Перейти до змісту

продам не робочу відяху

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

я відяха яка служила в мене десь 2 місяці потім невідомо чого загнувся чіп http://www.overclockers.ua/video/geforce-gtx660ti-msi-pe/all/  (система охолодження тут супер )

комплект відяха і коробка 

ціна хай буде 1200 

Опубліковано
17 годин тому, walwet сказано:

служила в мене десь 2 місяці потім невідомо чого загнувся чіп

Якраз таки у твоєму випадку діагноз цілком зрозумілий: впарили гріту відеокарту. Після відвалу чіпа прогріті карти працюють від кількох тижнів, до ... наскільки пощастить, але це лотерея і кінець завжди один. Вистави на OLX і овери, тут навряд чи когось зацікавить. Аукро був у цьому плані непоганий аукціон, щоби швидко сплавляти різне барахло. Я свій аналогічний зламок там виставив від 1 грн. і в результаті відяха продалась за 50% від ціни робочої.

Опубліковано
5 годин тому, Serpent сказано:

Якраз таки у твоєму випадку діагноз цілком зрозумілий: впарили гріту відеокарту.

Ні. Пломби були на місці, вроді.

Вона, походу, була ремонтована. Міняний якийсь кондьор. Але працювала. В нагрузці була не більше 65­°

та й на відвал мало схоже, схоже на

Опубліковано
1 час назад, alexvvv сказал:

@walwet  пробуй чи відео заведеться після самопрогрколи 

Як ?  ( відяшку пробували  гріти в ремонті результату нуль) 

Опубліковано
40 минут назад, alexvvv сказал:

@walwet  якщо вже пробували гріти то не допоможе.

Хз хто  як вони пробували гріти,я в неті дивився якщо прогріти відяху то будуть хоть якісь артефакти(до того мені тут з борди казав шо будутьякісь признакі),а в мене просто комп не включається)

Опубліковано
13 хвилин тому, walwet сказано:

Хз хто  як вони пробували гріти,я в неті дивився якщо прогріти відяху то будуть хоть якісь артефакти(до того мені тут з борди казав шо будутьякісь признакі),а в мене просто комп не включається)

вони це хто?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...