підтягнувся)

Змінено користувачем Vikvik Mawr
  • +1 2
  • -1 1
Опубліковано
  В 13.11.2019 в 13:10, Vikvik Mawr сказав:

Чесно?

Дуже хочу вірити, що це дійсно правда, те що ти пишеш.

Але мій досвід (і чуйка, певні моменти по роботі, дпс, інші органи з якими стикаюся) підказує, що вони дійсно садять  на готові потоки своїх людей і міняти поки кардинально нічого не збираються.

(от і d.u.a.l  підтягнувся)

Показати  

Що таке досвід? Якщо судити про нову владу по нашому досвіду, то звісно, що висновки будуть погані. Бо всі попередні уряди дійсно садили на потоки своїх людей і на цьому "реформи" закінчувалися. Поки що Нефьодов, за весь час перебування при владі, не вимазався в жодне лайно, хоч какахи кидають в нього постійно. Або він розумніший за всіх папєрєдніков і не палиться, хоч і мутить або дійсно чесний. Хочеться надіятися на друге, але взнати ми зможемо це вже при наступній владі і то не факт.

Показати контент

• +1 5

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...