Перейти до змісту

Реконструкція старого ринку біля Замку

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нічого не побачив щоб мене зацікавило, але точно можу сказати що проекта №3 не буде, так як відчутного доходу приносити дійсно не буде.

Хотілося б щоб щось вписувалось в старовинну частину міста. Як на мене, то сучасний дизайн там "не пляше"

Опубліковано

Перший непоганий - нерозцяцькований, тому не перебирає на себе увагу від замку. Ну і на даху літній майданчик.

Другий гарний, але не в цьому районі - фтопку.

Третій - нереальний. Такий шмат землі в центрі і декілька крамниць з сувенірами?))))

Четвертий - якись маштаб нереальний - звідкі там стільки місця? Те що зображене як дво- трьохповерхові будинки потім

виявиться залізовими контейнерами. Якщо придивитися, то на загальному малюнку архітектура "під" старе місто, то на фотках зліва -

тридешні моделі з футуристичною архітектурою.

П'ятий - добра задумка, але не видно в якому стилі буде зроблено.

Шостий - нема що говорити - той самий базар, тільки в профіль. Реорганізація розміщення контейнерів з хаосного в квадратно-гніздовий метод.

Це моя суб'єктивна думка. Але щось робити з ринком треба. Насамперед людську парковку - пробка задовбала. В обід 15 хвилин маршруткою нещасні 300 метрів. Я вже на Воз'єднання вихожу і до центру пішки - швидше виходить. А кому далі їхати?

Опубліковано

В першу чергу комплекс повинен бути зручним, а вже тоді вписуватис в архітектуру і тд.

Проект №3 взагалі ніякий. Мені більше імпонує проект під номером 2.

ЗІ. вот дані про площу та периметру базару

post-791-1208210844.jpg

Опубліковано
ІМХО:базар взагалі прибрати!!!!!А на його місці зробити етномузей під відкритим небом.

Я теж так вважаю. Багато чого можна там придумати. От тільки люди, що там торгують, звісно, будуть проти.

Перенесли б ринок в район Красного, чи на Львівську.

Опубліковано

Треба з тим ринком шось робити, бо він мішає машинам, там пробки весь день, поки він працює. А ще народ в нас такий шо пхнуть свої машини скрізь. Є стоянка, нє - треба паркуватись біля дороги, загораджувати шлях, а потім пігодини розвертатись.

Не в тему: Ще була стаття в газеті про проект нового торгового комплексу біля драм-театру, но це гон, того шо там тече підземна річка (видно по ямам на асвальті, вони йдуть від "радянської" і до готеля, потім різко наліво - в сторону Стира), і якшо шось і побудують то будівля почне осідати, потім обвалиться і може бути озеро на її місці.

Опубліковано
може бути озеро на її місці.
Озеро в центрі Луцька? Круто! Дайош озеро! Чим ми гірші від Тернополя? :)
  • Адміністратори
Опубліковано

Ура! Я за озеро на місці драмтеатра та пам'ятника Л.Українки..

Опубліковано
Ура! Я за озеро на місці драмтеатра та пам'ятника Л.Українки..

Ура! Я тэж за озеро!

Там на 9-этажке вэб-камера работает, лучше буду на озеро смотреть, чем на асфальтову пляму

• Адміністратори
Опубліковано

Бомбу на те місце яке Туман показав на гуглі :)

Буде вам озеро :D

Опубліковано
а ще краще -- на місці податкової і обласної ради :D

І щоб прокуратуру і вул. Грибоєдова туди ж :)

А якщо серйозно, то той ринок просто карикатура на фоні замку. В день, як мурашник, страшні пропки, після обіду, як сміттєзвалище. Оце історична частина міста, як насмішка.

Перенесення однозначно. Основна масса населення, що ним користується, це люди з села, навіщо їхати на ринок аж в центр, скупитись можна і на окраїні.

Опубліковано

Як на мене, мам має бути критий Пасаж, де можна було б купити необхідні як продуктові, так і промислові речі (щоб не стояли машини з товаром, і не було ГУМа, не валялось смітття)....

і майстерні-музеї народних умільців, де можна було б купити сувенірну продукцію, просто погуляти, зайти в кав’ярню випити кави....

Опубліковано

Базар-базаром, а от підстанцію звідти двинути напевно важче буде. Тим паче, що вона то стоїть на балансі якогось обл/міськенерго, які можуть і "покласти" на будівельні потуги нашої мерії...

ЗІ взагалі, дивлячись на проекти реконструкції що центрального майдану, що призамкової площі виникає логічне питання - що курили архітектори???

Опубліковано
ЗІ взагалі, дивлячись на проекти реконструкції що цейтрального майдану, що призамкової площі виникає логічне питання - що курили архітектори???

полностью согласен. у меня иногда создается впечатление, что это вообще не архитекторы.

а какие-то художники, которые в Луцке никогда не были, а проекты малевали исходя исключительно из предоставленных им парочке открыток из набора "Виды Луцка"

Опубліковано

Стільки проектів... аеропорт, Театральний майдан, гідропарк, кінотеатр на чотири зали, старий ринок... Шиба, мабуть, сам офігіває від своєї креативної мега-кГутизни. Було б класно, якби це все не залишилось тільки проектами на папері і макетах і фонтаном ім. Кривицького.

Опубліковано
Стільки проектів... аеропорт, Театральний майдан, гідропарк, кінотеатр на чотири зали, старий ринок... Шиба, мабуть, сам офігіває від своєї креативної мега-кГутизни. Було б класно, якби це все не залишилось тільки проектами на папері і макетах і фонтаном ім. Кривицького.

Питання шо курить Шиба?

Опубліковано

а що, хтось має кращі ескізи? просто всі говорять, що голяк, а де ж інші варіанти? де варіанти людей, які щось пропонували, а їм не дали? є такі? я б з задоволенням глянув....

• Адміністратори
Опубліковано

Варіант єдиний, все винести нафіг звідти і переорати. Хай краще буде там болото, як колись.

Опубліковано
мені подобається твій демократичний і зважений підхід :)
serega правий. Базар -- це жахлива антисанітарія, місце для поживи циган і взагалі -- більмо на обличчі старого міста, до того ж це причина постійних пробок і правопорушень на вулиці, яка має важливе значення в транспортній схемі міста. Перенести його звідти, наприклад на територію старих військових частин на Львівську -- єдиний правильний шлях.
Опубліковано
Перенести його звідти, наприклад на територію старих військових частин на Львівську -- єдиний правильний шлях.

Це місце вже забите під житловий квартал і торговельно-розважальний комплекс http://www.pravda.lutsk.ua/?p=6526

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...