Перейти до змісту

Xiaomi Redmi 3S варто брати?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Так, список версій Андроїд це дуже актуально, хоча я говорив про інше. Насправді прошивок до цього телефону, як і методів прошивки є віз і ще трохи... Тому мав надію що може відізватись знаюча людина, яка вже цей етап пройшла і готова за 15 хв заморочок допомогти за розумну подяку. 

Для уточнення: телефон Redmi 3 Pro 3/32, Андроїд 5.1, прошивка на скріні

Screenshot_2017-04-23-10-47-06_com.android.settings.thumb.png.543753dc5f7fd848cf903bbfc32a0548.png

А щодо глюків - за 3 дні другий раз плеймаркет матюкається що потрібна автентифікація та вхід в обліковий запис, хоча за кілька годин до того все було знайдено аутентифіковано і успішно працювало.
  • Відповідей 68
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Дуже достойні апарати Сяомі випускає як для такої ціни, як на мене виграє перед Мейзу і іншими китайськими брендами.

Теж приглядаюсь до кількох апаратів

Redmi Note 4X 64GB

Mi-5s 64GB

Redmi Pro 64GB

Redmi 4 Pro 32GB

Опубліковано

Місяць користуюсь Xiaomi redmi 4 prime, зразу прилетіло обновлення, враження тільки позитивні, нічого ніразу не підглючило, використовую на повну, як навігатор, вайбер, ютуб, все працює з смс проблем не має, з дзвінками теж все добре. Шукав телефон, щоб вистачало хочаб заряд батареї один цілий день, був дуже враженний, що він в мене живе цілих два дні, якщо тільки дзвонити думаю проживе і тиждень, попередні телефони за ніч втрачали від 10 до 20% заряду батареї, а в Xiaomi за ніч втрачає 2%, телефон бомба. 

Screenshot_2017-04-23-20-59-17-964_com.android.settings.png

Опубліковано

@Юріч  То чому ж ти нічого не робив з цього приводу ? Чи робив і не  допомогло ? Бо в мене телефон у вжитку 4 дні, а я вже активно подумую над перепрошивкою. Сам не надто любитель того діла, почитую помаленьку 4пда, але там інфи купа, щоб вникнути і розібратись треба час, тому і сподівався може тут хтось допоможе, хто вже набив руку...

Опубліковано

Я попередній свій телефон іншого виробника міг прошивати ледь не на ходу із закритими очима. А починав з 

8 minutes ago, SergLutsk said:

почитую помаленьку 4пда

а теперішній і так добре працює "іскаропкі". Це мій перший нерутований Андроїд ))

Опубліковано
9 хвилин тому, SunSeth сказано:

Я попередній свій телефон іншого виробника міг прошивати ледь не на ходу із закритими очима.

Ну так це ж супер що тобі так легко дається цей процес, так може і мені допоможеш ? 

ЗІ. доречі а що це за чудо-апарат що годиться до експлуатації іскаропкі ?

Опубліковано

@SergLutsk на жаль, а може, навпаки ще не шив Xiaomi, але не думаю, що там принципова різниця із іншими смартами. Все-таки, я б радив витратити вечір і розібратись із інструкціями по прошивці, зате потім це будеш робити, як шампанське пити. А тоді може бути так ))

MADHYrNVtDs.jpg.f33589bbe9a149d272ef60d81b8f0cb3.jpg

Опубліковано
48 минут назад, SergLutsk сказал:

То чому ж ти нічого не робив з цього приводу ? Чи робив і не  допомогло ?

Не робив. Хотів зробити, навіть тут людина пропонувала свої послуги за 100 грн. Казав півгодини-година і буде стабільна вісімка). Але я забив, бо як завжди немає часу на це)).

До речі, ось тема про прошивку

Опубліковано

Ксяомі шити не проблема, є купа інструкцій по яких навіть новачок прошиє (https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=741257&st=1960#entry58766548), свій нот 3 про, вже кілька разів шив.

Інша справа рутанути, часу займає значно більше.

SergLutsk - не полінуйтесь, перечитайте, відос гляньте, спробуйте (саме страшне :D), і потім будете шити ті андроїди як 2 пальці...

Опубліковано
58 хвилин тому, pashtik сказано:

Сьогодні прилетіло обновлення на Redmi 4 Pro, ще не ставив, а що з Redmi 3?

у мене нічого не видає

Опубліковано
18 годин тому, Серега89 сказано:

SergLutsk - не полінуйтесь, перечитайте, відос гляньте, спробуйте (саме страшне :D), і потім будете шити ті андроїди як 2 пальці...

Та да, схоже що так і буде, доведеться спробувати, може навіть сьогодні. Та я не те щоб лінився, в тому то й справа, що якби там була 1 інструкція, 2 прошивки, 2 можливі складності - то вже б давно вивчив і зробив. А так зайдеш, як почнеш гортати, а там десятки прошивок, 8 варіантів їх шити, купа інструкцій, ссилок, умов, попереджень, застережень, і все це на специфічному слензі, щоб без початкової підготовки для людини звучить як іноземна мова.... отже тут вже починаєш губитися, лякатися і шукати помічників.

Опубліковано

Ситуація прям як в жінки на базарі :D. Прийшла, знайшла, підійшло але я ще пройдусь мож там десь дешевше, чи щось краще знайду. Поки бродила вже й забула по що прийшла..

Перший андроїд шив по інструкції з ютуба. Пробігся по інструкціях, глянув на лайки - де більше тим методом і шив, на всяк і коменти переглянув. А далі і рути, TWRP, кастоми...

Опубліковано

Ну можете мене привітати - прошився ! І що немаловажно - телефон після того навіть запустився ! :) Обновився до MIUI 8.1, зараз буду випробовувати, настроювати. В принципі самої операції тої прошивки зайняло 4 хв, з врахуванням процесу підготовки комп"ютера, скачування драйверів, допоміжного софта, прошивки - тоді десь хвилин 40. Але це звичайно якщо ти вже знаєш що треба для того всього. Так що головний гемор тут у вивченні теми

Опубліковано

Ну в принципі так, можу. Якщо бажаєш також попробувати то кину в пп ссилки для скачування, порядок дій, інструкцію. Роблячи все по пунктах справишся за 30-40 хв. Тільки ж поки не факт що ця прошивка, що я поставив, повністю гуд, може почекати на період тестування.

Опубліковано
20 годин тому, pashtik сказано:

Сьогодні прилетіло обновлення на Redmi 4 Pro, ще не ставив, а що з Redmi 3?

IMG_20170424_143533.jpg

В мене це оновлення чому не ставиться, після скачування іде перезавантаження, потім помилка оновлення.

Опубліковано

Стосовно цього оновлення, все оновилось без проблем, візуально нічого не змінилося. 

Screenshot_2017-04-25-12-16-57-693_com.android.settings.png

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...